5 aydır asker ve hiçbir zaman konuşmadık doğru düzgün, hep mi iş olur, insan nasıl aktif olamaz, size ne yapıyorlar orada, bıktım artık bu ilişkiden, seven her türlü ulaşırdı, böyle olan var mı başka?
2 ay
5 aydır asker ve hiçbir zaman konuşmadık doğru düzgün, hep mi iş olur, insan nasıl aktif olamaz, size ne yapıyorlar orada, bıktım artık bu ilişkiden, seven her türlü ulaşırdı, böyle olan var mı başka?
Cevap
9Cevap
normal değil,.
Rahat deyil yazamaz konusamaz cep telefonu yasak ama ankesorlu telefon var yazabilir.
Tuşlu kullanıyor iPhone vardı oyun oynarken yakalandı
Aramaz mi faturası gelmiş yaptırmıyorlar
Evet
Benim yok ki bin TL den fazla faturası hem ailesinde çoğu kişi çalışıyor var nasıl yok
Çok haklısın yazması gerek en iyi ben bilirim ama emin ol burnu çok sürtüyor wc temizleme ağır işler iyice yontulur adam olur
Mesaj hakkı yoktu faturası gelmiş yaptırmıyorlar ailesi anlamadım bu nasıl biri ben bıktım
Askerlik her erkeğe şart adam olması için
Sakin ol 1 ay kalmış işte
@Azrakurt9494 teli vardı oyun oynarken yakalamışlar benim için değil bu ne
Hiç aramıyor mu
Sakin olmucam artık doldum taşıyorum bıktım psikolojim bozuldu bu 5 aydır
1 ay kalmış kanka dayan
Evet dayanicam gelince terk edeceğim
Değil desem ayrılıp kurtulmak mı istedi
Kurtulmak isteyen benim o bırakmıyor bahane bulmuş diyor askerim bırakacaksin ona o kozu vermicem gelsin bitireceğim öyle
Hım anladım sen üzerine düşme bence o yazsın arasın salla geç
Faturası gelmiş yaptırmıyorlar
Faturası gelmiş derken neyin
Tel
Hım. numaradan odeyebilirsin sende hani bahane tel fotura olmaz ya onunki de iş
Param keşke olsa yok ki kuruş yok ailemden de isteyemem bin TL den fazla biraz önce aradım hat kapanmış
Anladım üzüldüm
Boş ver ailesi takmıyor biz mi takalım umrumda değil bir de evleneceğiz diyor yoğurdu yok içmeye hesabi
Doğru valla ya salla sen hayatını gzuel yasa eğlen
Orası askerlik. İş yeri değil
Yedi yirmi dört iş mi var aq
Arayacak o zaman ben gidince de beni beklemedin demesin ağlamasın
Hiç normal değil canım
Ben de ona göstereceğim
Göster tabi Bi yandan askerlik Bi yandan sen hakketti
Darlama
Yapacağım 30 kere aradım bugün 100 yapacağım
Yakalandı zaten oyun oynarken onun kadar salağı yok bıktım ondan askerlik bitsin ayrılacağım şimdi ayrılsam 5 ay bekledim yazık olacak ona o bahaneyi vermicem gelsin bir hele görsün ben olacak miyim
Başkaları arıyor ama
Hmhm
Boş hepsi
Akşam müsait olur
Bu hiç olamıyor 26 kere aradim açmıyor
Aradığımda iş var diyor hep başka bir şey demiyor
Arıyorum açmıyor meşgule atıyor 26 defa aradım
Normall
Değil
O zaman niye soruyosun djdjsj ve ayrıca askere gittin mi. Ne demek isteyen zaman bulur eder djdjd
İsteyen arıyor eski sevgilim arardi hep
Rahat yere düşmüştürrr
Bu İstanbul'da aq
En zoruuu. Abim yapmıştı
Hiç de değil kolay rahat yer
Gel abime sor bideeee
Normal değil
Sen yaşadın mı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
His olarak çok yorulmuşsun, kalbin sıkışmış resmen hissediyorum 😔✨ Askerde yoğunluk, nöbet, telefon sınırlaması falan oluyor evet ama 5 ay boyunca doğru düzgün aramaması biraz fazla geldi bana da… Seven insan en azından fırsat buldukça bir selam, bir “iyiyim merak etme” atar 💔 Sen onunla bu konuyu açık açık konuştun mu, net bir konuşma yaptınız mı? 🧠💬