Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu alttaki bazı kızların yorumları görünce diyorum keşke ordum olsa orduysa yönetime el koysam Şeriatı getirsem hepsini sustursam ya da savaş çıksa hepsi erkeğin ne demek olduğunu anlasa Rahat batmış bunlara belli iğreniyorum hepsinden ne için yaratılğını unutmuşlar moda kudurtmuş bunları hayatları alışveriş-moda-giyim üçgeninde geçiyor şeytan üçgeni diyorum ben bu üçgene, şeytanın kuklası olmuş bunlar şeytan bunların yanında az kalır
45 Yorumla
Soran+1 yılAlkış attım :)
Cevap sahibi+1 yılBen bir video izledim bir metafizik uzmanı var ismini vermeyeyim şeytanı konuşturuyor bazı itiraflar verdirtiyor ifrite (şeytana) sordu kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz dedi biz kadınları kullanırız onlar a deriz ki sen güzelsin güzelliğni nie saklıyorsun açıl güzelliğini kullan sen beğenilmeyi sevilmeyi hakediyorsun deriz vesvese veririz onları erkeklere karşı kullanırız diye aşağıdadaki yorumlarda amaçlarına ulaştıkları bariz belli oluyor özellikle istediğimi giyerim sormak ne alaka giyenler tamamen yoldan çıkmışlar zaten
Soran+1 yılBiraz feminist kezban onlar
Cevap sahibi+1 yılbak sana inanmazsın diye videoyu bile buldum 25:00 'dan başlat videoyu
www.youtube.com/ watch? v=amI0UZSQtps arada boşluk var onu kapat öyle adres çubuğuna yapıştır
25:00 dakikadan başlat..- +1 yıl
Bayıldım.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGiymesin. O benim kıymetlim olacak sonuçta.. Ben kıskanç biriyim benim olanı deli gibi kıskanırım.. birinin göz ucuyla bile baktığını görürsem olay çıkartırım.. Sadece bana özel olmalı.. :)
93 Yorumla
Soran+1 yılOlması gerektiği gibii.. ;))
- +1 yıl
Teşekkür ederim kucuk hanim 😄
Soran+1 yılRica ederim 😊😊
Biraz empati gerekli. Ben başka kızların sevgilime bakmasını istemiyorsam onun da bana başka erkeklerin bakmamasını istememesi normal. Giymem ancak giyersem ve sevgilim karışmazsa 'sen beni kıskanmıyosun' derim trip atarım yani. Kıskanacak azcık kardeşim.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinliklee
+1 yılBen erkek olsam sevgilim bana bunu söylediğinde ona iki kelime söylerdim😁 hatun sen ölmeyi bayılmak sanıyosun heralde derdim oda anlardı 😂 gerginliğin lüzumu yok:)))
43 Yorumla
Soran+1 yılBencedee 😁😁
- +1 yıl
kelebek harıkasın yaa
- +1 yıl
Mersi bayım😂😂:)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
231Cevap
Nerde ne giyeceğimi bilirim o nedenle kimse bana "giyemezsin" lafını edemez. O elbise giyilebilir fakat gidip de bir akraba düğününde veya mezuniyette vs giyilmez. Daha elit ve insanların yadırgamıcağı yerlerde giyilir. Ne bileyim bir davet, kokteyl veya ünlü birinin düzenlediği partilerde vs.
82 YorumlaBen böyle bir şey giymem. Ama giysem ve hiç bir şey demese beni sevmediğini düşünürüm kuşkulanırım yani. Abartı gelebilir ama seven erkek kıskanır. Kıskanmıyorsa sevmiyordur.
44 Yorumla
Soran+1 yılKesinnlikle aynu fikirdeyim tatlım👍👏
- +1 yıl
aynen katılıyorum.
- +1 yıl
@Eski-Kitap Sağol:)
Kardeşim bu elbiseyi giyiyorsa pazara meyve almaya gitmiyordur , elit insanların olduğu bir toplantı bir görüşme vardır , oraya gidiyoruzdur. O insanların kafası da abazalığa çalışmaz. Kaldı ki onların eşleri sevgilileri de bu şekilde giyinecektir. Yani sıkıntı yok.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bunu giymem çünkü bir kere elbise çok çirkin, iğrenç yani ama güzel olsaydı da giymezdim o ayrı. ayrıca giyersem sevgilim karışamaz bana ailem dahi karışmıyo o kim ki hadi eşim olsa tamam da sevgilim ne hakla karışacakmış 2 gün sonra yanımda olacağı belli olmayan bir insanın hayatıma burnunu sokmaya hakkı yok.
