Kafayı yiyecem bu adamı nasıl düzelteceğim hesap sorarak mı umursamayarak mı?

Sevgilimle ilgisizliği yüzünden tartışmış, baya kötü ayrılmıştık. Sonra yine o döndü, kabul etmedim. Bir süre sonra yine yazdı. Ben de çok konuştum, bak seviyorum, ilgi istiyorum dedim, şımart dedim, kalbinde yoksam olmasın dedim. Seviyorum dedi, buluştuk, o gün de konuştum, hatta yakınlaştık. Eve geçtim, bekledim yazmadı. Bir gün sonra yine yazmadı, ben yazdım. İnsan merak eder, sorar dedim. Müsait değildim dedi. İki gün konuşamadık, o yazdı. Akşamı ben yazdım, canım falan diyor ama kısa kesmek istiyordu. Ben de yazmadım. İki gün konuşmadık, o yazdı, öldük mü kaldık mı sormadın diye. Ben de umursamaz davrandım, işim vardı dedim. Sonra da 10 gün ne o yazdı ne ben, bekledim tekrar yazar diye, yazmadı. Yine ben yazdım seni gördüm bahanesiyle. Son mesajları atıyorum, görüldü attı bana. Ne yapsam bu adama?

Bu iki gün ben yazmayınca onun yazdığı
Bu iki gün ben yazmayınca onun yazdığı
bunlar da benim 10 gün sonra yazdığım
bunlar da benim 10 gün sonra yazdığım
Güncellemeler
2 ay
Olmuyor işte yine ben üzülüyorum kafama takıyorum bak şu an Benim şu an üzüldüğüm nokta kendisi geçen ayrılıkta bir hafta yazmadı bende sinirle yazdım oda bana bahane uydurdu işlerim kötü falan dedi ama şimdi ben yazdım ama kendisine diyemedim neden sormadın neden yazmadın benim problemim vardı mesajlaşma sorunuma üzülüyorum en son attıklarım o hep mağduru oynuyor ben gerçekten de sorunlarım olduğu halde bunu ona yansıtamıyorum umursamaz davranayım diyorum oda sonuç daha berbat oluyor