Arkadaşlar mesela biriyle sevgili oldunuz düşünün, beğeniyorsunuz ama kusuru da olsa kalçası çok büyük olmazsa veya göğsü küçük, bunlar sizi çok etkiler mi yoksa gözünüz görmez mi
2 ay
Beş parmağın beşi bir değilse İnsanlarda her biri ayrı bir dünyadır. Bazıları fiziksel özellikleri ilk tercih yapar bazısı iç güzellik der. Fiziksel olarak da senin kusur dediğin küçük göğüs benim için ilk tercih 👍 sonra sana göre balıketli hatun güzel bana göre fit veya zayıf hatun daha iyi...
Bu durum tamamen kişisel tercih meselesi.
İşin özünü söyleyeyim: Seviyorsan gözün gerçekten çoğu şeyi görmüyor 😂💕 İlk başta fiziksel detaylar göze çarpabiliyo ama duygusal bağ güçlenince “kusur” dediğin şeyler karaktere dönüşüyo, sevimli gelmeye başlıyo.
Kalça, göğüs, burun, boy falan hikaye… Çekimi başlatan fizik ama ilişkiyi taşıyan kesinlikle karakter, iletişim ve uyum. Senin için hangisi daha baskın sence; fizik mi, his mi? 💭✨
Cevap
32Cevap
etkilemez beni
Hiç etkilemez, Tabiki herkes ister istediği gibi olsun ama herzaman öyle olmuyo, O yüzden seviyosam sorun yok benim için
Pf, etkilemez direkt ya erkek arkadaşının penisi küçük olsa ondan ayrılır mısın
Ben ayrılmam
Dimi bizde ayrılmayız
Beni asla etkilemez çünkü ben büyütürüm onları emek veririm 👍🏻
Aşık olduktan sonra o kişi dünyanın en çekici en güzel insanı olur. Kusur aranmaz ki bu durumda.
Öyle kusura bakan dikkat eden biri zaten ilişkiye başlamadan bitirir
Hauahah küçüklük büyüklük ne zamandır kusur :D Buna takılacak adam ilkokuldan tekrar eğitim hayatına başlamalı..
İlişkiye başlarken görüyoruz ya ilk basta olmaz ama sarkık meme bende bi düşunme oluşturur. Fetişim var ya.
Seni ne etkiler?
Kimse kusursuz degil ne de olsa fiziksellik cok abartiliyor yok gogsu yok kalcasi bunun için sevgili oluyorsa karsisindaki kisiyi obje olarak goruyordur
Haklsısın öyle bence de
Bunlar çok basit detaylar n'olacak dünyanın sonu mu ya şunu bi ağzına alsa yeter
Kesinlikle hayır ayrıca bunlar kusur değil olsa bile bu kişi kör değil ya bunları görüyor ona göre zaten sana gelmiş bunu sorun eden varsa kendisi sorunludur
Hayır etkilemez.. benimki omu etkilemedikçe sorun yok
Ben küçük gögs seviyorum
Evet öyle olanda var sanırım küçük olanında şekli güzel oluyor
Bayılıyorum hele bir de uçları fındık büyüklüğünde olursa
seven insan böyle önemsiz şeyleri dert etmez
Ben sevdiğim kızın herşeyini severim beğenirim arzularım küçük büyük olması beni etkilemiyor
Çok etkilemez seviyorsam
Zaten sevgili olmadan önce begenmisimdir onu daha sonrasında neden etkilesin ki
Tutku heyecan daha mühim
İyi hissettiriyorsa mutluysam benim için farketmez
Seviyosam etkilemez ya canı sağolsun
Yok basarım afetmem
Tabiki etkiler
Etkileyen hangisi sizi
Kilo etkiler
Zayıf orta mı tercihin
Aynen makbul dur😃
Memeler azıcık büyük olsun bari