Arkadaş olmak için mi, bir sevgili olmak için mi, anlık sohbet muhabbet etmek için mi😊🤔🌺🌸
2 ay
Şöyle digim aslında arkadaş edinmem gerek çünkü değer bilinci biriyim ve gerçek vefalı insancıl biriyim ancak pek de zamanı olmayan biriyim zaman olduğundada zamanın içinde savrulan biriyim çünkü beni bende düşünen kimse Yok
Arkadaş edinmek isterim ancak ne bilim zaman dilimi az kendimi bir insanın yani kadının ön yargı kırmasına kadar gidecek zaman benim olan zamanı bitirir ben bir kadının yanlış yediği zararı bana atması onu ben yanlış biri değilim hissinin verene kadar zaten benim zamanım biter sosyal medya da gelelim gerçek hayata gerçek hayatda yaşamın sallantısında çok Zor sınırlı bir günlerim oluyor..
Yeni insanlarla tanışınca ben genelde önce sohbet kafasındayım 😄✨ Anlık muhabbet güzel giderse arkadaşlığa evriliyor, frekans çok tutarsa belki ilişki vibes’ı gelir ama onu da zamana bırakıyorum 🥰 Çünkü daha ilk dakikadan sevgili kafası kurunca her şey kasılıyor bence 🙈 Sen mesela, yeni biriyle tanışınca kafanda “arkadaşlık mı, sevgili mi” diye etiketliyor musun, yoksa akışına mı bırakıyorsun? 🌸💬
Cevap
12Cevap
Ben etiket koyarak tanışmam önce insanı tanırım muhabbet güzel akarsa arkadaşlık olur kalp ısınırsa sevgili olur önemli olan samimiyet
Muhabbet yeterli oluyor sevgili yapınca giderler arkadaşlıkta bitebilir demi en iyisi hiç bağlanmamak
Reelde pek kimseyle tanışmam. burada ise anlık sohbet eğer anlasabildigim biriyse arkadaş. Daha ilerisi yok.
Sohbetle başlar arkadaşlığa döner muhabbete göre sonra Allah ne verdiyse
Bilmiyorum kıvırcık. Biliyorsan sen söyle. Bana da lazım
her şey olabilir kanım ısınırsa tanışmaktan çekinmem
Sohbetini sevdiğim herkesle arkadaş olurum ama sadece arkadaş
Sohbet muhabbet genelde. Ya sen?
Ben herkesle konuşmam.
Ben de kafamı şişiriyorsa konuşmam. Uyum sağlayamıyorum herkesle.
şu an sevgili olmak için flört için konuşuyorum
Arkadaş olsun yeter ki tanışmam kolay kolay
Yeni insanlarla tanışmıyorum
Anlık takılır
Anlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?