ve en önemlisi Allah izin vermedi diye giymemeliyiz o , bu , şu izin vermedi diye değil. ben bu elbiseyi hem Allah istemedi diye giymem hem de elbise giymeyi sevmem bu yüzden yoksa sevgili denen insan bana karışacağı için giymemezlik yapmam ! ben neyi giyip giymeyeceğime karar verebilecek bir insanım !22 Yorumla- +1 yıl
:) kendi kendine yağıp gürleyen sakinleşen tek kız :))
Cevap sahibi+1 yılsöylediklerimde haksız bir taraf var mı? @__HANEDAN__
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBenim yanımda giyer. Erkek olan da bakar. Sonra da koldan çıkan sopaya mı bakar arka cepten çıkan muştaya mı ön cepten çıkan biber gazına mı bilemem :D
33 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha cok iyi ya :D
Soran+1 yıl😊👍👏
- +1 yıl
@BalıkEtliBayan iyi ya da değil bakan gelir :D
+1 yılYalniz elbise super
Giydirirler giydirmezler bilemem
Sahsen ben zaten kendim giymem okadar genis degilim ne ben nede cevrem33 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Elbiseye bende bayıldım :) 😊😊
- +1 yıl
Evde giyerik bizde alla alla 😊
Soran+1 yılEvde alası giyilir canımm :) 😌😌
+1 yıl1. oncelikle ben bir bireyim , ondan izin alacagimi kim soyledi?
2. Bu elbise gayet normal? Bu tarz elbiseleri giyerim
3. kendiniz giyemiyorsunuz veya aileniz izin vermiyor diye kiskanc erkek candir diyip kendiniz kandirmaya devam edin.. saygilar910 Yorumla- +1 yıl
@Cansinnsecill_ doğruu +1
Ayrıca bu kadar kıskanç erkek istiyorlar da gülüorum yorumlara :))
Kıskanç psikopat erkeklerden dayak yiyincede sızlanmazlar umarım. Malum tvlerde görüyoruz kıskanan erkeklerin eşlerini sevgililerini bıçakladığını..
Şiddet görmek bizim kadınımızın hoşuna gidiyor , yorumlardan anladım.
Kıskanç erkekle evlenirkende güneş gözlüğü ve kompackt pudra alsınlar bari hazırlık olur, ilerde oluşacak morlukları kapatırlar :) - +1 yıl
Hahaha son cumleye kahkaha attim 👍 dedigim 3. cumleden dolayi bunlar daha dogrusu bazilari baba ilgisi vs gormedigi icin boyle. Ya da aileden kaynakli. Kendi bedenlerine saygilari yok ki bunlarin hayatim 😃 acil desen acilir kapan desen kapanirlar@AppleCrow
- +1 yıl
@AppleCrow
- +1 yıl
@Cansinnsecill_ kesinlikle öyle :)
Aslında giymek istiyorlarda, aile baskısı ve toplum baskısından denize düşüp yılana sarılmışlar ;) habire kıskanç erkek istiolar :D
Neyse canım aradıklarını bulsunlar, zaten bizde böyle sorular görmeyiz hem olumlu tarafından bak :D
Çünkü kıskanç erkek buradaki kıskanç erkekle evli olan eşlerinin de hesaplarını kapatırlar, gene biz karlı çıkarız ;)
Boşver, umarım en kıskancını bulurlar :D - +1 yıl
Haha aynen 😃 diyorum bu tarz sorular giderek bitse ya da evlenip kurtulsunlar. Insanlar sevgilerini bile bez parcasiyla olcuyorlar cidden aciyorum @AppleCrow
- +1 yıl
Meraklimisin
- +1 yıl
Kizim sen defol asil soru soruyorsan elestiriye acik olucaksin kimbilir ne yaran varda bu tarz sorular soruyorsun embesil seni @cemis61 gundemi az takip et de acik giyinmenin anlamini da kavra olur mu koylu kezban seni.
Elbise çok güzel :) hele de rengi siyah.
En sevdiğim renk <3
Evet giyerim. Beden bana ait.
Ben karşımdaki erkeğe (sevgilim, eşim vb.)
karışmıyorsam, o da bana karışamaz.
