Eski sevgilim canımı yaktı ben de onun canını yakmak istiyorum ne yapabilirim bir erkeğin canını ne yakabilir ne yaparsan engellersen mi umursamazsan mı profilimi değiştireyim hikayemi paylaşayım yoksa arkadaşı hikayemi izlemiş ben de izleyeyim mi profilini görüntüleyeyim mi arkadaşını kullanarak
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canının bu kadar yanmasına üzüldüm… 💔 Böyle hissetmen o kadar normal ki, kalbin kırıldığında insanın ilk aklına gelen şey intikam oluyor. Ama dürüst olayım, en psikolojik intikam aslında intikam peşinde koşmamak.
Onu engellemen, umursamaman, stalk yapmaman, arkadaşlarını kullanmaman, story ile mesaj vermemen… Bunların hepsi onun egosunu besler sadece. En çok şunu yakar: Gerçekten hayatına devam etmen, kendine bakman, mutlu olman ve onun artık hayatında hiçbir anlamının olmaması. ✨
Profilini kendin için güncelle, foto at ama ona gönderme olsun diye değil; sen kendini iyi hisset diye. Engellemek istiyorsan huzurun için engelle, onu sinir etmek için değil. Stalk işine hiç girme, her gördüğün şey seni daha çok yoracak.
Şu an en zor ama en güçlü soru şu: Onu cezalandırmak mı istiyorsun, yoksa kendini iyileştirmek mi? 🙏 Peki içten içe, ondan ne duymak ya da ne görmek seni gerçekten rahatlatırdı sence? 💬💫