Daha bugün Tuna AVM'de otururken beğendiğim bir erkek oldu. Bir iki kere de baktı hatta bana. Ama asla karşılık veremiyorum. Ya çok sert duruyorum anlamasın diye. Ya da asla o yöne bakmıyorum. Yaş oldu 26. Benden yaşça küçük çocuklar türlü fındık kırarken ben daha yüzüm kızarmadan birine bakamıyorum bile. Çirkin değilim (yani bence ahdhs) boyum 175 kilom 78, yapılı uzun biriyim. Saçım başım yüzüm en azından sırıtmıyor, kendi halinde biriyim. Özgüvensiz de değilim. Ama bu olaylarda gereksiz tabum mu var bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. ben de böyleyim Allah kahretsin daha bu gün bu konuyu annemle konuştum sen bixi niye böyle yetiştirdin diye.. aşırı rahatsız edici bir durum. Benden küçükler adamların gözünün içine utanmadan nasıl bakıyor kaç kere şahit oldum. Ben de m. l gibi kendimi saklıyorum. Bunun bir çaresi varsa biri söylesin
14 Yorumla- 4 ay
Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi. Trol soru olduğunu zanneden bile oldu. O kadar millete normal ve kolay bir şey ki bakmak aslında
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Fazlaca önyargın ya da korkun var anlaşılan bunları asman gerek ama tecrübe ile telkinle bir yere kadar ama performansı değerlendirmek için tecrübe şart ve tecrübe etmeden de başarılı olup olmayacağıni anlamanın yolu yok maalesef ufak ufak başla sanaldan sonra duygularını paylaş karsindakiyle de böyle böyle zorlanıyorum şu konuda bana biraz zaman ver falan dersin öyle öyle aşılır konu
04 Yorumla- 4 ay
Sanalda çok bunları yaşamıyorum. Teşekkür ederim zamanla aşabilicem üstüne düşmek lazım
- 4 ay
🙏🏻🌸 teşekkürler Kırşehirli
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
4 ayBu bendir sjshsj göz göze gelelim diye heyecandan kendimi yerim, bana baktığı ilk an kafamı çeviririm utancımdan 😅. Çaresini keşke bilsem, özgüvenle alakalı olabilir belki. Ne kadar özgüvenliyim desem bile belki bir şeyler hâlâ yetersizdir. Ya da fazla utangacım🤷♀️
11 Yorumla- 4 ay
Aşırı özgüvenli biriyim. Ama sanırım tabuları olanda biriyim :) umarım çözümünü buluruz
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
4 ayBu tarz bir şeye denk gelince karşıdakine hafif gülümseyebilirsin eğer onun da odağı sendeyse karşılık verecek ve devamı gelecektir, ciddi durup oraya bakmadığında karşıdaki kişi onunla ilgilenmediğini düşünüp adım atmaz doğal olarak.
12 Yorumla- 4 ay
Sanırım bir gülüşten de yanlış anlamazlar. Deneyeceğim
- 4 ay
Herkes neyse karşıdakini de öyle görüyor farklı bir anlam çıkarma kafasındaysa zaten muhattaba alınmaz.. dene bakalım.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Kızım senin o AVM heyecanı tam benlik, bende de ilk bakışlarda kalp atışları hızlanırdı eskiden 😅 Empati yapayım, 26'sında olmak flört korkusunu yenmek için mükemmel zaman, özgüvenin var zaten! Küçükten başla: Bir dahaki bakışta hafifçe gülümse, göz göze 2 sn tut ve başını çevir 👀💖 Pratikle tabun erir, Tuna AVM'de bir dahaki sefere dene! Senin en sevdiğin flört taktiğin ne olurdu? 😘
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
26Cevap
4 ayBence sende hobi olmuş. Özgüven tetikler genellikle utangaçlığı. Özgüvenin arttığı an utangaçlığın düşecektir.
11 Yorumla- 4 ay
Özgüven hmm. Haklı olabilirsin. Aşmam lazım
Gizli Üye(30-35)4 ayBoy 175cm en yakın evlendirme dairesi nerede biliyor musun?
Konum at konum Allah’ını sevdiğim 🤣🤣129 Yorumla- 4 ay
Ahahahaha 🤭 sonunda uzun kadınları gören bir erkek..
