Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. bence çok kişinin hala bekar ve ilişki yaşamıyor olmasının nedenleri kişiden kişiye değişebilir. bazıları sosyal hayatlarından memnun olabilir, bazıları ise ilişkiye hazır hissetmiyor olabilir. benim gibi sporcu olanların da yoğun antrenman programları nedeniyle ilişkiye zaman ayıramadıkları da mümkün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayBelki komik gelebilir ama bir doktor olarak bekarım hiç sevişmedim dışarıdan 100 tane sevgilisi varmış gibi gözüküyorum ama bayanlar serseri alkol sigara bağımlısı zargana tiplerle evleniyorlar.
3-4 dil bilen doktor-sağlık teknikeri spor yapan düzenli beslenen böyle erkekler bekar çünkü kadınlar doğası gereği genelde erken evlenir çoğu götü göbeği salmış elinde sigarayla gezen erkekler. (36 yıl bekar geçmiş bundan sonrada geçer)027 Yorumla
Soran5 ayAbi tıp ortamında kız nasıl bulamadın az önce kız gördüm konuda fotoğrafına baktım tansiyonum düştü eridim hatuna bunun hastanesine hasta gidip evli çıkmak isterim.. Kapısından ayrılmam. Hatunlar için çabalıyor musun? Yùzsüz ol seviyorsan peşinden ayrılma
Soran5 ayTamam sende çok güzelsin kıskanma hemen jfhxhrh
- 5 ay
Bekar olmuş olmak değilde dışarıda şu algı var doktor adamın karısı olmak zorunda doktorsan avukatsan pilotsan karın olucak ve üreyeceksin genelde bu tür kişiler kendi dallarında çok başarılı olanlar uçkurunun derdine düşmeye vakitleri olmadığı için bekar kalırlar pilot olan bir arkadaşım var kendisi hiç evlenmeden 45 li yaşlara gelmiş çok bilgili dünyayı gezen maddiyat olarak kişilik olarakta çok zengin hayatta en çok üremesi çoğalması gereken birisi ancak hiç evlenmedi hayatta bu tür insanlarda var
- 5 ay
Biraz sinirli olmam normaldir yalnızlıktan kaynaklı bende oksitosin, endorfin, melatonin pek salgılanmıyor hayatımda beni heyecanlandıran hiç bir durum olmuyor ancak evlenmekten çok bir çocuğumun o kadar çok isterdimki onu en iyi şekilde yetiştireyim tıp camiasında önde gelen bir insan olsun ama hayat işte herkese nasip olmuyor canından can vermek
- 5 ay
Evlenilecek kimseyi göremedim herkes anlık arzu ve isteklerini karşılamanın derdinde, bir çok kişi bozulmuş benim için bozulmuş kişi hastalıklı kişidir tıp camiasındakiler beni anlar, ve instagram gibi görsel odaklı platformlar kullanmadığım için düm düz yaşadım dediğim gibi hayatımı spora ve ilime harcadım umarım bu yol uğruna ölmeden arkamda bunu devam ettirecek birisini bırakmak
- 5 ay
Haklısınız ya ben ne desem bilemedim sizin dediğiniz türden insan var ama sayısı az size de denk gelmemiş benım birkaç tıp okuyan kişilerle arkadaş olma fırsatım olmuştu aşırı egoist ve kibirlilerdi eğer çevrenızı sadece tıp okuyanlardan ibaretsede bulamayabılırsınız biraz daha çok arkadaş edinmeniz lazım
Soran5 ayAbi doğru kadını bulana kadar şansını denemek zorundasın. Tek dikkat edeceğin nokta her kadına direk bağlanma iyi tanı..
Ben senin ne demek istediğini anladım bende senin gibi ciddi bir ilişki istiyorum. Mükemmel bir eş istiyorum ama her tanıdığımız kadını çocuklarının annesi yapamazsın. Hemşire hanımın dediği gibi ön yargını biraz azalt.. İnsanları tanımaya çalış
Soran5 ayAyıp ediyon ama hemşire hanım
Soran5 ayBiz önce mantık sonra aşk adamıyız
- 5 ay
Her kadına direk bağlanma iyi tanı demişsin hayatımda günde bir sürü insanın hem içini hem dışını tanıdım, Dışarda olan organlar gözüne güzel gözüksede içerden bakınca ne kadar miğden kaldırır ve esas şöyle bir durum var yetimhanede sokakta büyüyen insanların beyinlerindeki acı algılama reseptörleri devre dışıdır onların hayatında öldüğünde üzüleceği kimse yoktur bütün acıları karşı bağışıklık kazanmıştır bazen diyorum insanın öldüğünde üzüleceği birisinin olması bile harika bir şey
Soran5 ayÇok ayìp ama...
