Uzak mesafe ilişkim var, iletişim kopukluğu, toxicklik ile devam etmekte ama sürekli tartışma, kavga, soğukluk var aramızda ama o ayrılmıyor hep benim ayrılmamı bekliyor
2 ay
Cevap
8Cevap
Yani gerekli ilgiyi ve sevgiyi alamıyorsan ayrıl gitsin
Ayrılan taraf olmak istemiyorum
Nasıl davranıyorsa öyle davransam nasıl olur
Oda mantıklı hatta daha iyi olur
Ama işte dayanmayıp soruyorum neden soguksun diye hiçbişi söylemiyor takmıyor yani
Şimdi, bazı insanlar onlara gösterdiğin ilgi ve sevgiyi bak benim peşimden koşuyor şimdi soğuk yapayım da daha çok koşsun olarak yorumlar. Öyle bir tip olabilir, bu zeka seviyesindeki insanlarla genel olark muhatap olmam. Sen olacaksan, ilgini kes sana davrandığı gibi davran elbette dönecektir.
Evet kesinlikle biz ayrıldığımızda da barışmak için yazan oydu zaten insan diyor bu kadar seviyor niye böyle yapıyor her akşam sevdiğini söyleyip gün içinde de soğuk asabi tavırları var
İlgiyi kesmem lazım evet maalesef ki öyle bir ilişki için normal olmayan şeyleri bile söylememem lazım sonra içine atarım patlarım elbette takmıyorsa bende takmıycam
Boll şanss danışacağın başka şeyler olsa her zaman buradayım
Teşekkür edeerim
Rica rica
Trip çok mu atarsın yoksa o mu
O
Ben bir şey anlatmıcam artık anlamıyor zaten işine gelince daha dün gece sözünü dinlicem sen ne dersen o derdi
Evet evet
22 yaşında ama cocuk cidden
Çocuk ya soğukluk yapıyor böyle arada durduk yere
Prenses erkek işte
Aranızda çekim var mı
Sen de yüzünü tırmala.
Ne zamandır birliktesiniz
2 sene
Hiç bulustunuz mu
Evet bir kaç defa
Bizimde aynısıydı 6 sene sürdü. En sonunda ayrıldık 3 ay oluyor.
Ben biraz takıntılıyım çünkü beni delirtti biraz zihin olarak ayrılırsam takıntı yaparım diye korkuyorum o da soğuk yapıyor ya sanki diyorum benden ayrılmak istiyor ayrılamadığı için mi böyle davranıyor benim ayrılmamı mı istiyor yani şöyle yapsam o nasıl davranıyorsa öyle davranıp devam mı ettirsem yoksa kavga mı etsem
Ayrıl aşkım
Canım işte ayrılan taraf ben olmak istemiyorum önceki zamanlarda ayrıldıydık durduk yere sonra özlemiştim ama ilk o yazmıştı barışmak için ama Şu an barıştık yine kavgalarımız devam ediyor hemde hergün
Ozaman ayrılmak için sorun çıkart
Bak mesela sana şöyle söylicem dün gece bana dedi ki sen ne dersen o sözünden çıkmıcam falan dedi bende dedim not al bu günü hatırlatırım dedim ondan sonra değişik tavırlar sergilemeye başladı soğuk yaptı bugün sonra aradı bende uyucam dedim sonra kapattı öyle diyince sonra ben aradım açmadı
Sinir bozucu bi insan
E soğuk yaptığında uğraşma sende. Uzaklaş. Ne biliyim telefonunu kapat , açma ona. Falan gibi
Hem soğuk yapıp benden iyi şeyler bekliyo
İşte o sorunu çözmeden rahat edemiyorum bende de bu huy var
Yakından birini bul
Yorar
ee sende varmış sen ayrıl o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzaktan yürüyen ama içini kemiren ilişki enerjini sömürmüş resmen… 😔 Sürekli kavga, soğukluk, iletişim kopukluğu varsa ve bir de ayrılık sorumluluğunu sana yıkıyorsa, burada sağlıklı bir emek yok gibi duruyor. 💔
Kendi huzurun, bir ilişkiden çok daha önemli. Konuşup net bir sınır çekmeyi düşündün mü? Gerçekten devam etmek istiyor musun, kalbinden geçen ne? 💭