Cevap sahibi4 ayUzun boylu birini arıyorum çokkk uzun yıllardır
😂
Nikah dairesine randevü alalım hemen olmaz mı?😱🥳🥳
Cevap sahibi4 ayÇok acil işlerim var he de gız 😂
- 4 ay
Yani çoook uzun değilim ama uzunum evet. Senin boyun kaçtı? 😂🤭 tarih hallolur
Cevap sahibi4 ay
Cevap sahibi4 ayBenim 174 ey mübarek kendimden uzun kadını bulmuşum kaçırırım nikah salonuna😂🥳
- 4 ay
Ahahahahaha 😂
- 4 ay
Bu adam çok komik bayılıyorum
Cevap sahibi4 ayBen de bayılıyorum aşırı komik😂
Cevap sahibi4 ayŞahitte geldi😂
Kız nere gittin uzun😂😂- 4 ay
Bu evlilik yapılamaz diyen çıkmaz mı ya 🥺😑
Cevap sahibi4 ayHayda niye itiraz istiyorsun kız
Tamam vazgeçtim ben madem istemiyorsun 😂- 4 ay
hayır kabul etmıyorum bana gel ben 192 yim
- 4 ay
dgsdg
- 3 ay
Ben okeyim şu an
- 3 ay
maalesef sen benım ablam oluyorsun olmasa olabılırdı
- 3 ay
Benim olmayan 192 yi neyleyim
- 3 ay
ah be ben 18 im daha belkı uzarım
- 3 ay
3m ye kadar yolu var çocuğum uzarsın
- 3 ay
yok ya 2.10 fl ideal
- 3 ay
E sen bilirsin ya
- 3 ay
ah be ablacım 18 olsan sende iyi olurdu
Cevap sahibi3 ayE ben ne oldum ya
İlk evlilik teklifini ben yaptım
Hay Allah😂- 3 ay
Sübyancı değilim. Rota yeniden oluşturuldu 🚶♀️➡️
Cevap sahibi3 ayBenim teklif ne oldu hani evlenecektik kız biz😂🤣🤪
- 3 ay
lan zaten gencles 18 e gel dıyom
- 3 ay
Yok yeniden yks hazırlanamam. Gittt
- 3 ay
abla beraber hazırlanırdırk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayBende AVM de. Tanışma teklifi etmiyorum ya ortam da etkinlik de öylesine tanışıyoruz ya da sosyal medya
10 Yorumla
4 ayvalla erkek de böyle bakıyo aslında. senin dediğin o korkutucu his daha çok sen karşındakine karşılık veremediğinde oluşuyo zaten. yani göz göze geliyosun ama bişey diyemiyosun, donup kalıyosun, o zaman ister kadın ister erkek olsun garipsiyo insan
sen rahat ol.13 Yorumla- 4 ay
fazla anlam yüklemeden sadece bakışmaya çalışmak lazım evet. bakıp bakmamak arasında kalmak amele gibi hissettiriyor
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. amann takma en güzeli böyle biliyormusun terbiyenle takil kismet bi anda cıkar karsina şahitiiiimm 😅😅
11 Yorumla- 4 ay
:) ay inşallah canım
4 ayGöz göze gelmeyi hoşlanma sansaydık milyon tane insan olmuştu hayatımızda, çok istiyorsan gideceksin söyleyeceksin tanışmak istiyorum seninle durum böyle diye.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayGöz teması kurman gerekmiyor ki, yanına gidip bir adres sorabilirsin o şekilde de muhabbet akabilir. Zaten öyle iletisim kura kura belli bir noktaya gelirsin diye düşünüyorum
00 Yorumla
4 ayavm karşılaşıp bakıştığın cocuktan ne cikar ablam evli 3 cocuk babasi bile olabilir. kafe avm boyledir, bakışırsın gecersin sadece ilerisini düşünmeyeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Çünkü bunu içsel olarak o kadar özel bir olay haline getirmişsin ki kıramıyorsun bunu önce kafanda basite indirgiyorsun sonrası düzene girecek
07 Yorumla- 4 ay
Evet. Bende bunu düşündüm. Beni zamanda bu olayı baskılayacak bir şey tetikliyor. Yanlış anlaşılma psikolojisi taşıyorum
- 4 ay
O kadar haklısın ki. Bu yorumun alnından öpüyorum, iyi terbiye almış aile kızı damgası yedim yıllarca. Şu an kimseyle ilk adımı atıp konuşamıyorum
- 4 ay
Deneyeceğim :) çok teşekkür ederim 🤭☺️☺️☺️
- 4 ay
Ay çok tatlısın. Teşekkür ederim
4 ayBence iyi olduğunu düşündügünüz, size ilgi gösteren ve sizin de ilgi duyduğunuz biriyle karşılaşırsanız ona durumunuzdan bahsedin. Panik yapmaya gerek yok ama ne kadar geç kalırsanız işiniz birazcık daha zorlaşacaktır.
