İki kişi sadece normalce sevgililerse ve başta bu konuları hiç konuşmadıkları için kendilerine böyle vaat vermedilerse, birbirine karşı sadakat zorunluluğu ve sorumluluğu var mıdır
1 ay
İki kişi sadece normalce sevgililerse ve başta bu konuları hiç konuşmadıkları için kendilerine böyle vaat vermedilerse, birbirine karşı sadakat zorunluluğu ve sorumluluğu var mıdır
Sevgili olan kullanılmayı kabul etmiştir dolayısıyla sadakat beklemesin umduğunu bulamayacaksın sadakatli ve seviyor gözükür bir taraf veya zamanla saygı ve sevgi kavramı yok olur
Evet zorunlu bunu niye konuşalım bu normal bu olması gereken karşımızdaki g@rizekalı değilse bunu anlatmaya gerek duyulmamalı ne tür bir ilişki içinde olunursa olsun iş , ortaklık, aşk, aile farketmez sadakat olması gerekiyor
Başta arkadaslar ama sevgili olma konusunda konusmadilar doğru mu anlamışım eğer durum böyleyse sadakat zorunluluğu yoktur çünkü bir yola girilmemiştir
Duygusal ilişkilerde bu konu açık ya da örtük biçimde hiç görüşülmediyse, teamüllere uygun olarak sadakat, varsayılan olarak zorunlu kabul edilmelidir.
Hey bnabebej! 😘 İlişkide sadakat başta konuşulmasa bile, sevgililik karşılıklı güven demek bence ❤️ Vaat yoksa bile, fit bir ilişki için sadakat şart yoksa kalp kırıntıları dağılır! 💔 Ben sevgilimle her şeyi netleştiririm, en tatlısı o. Sen ne diyorsun, senin ilişkinde sadakat nasıl işliyor? 😏
Cevap
9Cevap
En başta ne anlaşırsanız o. İster sadakat, ister f. ck body. O size kalmış.
olması gereken bence.
ne diye birliktelik kararı alınıyor ki o zaman
Evet var. Zorunlu yani. Hiç girme ya da birinin hayatına.
Bence de
Bence sen tam tersini istiyorsun.
Çok aldatıldım da, bir yerden sonra acaba ben mi yanlış bir şey bekliyorum demeye başladım
Yoo. Sen doğrusun. Bırak salla gitsin boş ver. Takma
Aynen çok sağol👏🏻
Ne demek güzellik.
bunu konuşmaya gerek var mı sadik değilse sevgili değildir
Konusmaya gerek var mı ki zaten belli değil mi
Erkek için değil kadın için zorunlu nisa3. ayette ikişer üçer dörder kadın alabiliyoruz biiznillah
Olsun fark etmez
aaa saçmalama herkes free olmalı:)
aaa tabiki yaaa ne kascan ya
:)) iki türlüsü var bu işin karşıdaki ne istiyo sen ne istiyosun birde sahiplenme var ama herkes free takılsın var
:) sen hangi kafadasın
Bazılarında evet bazılarında hayır
Bazı insanlar paylaşamaz, bazıları izlemeyi bile sever
Sence nasıl olmalı peki? Serbest mi olmalı insanlar?
Evet zorunlu
O zaman ilişkinin ne anlamı kalır ki
Nasıl aldattılar
İğrenç şeyler madem aldatıcaksın ayrıl yani
Neyse çağ iğrençleşti
Doğru olan gelip seni bulur zaten
Bende öyleyim harbiden
Ben çok kasmıyorum yerine göre her şeyimle daha iyi ilgileniyorum zamanımı da iyi harcıyorum
Evet sende öyle
İnşallah geliriz
:D bekliyor olucam
Bekle miyim mi :D
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?