Ayrıca erkeğe karısına ya da sevgilisine giyeceği kıyafeti giydirip giydirmemesine karışmak ya da izin istemek nedir ya? :D
Bizler bireyiz , "onay" ihtiyacı duymam.
Zaten bedenime saygısı olmayanın yanımda işi olmaz :)41 Yorumla
+1 yılBunu giydiren erkek (pardon erkek dedim) bir zahmet kendisi de giysin daha çok yakışır.
34 Yorumla
Soran+1 yıl:D alkışlıyorum 👍👏👏👏
- +1 yıl
sıkıntı büyük desene.
Giydiriyorsa zaten o adamı (!) hayatımdan öyle bir atar ve silerim ki. Geniş erkeklere tahammülüm yok! Zırvalamasın şimdi burada ki o godoş kesim.
54 Yorumla
Soran+1 yılAynenn.. 👏👏
- +1 yıl
Dimi dayak da aticak erkek dedigin , kara carsafa da sokucak ustune kuma da getiricek 😄😄😄😃
Soran+1 yılDefolur musun? @Cansinnsecill_
Açıkçası hayır. Mini etek ve elbiseler çok şık ama bizim toplumumuz halen sizlere seksi ve teşhirci gözü ile baktığı sürece azla izin veremem.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur..
+1 yılBen bunu bitek gece kocamın yanında giyerim yani abi ne meraklısınız göstermeye
61 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle..
Olduğun ortama göre değişir bu elbiseyi giyince sana dönüp bakmayan erkekler de olabilir içine düşen erkekler de olabilir ama bizim toplumumuzda genelde ikincisi olur o yüzden benim sevgilim giydirmez bunu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanm siz buna elbise demissinz ama bu bildgn gecelik :)) bunu giydiren adam pardon adam dedim. Gavatin tekidir. :D :D
Disisini kiskanmayan tek canlı domuzdur. Unutmayalmm..31 Yorumla
Soran+1 yılKocaman alkışşş 😊👍👏👏
+1 yılmodernleşme adı altında pezevenkleşmenin alemi yok...
31 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ..
+1 yılBenim eşim kapalı olacak inş... Tabii kj izin vermem... kan çıkar
21 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı
Sevgilimin ne giyeceğine karışmam o da bana karışmaz, karışamaz.
Ne giyeceğimin kararını ben veririm.
(Giyemez diyen erkekleri bir şekilde anlıyorum kendi akıllarından geçirdikleri düşüncelerin bir başka erkeğin aklından geçmesinden korkuyorlar..
Yani aklındaki düşüncelerin iğrençliğiyle orantılı giydirip giydirtmemesi :)
Giydirtmemeli diyen kızlara söylecek sözüm yok alırız birgün haberlerini)00 Yorumlatürbanlı bayana hatta erkek çocuğa tecevüzlerin hat safhada olduğu bir toplumda giymemesini isterim..
31 Yorumla
Soran+1 yıl👍👏
+1 yılProfilimdekine ne de benziyormuş:) Ne bilim düğün olur seyran olur veya özel bir gün olur falan giyilir. Ama normalde zaten bu şekilde sokağa çıkamazsın mekana, zamanına göre değişir.
43 Yorumla
Soran+1 yılBununla sokağa çıkanın niyeti bellidir zaten :)
- +1 yıl
Yani.. Zaten şimdi daha açık giysiyi de söyliyim mesela, diyelim ki denize gittin yazın mayoyla falan insanlarla aynı mekanı paylaşıcan normal olarak. Ama deniz olunca pek yadırganmıyor bu durum. Bunun gibi düşünmek lazım, o kıyafet giyilir yakışıyorsa ama mekanına göre davranılmalı.
+1 yılBunu giyerse ben yanında pez. vengi gibi dururum, asla giydirtmem karakoldan çıkmam yoksa.
