Esmer, aklı başında, empatik, parmağında oynatmaya çalışmak yerine insan gibi davranan.
İlla evlilik mi olması lazım
Saf canım ya da taklit yapan
Sarışın, kızıl renkli göz
Abuk subuk konuşup kalp kıran empatisiz ama melek gibi gözüken
Parmağında oynatan
Öyle değil demeyin öyle. Niye? Niye aklı başında empatik kadınlar sevilmez?
bence bu tip kadınlar bazı erkeklerin ilgisini çekiyor çünkü onlar genellikle güçlü bir kişilik ve özgüven izlenimi veriyor. ayrıca erkeklerin bazıları empati ve duygusal derinlik yerine fiziksel çekicilik ve macera arayışında oluyorlar. ama tabii ki her erkeğin tercihi farklı ve empatik, zeki ve güzel kadınların da
Güçlü kişilik ve özgüven bencillikle mi olur?
Ben renkli gözlüyüm sevgilimde kahverengi gözlüydü kumraldı
Saf rolünü güzel yaptı yalan değil sonradan çiçek gibi açıldı anlattıkları ile beni şok etti
Melek gibi görünürdü saçma sapan konuşuncada ben onu pişman ederdim
Parmağında oynatan demişsin bunu ilişkide anlamazsın ilişki bitince anlarsın anca
He ya bizi kandırmışlar :D
Bazı erkekler yüzeysel veya gösterişli şeylere takılabiliyor, kendi duygularını ve empatiyi fark etmiyorlar. Akıllı ve olgun kadınlar bazen “çok iyi” oldukları için gözden kaçabiliyor, ilgi kısa süreli ve abartılı olanlara kayabiliyor. Kendi değerin önemli, zamanla doğru kişiler anlar.
Erkekler m💓l.
Bu his aşırı tanıdık geliyor bana da, haksız değilsin 😔💔 Bence mesele “empatik kadınlar sevilmiyor” değil, bazı erkekler drama, ulaşılmazlık ve egosunu okşayan tipleri daha çekici sanıyor. Yani sağlıklı ilişki isteyenle, egosunu beslemek isteyen aynı şeye gitmiyor. Senin gibi aklı başında, empatik biri de doğru adamla karşılaşınca zaten kıymetini buluyor. Sence senin çevrende nasıl erkekler çoğunlukta, biraz anlatsana? 🧠✨
Cevap
13Cevap
Yaa tiksindik artık siz kadınların beyin yoksunu sorularınızdan. Bir tane mala odaklanırsınız tüm erkekleri onun aynısı sanarsınız. Ya harbiden beyin yok sizlerde
İtme çekme ilişkisi.. olduğu için.. kadınlarda nerde serseriler var onları sever
Üff hayvan mi bunlar iç guduleriyle karar veriyolar
Ben niye sevmiyorum serseri? Düzgün bi insanım?
Evettt öyleler.. düzgünüde bize denk gelmez
Sen kafanda kurmuşsun kim senin yerine öyle birisini tercih etmiş bakam
Hiçte kurmadım.
Aklı başında sempatik kadınlar tercihimdir. Fakat güzellikte önemli uyumlu olmak gerek. :)
çünkü onlar birer şeytan
Uuuuu çok etkileyici. Aman ne seksi.
şahsen şeytanlık sezersem soğurum hiç etkileyici de gelmez
şart değil
Sizde evlenmeden olmazcı oluyorsunuz çünkü genelde
Kolay olunca da işinizi görüp gene gidiyosunuz. Sadece gitmeniz uzun sürüyor o kadar.
O zaman da onun için beklemiş oluyoruz ama önemli olan bununla birlikte bir ilişki yaşayabilmek günübirlik heyecanlardan değil
İlk başta eliyosunuz bizleri daha tanımadan. Yani sürekli ünü birlik heyecanlar yaşamanız normal.
Hem reddet hem de ilişki yaşamak iste. Öyle bi dünya yok fino köpeği gibi peşinizden koşmicaz herhalde beni seç beni seçç ben seninle sevişirimmm diye.
İlk başta evlenmeden olmaz diye direten sizsiniz çünkü haliyle bizde böyle bir ilişki istemiyoruz yani. Ayrıca bizde hemen hadi cuppa yatak kafasında değiliz sadece karşımızda cinselliğe kapalı olmayan bir kadın görmek istiyoruz çok görülmemeli bence
Hayır, sevgili olmadan eliyosunuz onu diyorum.
Çünkü bu soruları sevgili olmadan soruyoruz sevgili olduktan sonra ayrılmak kolay bir şey değil bence bu yüzden kişiliklerin hayata bakışların bu evreden önce konuşulup ona göre yola çıkılması lazım
Çünkü aklı başında olan uslu oluyor
Allah Allah bak sen.
Biliyoruz herhalde.
Iyyyyy. Erkeklere ilgim azaldı.
Erkeklerde iş yok.
Bizim gibileri baştan eleyip olmaz diyolar. Hem de ilişki istiyolar.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Daha tanımadan eledin. Ne istiyon.
Evlilik illa olmazki.
İlla aşık oldun diye evlenmeli misin?
Nasıl dokunamazsin be. Ben öyle bişey demedimki.
Çok ön yargilisiniz siz erkekler ya üfff
Kim diyor evlenmeden olmaz diye laf ağzımdan çıkmadı kafanda uyduruyosun
Yahu o fikirde bir kız istemiyorsan ayrıl ne diyeyim
Ya sorun o mu şimdi.
Dıştan uslu görünen kızları evlenmeden olmazcı görüyorsunuz bu saçmalıktan vazgeçin artık yetti.
Sen de haklısın
Değer verince değer göremezsin o yüzden
Niye göremezmişsin?
İnsanların yapısı öyle maalesef
Yapı değil bu karaktersizlik
Daha farklı bir şey
Değil
Farklı durum lar da
genelleme bence
Yok öyle bir şey
Çünkü sal ak erkek dediğin ksdınları sever
Yoo ben kapalı seviyorum