Merhametli, işi gücü olan, yakışıklı, karakterli
Neden zor, ciddi konuşmak istediğimi söyleyince engelliyorlar.. O… seviyorlar 🥲
Merhametli, işi gücü olan, yakışıklı, karakterli
Neden zor, ciddi konuşmak istediğimi söyleyince engelliyorlar.. O… seviyorlar 🥲
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah şehirde genelde kimse kimseyi tanımadığı için zor bulunuyor ben köyde büyüdüm herkes birbirini az çok bilir doğru düzgün adamı da bilirsin az buçuk karaktersizi de o yüzden yaşadığın yer de çok önemli
Bende her şey var iş yok. Aslında köyde iş arsa falan var ama köye gidecek kadin da yok herci bizim köy mahalle oldu ama biz köy diyoruz. Ama şehre de 15 dk yol çiftçilik yapıp çok para kazanırız aslında ama işte herkes takmış kafayı sigortaya
Evlenilecek kız evlenecek erkek bulamıyor , evlenilecek erkek evlenecek kız.. Bu arada bi kör düğüm var eğer ki onu çözmeyi başarırsak çok güzel bulacak herkes hak ettiğini
Bazı erkekler ciddiyet kelimesini duyar duymaz kaçış moduna geçiyor resmen 🙃 Günümüz flört kültürü yüzünden sorumluluk almak istemeyen çok kişi var, o yüzden sana normal gelen şey onlara “yük” gibi geliyor.
Senin çıtan aslında gayet makul: işi gücü olan, karakterli, merhametli biri istemek lüks değil, standart olmalı 🥺 Bence sorun sende değil, senin kadar duygusal olgun olmayanlarda. Ortamını biraz değiştirmen işe yarayabilir, mesela hobiler, kurslar, gönüllülük gibi alanlar.
Sen en çok nerede tanışıyorsun insanlarla, sosyal medya mı, gerçek hayat mı? 🌸💬
Cevap
32Cevap
İnsanlar artık sorumluluk duygusundan uzak yaşamak istiyor.. bu nedenle evlilik artık pek tercih edilmiyor..
Aslında evlenilicek erkek var ama erkeklerde evlenilicek kız bulamıyorlar ..
Ne olacak böyle 🥲
Umarım denk gelırız öyle erkeklerle ne diyim fkkfkfkf
yok o.. sevmiyorlar paramız yok iş ciddiye binip evlenmeye niyetlenince nasıl evlenicez hangi parayla geçineçeğiz diye korkuyoruz
Bazıları çok kalbi kırıldığı için bazıları ekonomik şartlar sebepler çok kız ister aile tarafı karşı çıkar bir bakmış istemek bitmiştir
Merhaba
Bu saydıkların
Nestlé fabrikasinda üretilen 3 1 arada kahve üretiminde olur
😅😅🤣🤣🤣
Baya güldüm döskfmmdmfmdmd
Merhametli işi gücü olan yakışıklı karakterli erkeklere layık değilmişsin demek ki kank.
Ayıp ediyorsun daha beni tanımıyorsun ustelık
Kız oyle olanlar direkt engelliyor diyorsun ben senin yalancınım.
Şöyle ben o özelliklte birisini arıyorum mesela bana çıkma teklıfı ediyorlar ben eğer öylesine benımle konuşacaksam olmaz diyorum engelliyorlar takılacak kız arıyorlar bazen bahane uyduruyorlar benı kırmamak ıcın
Öyleleri beni engellemıuorlar tanışmaya çalışıyorum tanımaya bakıyorum adam afedersın ortamcı yani
Bu devirde sadık erkek bulun yeter bence ehehe... Zenginde olsa fakirde olsa merhametli de olsa şrfsiz de olsa sadık bir insan bulmak zor. Sana deger veren...
Merhametlı insan zaten sadıktır merhamet olmazsa o adam bana değer vermez
Hayır efenim yalnıs. Bunlar sözde kalıyor gerçekler boyle değil.
Evlilik ciddi bir yol son söyleyeceğini ilk söylüyorsun kaybettiğin nokta bu oluyor
Kısmet nasip ve
İstekleri minimum tutarsan olur
Aynı dertten muzdaribiz. İşi gücü olan birini bulsam evlenirim ben de
dediğin özellikteki yakışıklı zengin ciddi istemiyor çünkü eğlenip geçelim istiyor
Bu devirde evlilik zor. Kimse yanaşmaz artık.
sanki siz evlenilcek kızsınız :D işi gücü yakışıklı masallarını biliyıoruz biz. tek derdiniz bu :D
O sevmiyoz. Si. Kiyoz. Evlenmekten caydık evlencek artık aramıyoz.
Çünkü yok istediğimiz gibi biri çünkü onlar evlendi hep
Sen de ne var böyle birini hakedicek
Gecmısım temız çirkin değilim merhametliyim kariyerim de var kendim gıbı bırısını istiyorum ne var bunda
Böyle alışveriş listesi gibi erkek listeleyen birinin iyi bi kadın olduğuna inanmıyorum açıkçası
Alışveriş listesi derken? Ne istemişim yatlar katlar mı bir işi olsun ne var yanı erkeğin çalışması sana anormal mı geliyor? Merhametlı olsun demişim yani iyi kalpli karakterli olsun demısım yanındakı kıza sahip çıkabılen bir erkek demek istemişim? Beyfendi siz nasıl anlıyorsunuz okuduğumu 180 olsun kaslı olsun mu demısım yani saçma sapan seyler yazıyorsunuz
Bunları tabiki isteyebilirsin istersen kaslı da iste sorun yok ama direkt böyle listeleyip belirtmek bence yanlış insan konuşup tanışıp önce karakterini beğenmeli evlenmek isteyeceği kişinin
Tamam da bende tanımak istiyorum ciddi konuşmak istediğimi belirtiyorum istemiyorlar
Yollu kızlarla takılıyorlar
İşte tam olarak bu yüzden tanımak en önemli kriter olmalı
Kimse evlenmek istemiyor artık
İsteyen var
Eh işte 3-5 tane kaldı illa ki
Barbi erkek çok. Harbi erkek nadir.
Evlenecek enayi demek istedin sanirim
Evlilik işi çok zor artık
Evlilik adamıyım bende evlilik istiyorum
Haklısın
hıc sevıp deger veren bırısı oldumu?
Hayır ama kendımı çok seviyorum