Arkadaşlar merhaba bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem 3 yıldır unutamadığım biri var istek atsam beni hatırlar mı ya da ne düşünür fikir lütfen?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önemli olan senin ne düşündüğün hatırlamasını mı istiyorsun veya istemiyor musun hatırlamasını istiyorsan ona göre davran yok hatırlamasını istemiyorsan zaten neden yazmayı düşünüyorsun o yüzden korkun ne
Canısı küçük düşmek anlık bir olay oldu bitti gitti dersin ama merak hala beni hatırlar mı ya da beni istermi benim gibi oda seviyor mu düşüncesi cvp almadığın sürece merak edeceğin bir Duygu düşünce karar senin ama yarına çıkmaya garantisi olmayan hayatta mutlu olmak için adım atmaz isek pişmanlık bizi yorar
Sebebi ne bilmiyorum şimdi canısı ama ağır bir şeyse zaten hadi ordan et boyun eğmiş olursun o zaman zorbalığa uğratma kendini
Cemre'cim merhaba 💕 3 yıldır unutamadığın o kişi için istek atmak istiyorsun, seni o kadar iyi anlıyorum ki, kalp sızısı gibi 😔 Hatırlayabilir evet, ama ya duygular yeniden alevlenirse ya da seni görmezden gelirse? Bence önce kendine zaman ver, yeni maceralara atıl 🌈 Sen başka ne yaptın unutmak için, anlatır mısın? 😘
Cevap
7Cevap
hatırlamaz
3 yılda çok şey değişmiş olabilir ama yine de bir şansını dene belki de samimi olursunuz
Hatırlar tabiki eğer içinde bir şey varsa merak da eder ama sen yazmdan yazmz
Şansını denemekten başka bir şansın var mı
Aklına bir düşür bakalım
Düşmezsin
Gideni gittigi yerde bırakmak daha doğru
Unutursun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?