- 5 ay
Hayatımda bu üreme, cinsel arzular, ilişkiler, ebeveynlik hakkında yüzlerce kitap okudum buraya kafa dağıtmak için yazdım yoksa derdim bilgi edinmek değil nasihatlar için sağolun
- 5 ay
Ne anlıyorsun acaba ben kendimi 36 yıldır anlayamadım da
- 5 ay
@kardiyolojiuzmn abi ben seni anladım. Hayata fazlasıyla maddeci bir bakış açısıyla bakıyorsun. Bu şekilde bir yol alacağını sanmıyorum çünkü hayat bundan ibaret değil. Hayatın gerçekleri çok farklı. Her şeyi saf bilim ve gözleme dayalı yorumlamak insanın özgür düşüncesini kısıtlamaktir. Bu hayatta ruh da var, his de var, bilinmeyen şeyler bilinenlerden çok daha fazla. Bunu unutma
- 5 ay
Bunu çok yanlış kişiye dedin yokluktan sadece insan biyolojisine değil astrolojiden metafizikten enerjiden çakralara frekanslara kadar okumuştum insanın et parçasından organlardan ibaret olmadığını çok iyi biliyorum
- 5 ay
Peki ya öyleyse neden neredeyse 5 cümlenin 4 ünde akademik ve maddesel açıklamalar yapma gereği duyuyorsun? Senelerce aldığımız akademik eğitimde bunları zaten gördük. Günlük hayatın tüm iletişimine de bunları uyarlamak fazla gelmiyor mu sana
- 5 ay
Daha doğrusu yorucu gelmiyor mu? Bazen basit düşünmek gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
m 5 ayValla gayet kendime dikkat eden biriyim ama okumayınca , nerde ucube var o talip oldu. Kabul etmeyince yalnızlık yapıştı full. Göbeğinden ayakkabısını göremeyen kelide istemiyorum ya banane. Azıcık ben gibi olmalı. Yok yok tamam ben böyle iyiyim 😂
02 Yorumla
Soran5 ayKaç yaşındasın? Okumamış olabilirsin ama fotoğrafta ki sensen acayip hoş duruyorsun.. Umarım gönlüne yaraşır birini bulursun
- 5 ay
Amin kardeşim
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç sevgilisi olmamayan baya kişi var, sandığından çok daha normalsin bence 😌✨ Benim şu an sevgilim var ama ilk ilişkimi de öyle çok erken yaşamadım. Herkesin kalbi kendi hızında açılıyor, biraz da doğru zaman + doğru insan meselesi. Zorla ilişki yaşanınca genelde hüsran oluyor 😅 Senin hiç fırsatın mı olmadı, yoksa bilerek mi uzak durdun ilişkiden? 💭💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBenim olmadı... daha öncelikli işlerim vardı kariyer para kazanma falan flan kadınla o nedenle işim olmadı... bu saatten sonrada olmasini istemiyorum tercih etmiyorum kadınsızlık bana göre eksiklik değil olmasada olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Olmadı yani geleceği planlayacak maddiyatım yok hem aklima hem kalbime yatan biride yok aramıyorumda sonra bir bakmışım hayatıma kimse girmeden 26 sene geçmiş
03 Yorumla
Soran5 ayAgam çabalamak lazım Türk kızlarının gönlü kazanılmalı emek verilmeli. Hepsi potansiyel bela ama aralarında tatlı belalar var onlar için uğraşmaya değer
Soran5 aySen doğru kadını bul zamanla maddiyat işi çözülür
- 5 ay
Bilmiyorum dostum pek bu işlerle uğraşmaya alışkın değilim istesem sevgili yaparım yapamaz değilim ama dediğim gibi hem aklıma hem kalbime yatan birini bulmak zor artı maddiyat bazen senin dediğin gibi düşünüyorum ama genellikle bu konuya çok takıyorum neyse nasip rabbim herkesin gönlüne göre versin
Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. - seks harici kadınlara ilgim yok.
00 Yorumla
5 ayLisede ki plantonikten sonra üniversite ancak dedim 6 yılın daha 2. Yılından tıpa lanet getirdim nasıl olsun
124 Yorumla
Soran5 ayKıyamam sana ben lisede aşk acısı yaşamadan bitiren varsa ödül almalı zaten.