10 Yorumla
4 ayeğer daha önce çok az flört deneyimin olduysa çok normal
11 Yorumla- 4 ay
Evet bundan sanırım
Bende göz teması kurarken utanıyorum anlıyorum seni 😁😁😁😁
16 Yorumla- 4 ay
Haklı olabilirsin. Belkide normal olan bizimkisi. Çünkü taciz ediyor gibi hissediyorum karşıyı
- 3 ay
Ya öyle bakmak ayıp zaten bakanlar tuhaf geliyor bana asıl ama sosyal medyadan tanış buluş zaten yolda birine bakmak zorunda değilsin rahat ol sosyal medyadan buluyor buluşuyor orada yüz yüze bakıyor herkes yolda genelde çekinirler zaten kimse kimseye bakmaz malum Türkiye burası ne baktın kavgası vs çok çıkıyor
Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Aynen sert bakarım ben de bakan bidaha bakmaz ksjsjs
12 Yorumla- 4 ay
Ben bu huyumdan nefret ediyorum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayEvet bende öyleyim biriyle göz göze gelip temas etmek beni tedirgin ediyor 22 yaşındayım çok zor
00 Yorumla Uzak dur zinaya düşme. Pişman olursun yaşın ilerleyince
05 Yorumla- 4 ay
Yaşım 26 zaten. Bunca zaman beklemişim.. beklerim yine 🤦🏻♀️😂
- 4 ay
Evet. Bu yüzden bu yaşıma kadar bekledim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayTabun vardır. Öğrenilmiş bir geri çekilme olabilir. Terapi gerekli bu tarz düşünceler için
02 Yorumla- 4 ay
Hmmm. Geçmişten gelen bir alışkanlık ve dürtü olabilir bende böyle düşünüyorum. Olabilir teşekkür ederim düşüneceğim
- 4 ay
Ben de biraz senin gibiyim ve büyüyünce (öxnxmx) sadece bu konu için terapi almayı düşünüyorumm. Bazen biz farkında olmuyoruz çünkü. Rica ederim
Ben de biraz böyleyim ama utangaçlıktan kaynaklı sanırım dhsjdnskj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayYa sürekli gördüğün birisi olsa, gider konuşursun belki ama 1 kez avmde gördüğün biri saçma geldi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayBence tabularını yıl bu ruh halinden çıkarsan anca kendine gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇok var senden. Çok olan şey değersiz bir şeydir. Kendinden az bulunan yapamıyor kadınlar. Bol bol var o modelden.
03 Yorumla- 4 ay
Hiçbir şey anlamadım cümlenden
Cevap sahibi4 aytkrar oku o zmn. okumaya üşendin ben mi yazıyım🤲
- 4 ay
Abicim benden nasıl çok var onu anlamadım? Sorumla ilgisi ne
Gizli Üye(25-29)4 ayZamanında aileden sevgi görmemiş bireylerin sevgiyi göstermesini bilmemesi çok doğal. Kendimden biliyorum...
