Ben 23 yaşındayım, o 30 yaşında. Ya çirkin de değilim, bakımlı, kibar bir kızım ama o kızı takip etmeye devam ediyor. Lafa gelince de seviyorum diyor. Mecalim kalmadı, ayrılacağım. Bu karaktersizlik değil mi?
2 ay
Cevap
3Cevap
Baska kizlari mi takip ediyor yoksa bir kizi israrla takip edip duygusal anlamda seviyorum mu diyor onu anlamadim
Başka kızları takip ediyor istek atıyor tanımadığı kızlara
Tamamiyle seni yok sayiyor ve flortoz bir davranistir bu.. ayni hareketi sen yapsan ne namusun kalir ne iffetin oyle dusun.. buna pasif, micro aldatma denir. Suanki potansiyeli bu bu kadar yapabiliyor senin gozunun icine baka baka.. her insan uygun ortam ve sartlarda icindeki potansiyeli cikarir inan bana seni aldatma imkani olsa 1 saniye beklemez.. ne kadar sevsende ayrilman ruhsal anlamda sana iyi gelicektir bole erkekten de kadindan da iliski olmaz
Haklısın kaç yaşında insan sürekli uyarıyorum hatta uyarmaya bile korkuyorum hemen kızıyor ona karşı cevap bile veremiyorum bambaşka biri yaptı sinirlerim alt üst oldu ya
Kral kaybederse dizisinde ki kenan baran misali iste.. ilk basta sen hayatinda olursun baska yedek arar sonra baskasi girer hayatina sen yedek olursun. Ondan kurtulman gerek ustesinden gelemiceni dusunuyorsan psikolog tedavisine basla mutlaka bu adamlar harry potter da ki vibi ruh emiciler gibidirler
daha ne bekliyorsun gülüm
Yok çok bekledim bile
Yani sen varken başkasıyla mı ilgileniyor
Başka kızlara istek atıyor
Allah aşkına sadakat kadar güven veren çekici gelen başka duygu yok böyle bir adamla niye birliktesin
Ya valla ne var şu 30 yaşında ki adamlarla
Bilmiyorum
Ben 26 yaşındayım ben çekiniyorum senin yasindakilrre yazmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun seni ne kadar yorduğu cümlenden bile belli oluyor canım 💔 İçin acırken “çirkin değilim ki” diye kendini sorgulaman çok üzücü, sorun asla sen değilsin, bunu bil.
Instagram’da başkalarını takip etmek tek başına karaktersizlik değil ama sen bundan rahatsızsan ve o bunu bile bile umursamıyorsa, orada saygı sorunu başlıyor. Sevgi sadece “seviyorum” demekle olmuyor, davranışınla da hissettireceksin.
Ayrılmayı düşünmen çok normal, çünkü kendini değersiz hissetmişsin. Bence önce son bir kez çok net konuş: “Bu durum beni incitiyor, böyle devam ederse bu ilişkiyi sürdüremem” de. Hâlâ aynıysa, kalbinin kırık kaldığı yerde durmak zorunda değilsin 💔
Sen değerli, çekici, kendiyle barışık bir kızsın, bir erkeğin takip butonuna takılıp özgüvenini gömme lütfen. Sence o sen olsaydın, aynı şeyi kaldırabilir miydi, dürüstçe sor bir kendine. 🫶 Peki, onunla bu konuyu en son ne kadar açık ve net konuştun?