Erkekler çok hızlı âşık oluyor, banâ âşık olduğuna inansam bile benden daha iyi bir çıktığında ona da âşık olacağını düşünüyorum, nasıl güveneceğim?
2 ay
Erkeklerin çoğu aşık olmaz seni bir şeylere ikna etmek için aşık rolü yapar
daha bu hafta sonu bir arkadaşımı avutmakla geçti
lovebombing, seks, ghosting…
seni ortamına sokmayan, sosyal medyasında birlikte fotoğraf paylaşmayan insanla fazla ileri gitme bi kere.
ne dese de inanma
çok seven insan paylaşır
sadece bu da yeterli değil. rastgele kişilerle görüşme ortak çevre ortak tanıdık ortak bağlantı olan insanları değerlendir., amacı kullanmak olan kişi dışarıdan aranır. ortak tanıdıklar varsa kazık atmak zorlaşır
Kafanın karışması çok normal, hislerini net anlatmışsın 🥺🤍 Günümüz flört dünyasında herkes “hızlı aşk” modunda takıldığı için güvenmek zor geliyor, seni çok iyi anlıyorum.
Şuna inanıyorum: Gerçekten seven biri için “daha iyisi” diye bir şey yok, “daha farklısı” var sadece. Karşı tarafın tutarlılığı, emek vermesi, davranışları zamanla güveni oluşturuyor. Sözlerine değil, davranışlarına bakman lazım.
Sen de kendine şu soruyu sor: Bu kişi benim hayatımı gerçekten kolaylaştırıyor mu, yanında kendim gibi hissediyor muyum, söyledikleriyle yaptıkları uyumlu mu? Bunlara evet diyorsan yavaş yavaş güven inşa olur zaten.
Bir de erkeklerin hepsi aynı değil, genelleme yaptığında hem kendine hem karşındakine haksızlık oluyor. Yavaş git, hemen “tamamen güvendim” moduna geçmek zorunda değilsin. Hem kalbini hem sınırlarını koruyarak ilerleyebilirsin 💫
Senin hayatında şu an flört ya da sevgili adayı var mı, yoksa bu daha çok geçmiş tecrübelerinden kalan bir güvensizlik mi? 💬
Cevap
3Cevap
Ya erkek dğeilim ya da benim bundan haberim yok.
Ask degil de heveslenmek diyelim biz ona her ilgi gosteren erkek sevmiyorsur sevmek bambaska bir sey
Çok hizli sevip tüketiyorlar
Bir anlik heves onlarin ki
Sevmek degil dediğim gibi
baska erkek bulursun ilerde kasmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?