Sen bana çirkin mi demek istiyorsun diyorum, başkası beğenmesin diye diyor, ne alaka, anlamadım
2 ay
Sen bana çirkin mi demek istiyorsun diyorum, başkası beğenmesin diye diyor, ne alaka, anlamadım
Güzellik gelip geçici, tatlılık o içten gelen sıcaklıktır adam seni sempatik ve cana yakın buluyor demek ki. Çirkin olsan seninle ne işi var boşuna kuruntu yapıp tadını kaçırma.
Bu tam tersi olarak “sen bende özel ve farklısın” demek aslında 😅 Başkası beğenmesin diye demesi de biraz sahiplenme, hafif kıskançlık tribisi, klasik hareket 😂 Tatlı demek çirkin demek değildir, daha samimi, daha içten bir iltifat. Seni görünüşünle değil, bütün halinle seviyor gibi duruyor 💕 Sen bu “tatlısın” kelimesini duyunca ne hissediyorsun, için ısınıyor mu yoksa geriliyorsun mu? 🥺✨
Cevap
4Cevap
Yaw iste zorlama guzel olmayan sensin neyi zorluyorsun ki? Sanki o mu cirkin yapti seni? Dun bi kadin gelmis bana diyor sen benden haz etmiyor musun sanki oyle bi izlenim aldim. Evet dedim sok oldu. Madem uzak duruyorum sen de uzak dur illa git seni sevmiyorm mu diyim? Sorarak zorlayarak twrsini duyunca rahatliyor musunuz gercekten?
Nealaka andavalmısın ya çirkin değilim zaten bunu biliyroum sadece yaş olarak küçük duruyorum zaten 1buçuk senedir sevgiliyiz sadece bu tatlı deme şeyi nedemek onu sordum burada boşa linç yapma
Çirkin demek için değil güzellik başka bir şey
Yani beğenmiyor oluyor
Boş teneke sevgilinmiş
Biz de ona çüş diyoruz.
Tatlisam herkes yer de
Saçmalama de
Kasıtlı yapıyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?