Ama güzel kızsın peşinde kimse olmamasıms şaşırdım etrafında ki erkekler aptal herhalde- 5 ay
Fen liseleri zaten pişmanlıktır.465 puanla yerleşmiştim ve son sıralamalarda beni almışlardı yer kaldığı için oradaki insanlar zaten fazla garipti şehir dışındaydım ve yurtta kalıyordum. cidden düzgün senin kafandan insan bulmak çok zor oluyor ve 10’dan itibaren birini 3 yıl boyunca bırakamamıştım hatırlıyorum;)
Soran5 ayDoktor hanım güzel övgünūz için teşekkürler 🙏
Göz sizi gördükten sonra kelimeler kendiliğinden dökūlüyor..- 5 ay
@petekkyildizz araya girdim ama hala daha var mı bilmiyorum ama eğer yeni bir ilişki düşünüyorsan @_Umarsızcocuk__ boş diye duymuştum istersen tanıştırayım sizi
Soran5 ayKìzlardan hoşlanıyormuş yoksa ben başkasına bırakmam 🤨
- 5 ay
Senin kafandan insan bulmak zor derken aslında kendim gibi birisini bulmak zor demek istemiştim ve o kadınlardan hoşlantı sorusunu uzun zaman önce yazmıştım bir arkadaşım için
- 5 ay
Bana mı cevap verdin anlamadım tanışmak istiyor musunuz bak çocukla ona göre konuşacağım
- 5 ay
@Şekerkizzz20 karşımda ki sorana cevap vermiştim ve tanışabilirim olur
Soran5 ayBu mesajdan çıkaracağım ders bana yürüme.. Bana koş mu demek? Ben koşmam uçarım direk
Soran5 ayKız gitti ben kaçar
Soran5 ay🚬
- 5 ay
Takip atmış seni bekliyor
- 5 ay
@petekkyildizz sana dedim @_Umarsızcocuk__ takip attım dedi mesaj kutun kapalıymış sen de takip edersen olur
Soran5 aySeker kizz sana acayip kuruldum ben
- 5 ay
@petekkyildizz mesaj kutusu kapalı yazamıyorum dedi
- 5 ay
@Şekerkizzz20 kapalı değil ki
Soran5 ayDarlama kızı belki istemiyor
- 5 ay
Tamam xperi düşük ondan yazamamış kaç saattir baktım olmayınca sen yaz istersen o döner sana
- 5 ay
@petekkyildizz selam yine ben ne diyorsun olacak mı tanıştınız mı
- 5 ay
@Şekerkizzz20 tanıştık evt, tek sorun benim de uzun zamandır kullanmadığım için xper düşük olması bu yüzden instagram istedi ama maalesef bir insan direkt veremiyorum kişisel hesaplarımı
Soran5 ayPetek nerde yaşıyorsun?
- 5 ay
Ya bence kırma çocuğu kaç yıldır tanırım ister KS ister yüzyüze tanıştık çok seveceksin ama bu xper işi olmamış ben konuşurum yine de
- 5 ay
Vermek istemiyor olmanı anlıyorum tabi ama ona şans verdiğine değecek
- 5 ay
Aşkım petek merhaba @petekkyildizz konuştunuz mu? Nasıl ne düşünüyorsun? Beğendin mi? Rahat edemezsen özelde de cevaplayabilirsin.
Gizli Üye(25-29)5 ayBeni isteyen olmadı. Benim de istediğim olmadı
00 Yorumla
5 ay18 im bir kez sevgılım oldu sanaldan 3 gunluk
00 Yorumla
5 ayBen, çünkü gerek duymuyorum.
