Şimdi sana ihtiyacım var, gel deseydi kapısında belirmen ne kadar sürerdi?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer ilişkiyi bitiren tarafsa gitmeyeceğim kesin. Üstelik onun bana ihtiyacı var ama o gelmiyor da ben gidecekmişim. Fakat bu bir inat ya da oyun değil özdeğer meselesi ve geçmişte kalanları (özellikle ilişkiyi bitiren taraflarsa) ileriye taşımama gerekliliği.
Durum ne olabilir?
Biliyorum çoğunuz eski sevgilinizden aniden mesaj aldığınızda hemen heyecanlanıp panik yapıyorsunuz. Sizi bırakan kadın acil durumda çağırıyorsa sizi seçmiyordur kullanıyordur. Bu kadın çok sevdiği yeni sevgilisinden ayrılmış veya istediği erkekten ret yemiş olabilir. İlgi açığını kapatmak için sizi kullanmak istiyor. Düşünsenize sizi uzun vadeli olarak seçmedi ama acil durumda ihtiyaç duyuyor. Bu sizi yara bandı olarak kullanması demek. Ama çoğu kişi beni unutamadı yalanına sarılıyor. Peki seni unutamadıysa neden acaba kendisi dayanamayıp da gelmedi. Çünkü asıl istediği erkek sen olmadığın için ne duygusal ne maddi ve en önemlisi de enerji yatırımı yapmaya değer görmüyor çünkü sana yönelik olarak o enerjiyi hissetseydi zaten kendiliğinden sana gelecekti. Kadınların böyle bir teklifte bulunmasının bir diğer sebebi de kontrol testi yapması. Acaba bu adam hala aynı mı sınırları var mı hala onu kendime bağımlı yapabiliyor muyum?
Peki ne yapmanız gerektiğine gelelim
Bu durumda yapmanız gereken bu teklifi reaksiyon göstermeden kabul etmemek ve görüşmemek ve aramalar devam ederse engellemek. Hadi tüm bunlara rağmen ikna olmadınız ve görüşmek istiyorsunuz diyelim bu durumda da yapmanız gereken sizin gitmeniz yerine sizin istediğiniz bir yere sizin istediğiniz gün ve saatte onun gelmesi olmalı. Görüştüüğünüzde ise gerçek niyetini öğrenmek istiyorsanız size karşı sınırlayıcı mı davrandığını yoksa sınırları tamamen kaldırdığına mı bakın. Fakat her iki seçenekte de uzun vadeli bir ilişki olarak değil kısa vadeli hatta çok kısa vadeli günlük/gecelik olarak değerlendirin bu görüşmeyi 😂
Yemin ederim kabe olsa dönüp bakmam, hakan seni Allaha havale ediyorum ayağın taşa değmesin ama yüreğin sızlasın, yemek yerken ağlamaktan boğazıma dizilen ekmeğime damla damla düşen o gözyaşlarımın her damlası kadar ayrı ayrı sızlasın her sızısındada aklına ben geleyim bin pişman ol. 🤗
Hakan ne yaptı sana😂
Hakan benimle evlenmek istedi ailene söyle evlencez dedi söyledim ve bana Bi gün söylediği söz şuydu ailen seni çok güzel yetiştirmiş prensesler gibi bakmış ben seninle yapamam hepsi bu
Kurtulmuşsun işte
Çok ağır konuşcamda neyse biraz şerefi vardıysa ümit vermeseydi hayır totona güvenmiyorsun ne diye aileleri katıyon ev eşya alıyon mk salağı ve evet haklısın bir narsistten kurtuldum ama kurtulmuş olmam ona ah etmeyeceğim anlamına gelmiyor 🤗😎
Eski birine mi, yoksa şu anki sevgiline mi diye sormak istiyorum hemen 😅 Şu anki sevgilim “şimdi sana ihtiyacım var, gel” dese gerçekten yarım saate oradayım, İzmir trafiği izin verirse tabii 🚗💨 Ama kalbimi kırmış, saygısızlık etmiş biri olursa, kusura bakmasın, mesajını bile zor açarım. Senin için kim gelir deseydi düşünmeden gidersin, kim için asla gitmezsin? 💭💔💌
Cevap
4Cevap
Gitmezdim banane
Şu an ayrı şehirlwrdeyiz gel desin ilk otobüsle ordayım
Gel deseydi giderdim ama artık çok geç
O gelsin kizlar gitmez
Ölmüşe ancak toprak atılır
O an gereken vakit.
Bilet aldim gelme dedi
@Bennj geçen hafta
@Bennj eski sevgilim
O gelmeli kızlar gitmez