100 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere elbisedeki şeffaf olan yerler tamamen ilgi çekmek için tasarlanmış. Normalde kız arkadaşım yerine göre giyinse ona karışmam. Ama bu kıyafet beni rahatsız etti. Erkeğin ister istemez dikkatini çekecek konuşurken bakarken o yüzden bu durumdan ben de rahatsız olacağım. Bu kelimeyi kullanacağımı hiç sanmazdım ama giydirmezdim heralde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu sokakta karısına sevgilisine giydiren erkek net ılıktır, olmadı pembe mickey mouse'lu kılıf taksın telefonuna. Evde kocama giyerim
21 Yorumla
Soran+1 yılAa bunu çok sevdim :D 😁👍👏
+1 yılSozlum asla giydirmez valla ne kendi yanında ne başkalarının :)
44 Yorumla
Soran+1 yılKendi yanında giydirirr ;))
- +1 yıl
Giydirmez ama eger giydirirsede Birbirimize Helal olmadan asla giymem onun yanında :)
Soran+1 yılHelalken giy zaten boşver
- +1 yıl
Bu zamana kadar giyimime asla laf etmedi ve bn ettirmicek sekilde giyindim her zaman :)
Cok begendim elbiseyi yalniz :D bir partiye cluba giderken gierim karisamaz kimsenin bakmasina izin vermesin kendine guveni yok mu da baskalarindan kiskanicak. Yanimda o varken kimse bakmaz zaten bakan olursa da laf edecek erkek dedigin boyle olur
20 Yorumlailla erkek arkadaşının buna izin verip vermemesine mi bağlı sen akıl edemiyomusun sanki sevgilin sana zorla giyydiriyo veya giydirtmiyo erkekler bacaklarıma bakıcakmış bilmem ne kendin akıl et giyme off çok sıkıldım senin gbilerden çook
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle giydirmem... Böyle giyinen birini sevgilim diye yanımda tutmam.
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur..
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilime giydiririm karıma hayır diyen erkekleri destekleyen bayanlar var. Türkiyede kadinin daha kendisine saygısı yok siz nasıl saygı bekliyorsunuz?
41 Yorumla- +1 yıl
evet yha ayrıca aşırı birşey degil gibi gibi..
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. fotoda giyilecek birsey goren var mi allah askina bez parcasi yani
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)..
+1 yılBunu başka adamın yanında sevgilisine giydiren net ibnedir.
32 Yorumla
Soran+1 yıl:)) 👍👏
şimdi bazıları bana ne kadar genişsin diyecekler ama yakısıyorsa bence giymesinde bir mahsuru yok eşim, kız kardeşim veya sevgilim ben her zaman kişinin kendisine yakısanı giymesinden yanayım
31 Yorumla
+1 yılSevgilim yok ama olursa giydirmem. İsterseniz geri kafalı diyin. bir taraflarını açıp gezmek ve toplumu "çağdaşlaşmak" adı altında ahlaksızlaştırmaya başladıklarından beri geri kafalıyım.
34 Yorumla
Soran+1 yılGerikafalılıkla alaksı yok bence bunun. Seven kıskanır
- +1 yıl
Yani.
- +1 yıl
Geri kafalı ♥
- +1 yıl
@fatalerror_ kafasıyla birlikte asd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu giyebilecek zihniyette biri benim sevgilim olamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😊👍👍
Bu gün giyerse yarın ikindiye mutahiben defnedilir açık ve net
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Kesinlikle giydirmem açık ve net, fakat benim için değişen bir kızın karakterinden de şüphe ederim. kız dediğin yerine göre giyinmeyi bilecek o zaman işte karakterli olur, asılana laf atanada cevabını verir ^^
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerin de işi gücü yoktu sana bakıp etkilenecekler. dunyada bacak sahibi olan tek kadını kendin zannediyorsun galiba. öyle bir soru sormussun ki; hem kadınları, hem erkekleri zan altinda birakmayi ve rahatsız etmeyi basarmissin.
40 YorumlaBence giydirilmemeli. Benim zaten erkek arkadasimin bana giydirmemesi gibi bir durumum yok kapaliyim çünkü boyle birsey giymem :)
30 Yorumlarengini beğenmedim pembesini giydiririm
www.bayansepeti.com/.../...traplez-mini-elbise.jpg30 YorumlaDenemesi bedava itiraz bile etmem ha hayatinda ben olmam o ayri konu:)
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi gece yemege gidiyosak olur. Veya bir davete gittiniz yerde zaten bu zihniyette insanlar olamaz oyüzden gece birlikte baş başa çıkarken olur ama onun haricinde normal gün içinde falan filan no diyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılNormal günde giyilmez bu zaten
Cevap sahibi+1 yılYani evet ama akşam çok nezih bir yere baş başa yemege gidiyosak sıkıntınyok zaten gidicemiz yerde öyle insanların olma ihtimali bile yok
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Erkek arkadaşımın giymesine izin vermezdim 😄😄. Ama ben giyerim.