04 Yorumla
Soran5 ayGereklilikten olmuyor zaten
- 5 ay
Sevmeye ve sevilmeye muhtaçdır insan bu yüzden gereklilikten bana göre
Soran5 ayBuzz gibi hatunsun üşüdüm
- 5 ay
Evet öyleyim sağ ol 🫡
Gizli Üye(25-29)5 aySevmediler bizi
132 Yorumla
Soran5 ay🚬 üzüldüm sana gel azcık sevicem çok değil
Cevap sahibi5 aySev
Soran5 ayOff be yavrum bu ne güzellik senin gibi hatunum olsun 1 milyon borcum olsun 😘
Cevap sahibi5 ayAbartma o kdar güzel değilim
Soran5 ayYoo taşsın taş maşallah ya şu güzelliğe bakın kader seni bana getirdi.. ya da vazgeçtim beyler bakmayın çok o benim
Cevap sahibi5 ayErkeklerin geninde var bu yalanxılık
Soran5 ayDjxhdhxjr güldürme güzelim ciddiyetimi kaybediyorum
Cevap sahibi5 ay😢
Soran5 ayNiye üzüldün gel buraya sarılcam ağlama
Cevap sahibi5 aySarıl
Soran5 ayKaç yaşındasın merak ettim
Cevap sahibi5 ay25
Soran5 ayEvet tek soruluk anketimize hoş geldiniz
Soran5 aySende sorsana 😂
Soran5 aySonra sevgilim yok diye ùzülüyon
Cevap sahibi5 aySenin kac
Soran5 ay26 yaşındayım bende
Cevap sahibi5 ayKücüksün
Soran5 ayYok hızlandırılmış ders veriyim dedim ama yok.. Sen evde kalıcan jehdhrh
Soran5 ayAlmıyorum seni
Cevap sahibi5 ayTipsize bak
Soran5 ayYooo gayet yakışıklıyım bence 😎
Cevap sahibi5 ayBana nr alan düşünsün
Soran5 aySana yazan adama küçüksün dersen seni almaz
Soran5 ayBeni alamazlar ben istediğimi alırım 😉
Cevap sahibi5 ayAlmasın napim kücük
Soran5 aySinir bozucusun biliyon demi
Cevap sahibi5 ayBiliyorum o yüzden bekarım
Soran5 ayAllahtan bela seviyorum
Cevap sahibi5 ayBen sana büyüğüm biraz
Soran5 ay25 yaşla mı? Güldürme yavrum
Cevap sahibi5 ayEvet
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Benden pass
00 Yorumla
5 ayGaçıngan baglanma var bende djdjdjjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBenım olmadı flörtüm bile 😅 kariyer yapıyorum
039 Yorumla
Soran5 ayHangi alanda?
Cevap sahibi5 ayYurt dışı Üni
Soran5 ayBaşarılar dilerim yabancı erkek bul işte bizim hayalımiz yabancı hatun sen direk kaynağındasın... Hangi ülke?
Cevap sahibi5 ayHenüz gitmedim vize evrak topluyorum. Almanya aklım fikrim erkekte değil ki nasibimde varsa zaten olur
Soran5 ayTamam seni ekliycem gittikten sonra bana alman arkadaşını ayarlarsın demi
Nolur 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Cevap sahibi5 ayHayır olmaz öyle şey
Soran5 ayLüuüuüuuutttttffeennnnnnn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Soran5 ayAlmanyada hatun konusunda torpil yaparsan söz çocuğuma adını vericem jdhxhrh
Cevap sahibi5 ayManyak mısın dlskflslkfld
Soran5 ayİkna olur gibi oldun valla ekliycem bak hehxjr
Cevap sahibi5 ayPasaport için bir başkasına bu kötülüğü yapamam kusura bakma
Cevap sahibi5 ayDoğru değil
Soran5 ayŞimdi son kez soruyorum bana almanyadan direk hastane içinden hatun ayarliuor musun? Bak arttiriyorum ikiz olursa birisinin gerçek adi diğerinin de göbek adını yaparım..
Cevap sahibi5 aySen alman bela arıyorsun basına
Soran5 ayBela seviyorum her türlü...
Cevap sahibi5 aySua
Cevap sahibi5 aySus
Soran5 ay😔
Cevap sahibi5 ayOnun yerine kendın gitsene mesleğin ne senın
Soran5 ayMesleki açıdan tıpla alakam yok, tıpçı hatun istiyorum.. Az önce ki doktora yürüsem mi dedim kadınlardan hoşlanıyormuş şans yok bizde 😔
Senin orada çevre olacak esmer siyah saçlı ve hafif minyon olabilir.. Hemşire listesini bana at instadan ben hallederim çlk uğraştırmam söz
Hee bu arada meslek It bilgi işlem
Cevap sahibi5 ayOha
Soran5 ay?
Cevap sahibi5 aySen çok kurnazsın
Soran5 ayNaptım ya 😅
Cevap sahibi5 ayBellı oluyor yazdıklarından
Cevap sahibi5 ayNickım ne senın nıck
Cevap sahibi5 ayİsmin yanı
Soran5 ayAdım Doğukan nickimi söylemeye korktum jdjxhr
Cevap sahibi5 ayNeden
Soran5 ayDavet attım
Cevap sahibi5 ayO ne ya yenı açtım burayı zaten