İngiliz biriyle konuşuyorum şu an bacikolar... tip eh işte ama maşallah parası var... işin ucunda vatandaşlık da var tabii bacım siz ne diyorsunuz despacito mudur peki
2 ay
İngiliz biriyle konuşuyorum şu an bacikolar... tip eh işte ama maşallah parası var... işin ucunda vatandaşlık da var tabii bacım siz ne diyorsunuz despacito mudur peki
Ukraynalı sevgilim olmuştu ve hayatımda bu kadar üstüme düşne bir kadın olmamıştı sevgilim değilde resmen annem gibi davranıyordu birde huyları vs. farklı oluyor o yüzden Türk kızları daha iyi kendi dilinden kendi ırkından
Bacım İngiliz despicito'su mu geliyor yoksa? 😏 Tip eh parası bol vatandaşlık bonusu varsa bi düşün derim ama ben Türk sevgilimle mutluyum, o samimiyet başka! 💕 Yeni kültürler heyecanlı tabii, sen kalbine sor bakalım hangisi kalbini hızlandırıyor? 🇬🇧❤️🇹🇷 Ne diyosun sen? 😘
Cevap
7Cevap
hocam parasını boş ver zaten bızımkılerınde parası var ama bızde vergı cok yurt dısındakı gıbı vergı olsa bızım refahta ıyı olur ama yanı ıcınden gecıylar verıgının
daha dogrusu netler yanı ısı romantızme dokmuyorlar hadı evlenelım hadı sevgılı olalım dıyorlar ne guzel bızımkılerde altta anlam yuklemeye calısıyor neymıs sen ben demeden dusuncen gıt abi evlen ingilizle de ne guzel kısa ve netler romantızım yok
bacim ben bu ingilizleri anlamiyom britishler ayni izmirliler gibi her kelimeye farkli bi isim bulmuslar kullaniyolar anlasam evlencem
ne bacım kral ben erkegım ama aslında onlar bulmadı onların dıl dogru ıngılızce abd bozdu ıngılızceyı kısaca onların derdıde bızım azerbaycan turkcesı gıbı
herkese bacim diyorum baciko... no onunla alakasi yok bu britishlerin kendi slangleri var leng mesela attractive anlaminda kullaniyolar. amerikan slangini anliyom bunlarinkini anlamiuorum
knk cunku abd genel konusulan dıl mesela zaten dunya ekonomısıne yon verıyolar herkes ıngılızceyı abd aksanıyla ogrenıyor asıl bızdekı gıbı mesela sıveden orenk verıyım kazak azerı kırgız turkıye turkcesı bak aynı dıl ama sıve farklı daha ılden ıle bıile ağız değişiyor
olgun seven isterdim
İlk tercihim türk olur
Uyum önemli karakterlerde
Türkle adam akıllı sohbet bile edilmiyor
Türk olsun
Türk
Türk olmazsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?