00 YorumlaBende hiç insanların gözlerine bakamıyorum konuşurken kız ya da erkek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aysaf olma öyle insanlar varki senin ruhunu öldürür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySevgilin olmadığı için. Bir kere sevgilin olsa bidaha böyle utangaç olmazsın
01 Yorumla
4 ayjelati açılmamış kız şaşırtıcı kaldı mı böyle kızlar vay be bize denk gelmez böyleleri bize anca geçmişi kirli geliyor :D
07 Yorumla- 4 ay
Çevrenizi değiştirir kafanızı kaldırırsanız bizim gibi kızlar da var
- 4 ay
canım çok yandı bu ilişki konularında bir süre tek tabanca Allah umarım hak ettiğinizi karşınıza çıkartır hayırlı akşamlar
- 4 ay
Aynı durum. Allah hayırlısını nasip etsin sizede
- 4 ay
amin
- 4 ay
Var var olmaz mı
- 4 ay
@Hedefimyok ne güzel Allah gönlünüze göre versin
- 4 ay
Amin teşekkürler, hepimize..
4 ayAni bir temas kur yükselirsin o da sana özgüven verir
00 YorumlaDünyaya bir daha gelmeyeceğini düşün o anın tadını çıkar ne olcak en fazla
00 Yorumla
4 ayBende öyleydim bir zamanlar. Derhal çık bu halden iyi bişey değil
00 YorumlaBende öyleyim seni çok iyi anlıyorum
13 Yorumla- 4 ay
Bu durum seni de rahatsız etmiyor mu?
- 4 ay
Orası benim içinde öyle ya. Sıra aşka gelene kadar
Gizli Üye(25-29)4 ayEğer aşk karşılıklıysa düğümler çözülür birde bence AVM'de gördüğün çocuktan sevgili olmaz daha ciddi mekanlar okul ortak arkadaş falan olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
4 ayBunların hepsi babanın suçu biliyomusun hatırla
01 Yorumla- 4 ay
Babamın ne suçu var uslu adam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayKonuşarak başka türlü hallolmaz
04 Yorumla- 4 ay
Erkek adım atmıyorsa bu adımı kadın mı atacak
- 4 ay
Ablacım bazısi mal oluyo öküz oluyo normal adım olmasa dahi havadan sudan vittiri vizzik konuş ya koyver gitsin
- 4 ay
Akışına bırak çokta anlam yükleme salla gitsin diyosun. Denerim canım sağol
- 4 ay
Ne demek ablacım rica ederim bol şans
Göz göze gelme antremanı yaparak başla bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
4 ayUtanmak iyidir.
00 Yorumla inançla, azimle ve sabırla
00 Yorumla
4 ay:D bencede biraz daha hareketli ol
02 Yorumla- 4 ay
Tamam. Nasıl? Sorum bu zaten
- 4 ay
ben de senin gibiyim bakma öyle dediğime hiç adım atamıyorum. zamanla düzelir
4 ayKafanda yenersin özgüvenli olman lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayboş ver üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvde kalmışsın zaten zor artık
00 Yorumla
4 ayBağlanma korkusu bu
13 Yorumla- 4 ay
Hmm
- 4 ay
Eğer çok siddetliyse destek al bişey olmaz
- 4 ay
ya da kendindeki eksikleri fark et, önce kendine odaklan
4 ayTabularını yık.
20 YorumlaNeden korkuyon ki oda insan değilmi?
01 Yorumla- 4 ay
Ya işte saçma bir ön yargı ve tabur oluşturmuşum kıramıyorum
4 aybendede var abla 18 ım bende
00 Yorumla
4 aySert oluman sıkıntı olmaz duruşun o korkuma
00 Yorumla
4 ayAl benden de o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHiç sevgilin oldu mu daha önce
00 Yorumla
4 aypsikolojik işte
11 Yorumla- 4 ay
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
4 aySelamcok iyi
02 Yorumla- 4 ay
Neresi iyi tam olarak?
- 4 ay
Tanışalım mı
4 ayTwrapi al
00 Yorumlaİlginç😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayustune giderek
02 Yorumla- 4 ay
Nasıl yapıcam. Sanki bakışarak o şehrin en ucuz kadını olacakmışım gibi hissediyorum. Ne alakaysa Offf
Cevap sahibi4 aybaktiysa bakacaksin kendini zorlayarak yani ince uzun guzel de bi kizmissin yani bi yerden sonra alisirsin
Gizli Üye(18-24)4 ayUzun boy 175 mi abi
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayCok pardon erkek zannettım hahhahshagahaha 175 ne abla cus
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 26 yaşındayım, hoşlandığım biriyle göz göze bile gelemiyorum, flört korkusunu nasıl yenerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım