22 yaşındayım ve hiç olmadı açıkçası üzülüyorum, yaşıtlarım ve benden küçükler bile kızlarla geziyorken ben yalnızım, gençlik boşa gidiyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 22 yaşındayım ve hiç olmadı açıkçası üzülüyorum, yaşıtlarım ve benden küçükler bile kızlarla geziyorken ben yalnızım, gençlik boşa gidiyor
Öncelikle durum üzücü olabilir ama kafana takmanı pek tavsiye etmem Çünkü ne zaman olur kimse bilemez Belki bir gün karşına çıkabilir ondan önce kendini geliştir hobilerin ile ilgilen Mental olarak kendini toparla Eğer bu mevzuyu daha fazla kafana takarsın daha fazla Moralin Bozulur
Ama dışarı her çıktığımda çiftleri görüyorum benim hakkım yokmu sevmeye sevilmeye değer görmeye
Kendini yalnız hissetmen çok normal, seni çok iyi anlıyorum 🫂 Gençlik falan boşa gitmiyor, abartma modunu biraz kıs bence 😌 22 yaşında sevgili olmaması seni “geriden gelen” biri yapmaz, sadece hikayen farklı.
Önemli olan şu an ne yaptığın. Sosyalleşiyor musun, yeni insanlarla tanışıyor musun, kendini geliştiriyor musun? Spor, kurs, kulüp, etkinlik… Bunlar hem özgüvenini hem de çevreni büyütür 💬✨ Sence seni en çok ne geri tutuyor, çekingenlik mi, ortam mı? 🙃
Cevap
3Cevap
Sanki 50 yaşındasın daha çok olur merak etme olmasa da önemli değil boş ver
Nasıl çok olur benden büyükmüsün bilmiyorum ama yıllardır ileride olur dedim olmadı 22 yaşıma girdim ne zaman olacak 40 yaşındamı 🤥
Ben 40 yaşımı geçtim ve hiç olmadı başta çok istemiştim sonra hayatıma baktım hiç dert etmedim
Ama ben istiyorum olmasını bıktım artık kendimi 30 yaşında hissediyorum 1 2 yıla 30 yaşında olucam resmen çok mutsuzum ya 22 yaşım aam bir bakmışsın 24 25 30 olmuş zaman hızlı geçiyor
Aynı ben ya ben de aynı düşüncedeydim srnin yaşlarında ama artık hiç umrumda değil ve gayet memnunum
Ben ne yapmalıyım peki
Akışına bırak ve kendini olduğun gibi kabullen çok önemli değil bence
Bi şey söyleyeyim mi bu kadar üzülüp 23 yaşında ilk sevgilim olmuştu ve şu an beni terkedil giti olan 4 yılıma oldu geç olsun güç olmasın
Hayırlısını dile allahtan
Kızlar herkesle konuşuyor benle konuşmuyor bıktım artık
Belki de sen konuşmuyorsunuz bu düşüncenden dolayı
Nasıl yani anlamadım tam olarak
En iyisi görücü usulü ile evlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?