Aldatma sonrası sizce daha erken mi?

Çok berbat bir şekilde aldatıldığımı öğrendim. 5 senelik ilişkim bitti her şeyi öğrendim yani tek seferlik aldatma değildi hep bir şeyler yaşamış birileriyle zaten pişman da değil. 5 ay oldu öğreneli ve iletişimi kestim, o da zaten hiç yazmadı çabalamadı açıklama bile yapmadı ama elime her şey geçti aldatma %100 doğru. Neyse ailem bana birini beğendiler. Aynı memleketten. 1 kere gördüm ama aklımda bile tutmadım o gün haberim yoktu (düğündeydik) ve konuşmadım da hiç. Ailemin haberi yok aldatmadan falan. 5 sene sonra tekrar biriyle tanışmak çok zor geliyor bana, ilk sevgilimdi hem zaten. Erkeklerle görüşen biri de değilim muhafazakar büyüdüm. Sizce erken mi? Tanımıyorum o kişiyi hiç. Ayrı evde duruyormuş kirada. Abisiyle arası bozukmuş. Ailem onu kendi ailemize bağlarız dedi. Görüşmeyi kabul etmedim daha ama ailem ısrar ediyor. Aldatma olayını anlatmak istemiyorum açıkçası. Evlenmek de istemiyorum daha ama artık birine güvenmek istiyorum. İkimiz de kırgınız belki birbirimize iyi geliriz diye düşünüyorum. Benim ailem kalabalık, o yalnız. Ben kırgın ve travma doluyum, o sakin ve efendi biriymiş. Sizce

Aldatma sonrası sizce daha erken mi?