Bana karışanın poposuna 100ml şırınga penetre eder medical fetish seansı yaparım 😂😂.32 Yorumla- +1 yıl
senin yanında yatılmaz bacım :D
https://i.hizliresim.com/aoNRm4.jpg - +1 yıl
+1 yılsevgilim olsa bunu giy desem valla beni terlikle kovalar :DD
30 YorumlaBen kendime yakıştırdığımı giyerim. Erkek arkadaşıma da bu konuda çok fırsat vermem açıkçası. Yani olduğunda vermedim. Tabii ki şöyle bir elbiseyi ortamına ve yerine göre giyinirim. O benim tercihim. Annem babam karışmıyorsa o hiç karışamaz.
20 YorumlaNe olucak ki? Her kesin kendi tercihi ve özgür karar verme hakkı vardır
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim diyeceğim kişi nerede nasıl giyineceğini bilir karışmama gerek bile kalmaz yinede böyle bir giysiyi giydirmem asla.
50 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda giymesine izin veririm. Neden giymesin? Hür bir kadın o. Ama ülkemiz şartlarında kaba bir şekilde değilde güzel bir dille giymesini istemediğimi söylerim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiyilir giyilmesine de hem giydigin yere hem yaptigin kombine gore degisir. Ben ne giycegimi sormam hic bir zaman.
20 Yorumla
+1 yılBen giyinirim, ona yine giydirmem.!
343 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁
+1 yılBunu giyebilir. Ben karışmam.
Sonuçta ölüm Allah'ın emri. Giyeceği son kıyafet olur ^^20 YorumlaElbiseye bittim. Kimse benim ne giyevegime karışamaz. Ne anne ne baba ne sevgili. Eyer öyle birsey yaparlarsa postalarım. Biz onlara karışıyo muymuşuz.
40 Yorumla
+1 yılKıskanç erkek candır :) giydirmesin
51 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılSokakta giyilmez bu.. ben giymem şahsen ama özel bir gece olur davetli olur ya da nebileyim o tarz bir etkinlik ozaman giyerim eşimde birsey demez
kaldi ki bu sokak elbisesi degil zaten , sokakta giyesin51 Yorumla
Soran+1 yılGece kıyafeti işte
+1 yılNiye kardeşim sen nerde ne giyilecegini bilmiyor musun sevgiline nee?
30 Yorumla
+1 yılBen giyerimmm vala onu takmam onlar bizim dedimizi yapiyormu yapmiyoooo.
30 Yorumla
+1 yılBu kıyafeti giymek isteyecek kadar aklı başında birisi ise yerine göre giyeceğinide bilir.
Yanında ben varsam tabiki tek başına iken İzin vermem.13 Yorumla
Soran+1 yılSen yanındayken hiç bir erkek bakmayacak ona zaten evet..
- +1 yıl
Bir galaya gitsek veya bir davete böyle giydiririm.
Sokakta ya da gezmeye giderken böyle giydirilmez zaten.
Ben 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum, bizim misafirlerimiz genelde böyle giyinirler.
Bir çalışanın daha bir dedikodu yaptığını bile görmedim.
Dedim ya yerine göre.
Soran+1 yılSenin görüşün
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Tabi ki de hayır giyemez, benim için özel birisi o böyle bir şeyi giymesini istemediğimi bilir. Sevgilim olsaydı.
10 Yorumla
+1 yılKıskanmayan erkek zaten karşısındaki arkadaşını sevmediğini gösterir seven insan daima kıskanır sevdiğini herkesten ve ona bakan her gözden
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılizin veririm tabi :D
eşim çarşaf giyecek o ayrı95 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oldu şimdi? :D
- +1 yıl
sevgili olayınnın benim için bir ciddiyeti yok.
grup sekste yapabilir bi' başkasıyla
aksini idda eden yalancı ve menfaatçidir - +1 yıl
:))))))))
- +1 yıl
yuh artık
+1 yılYalnız elbise çok güzel fakat giymezdim biraz aşırı kaçıyo
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet elbise hoş
Ben bir müslümanla evlenecem
Bu elbiselerden münezzeh olur40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabikide ben birini yanımda böyle dolaştıracagım lavugun tekide arkadan bacaklara bak diyip agzı sulanacak böyle bir midesizlik olurmu? benim aklım almıyor nasıl gezdiriyolar karılarını kızlarını böyle?
02 Yorumla
Soran+1 yılGezidren var işte..
- Devamını Gör (271)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler