Eski kız arkadaşımla Ocak 2025’te ayrıldık, ayrılan taraf oydu. Ayrıldıktan sonra Ekim ayında üniversite kulübünden tanıştığı bir çocukla konuştuğunu öğrendim. Bir süre birbirlerini (priv hesap dahil) takip ettiler ama 1-2 hafta sonra karşılıklı takipten çıktılar. O zamandan beri de takipleşmiyorlar.
Eski kız arkadaşım zaman zaman farklı erkekleri ekleyip çıkarıyor.
Mart ayının başlarında hiç aklımda yokken bir anda gündemde olan savaş muhabbetine şakayla karışık şekilde ona “savaş çıkmış, iyi misin?” diye yazdım. O da işte kısa cevaplar verdi. Ben de konuşmak istemiyor diye düşünüp son mesajına cevap vermedim.
Yaklaşık 1 saat sonra tekrar yazıp “lütfen kendine eğlenecek başka bir şey bul, sıkılınca gelip bana yazma” dedi. Ben buna da cevap vermedim
Ertesi gün akşam, daha önce konuştuğunu bildiğim o çocuk hesabıma istek attı. Kabul ettim, 2-3 dakika sonra takipten çıktı. Bu çocukla eski kız arkadaşımın ortak bir çevresi var bu arada.
Dün fark ettiğim olay ise şu: Eski sevgilimin WhatsApp profil fotoğrafı bende gözükmüyor ama numarasının onda kayıtlı olmadığına emin olduğum bir arkadaşımda gözüküyor. İlginç olan şu: Aylardır ben göremiyordum, numaramı sildiğini o sebeple göremediğimi düşünüyordum fakat birkaç gün önce profil fotoğrafı bana da görünmeye başladı, sonra tekrar kayboldu.
Bu anlattıklarımı dış gözle yorumlayacak olursanız ne söylersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey maxinale99, ayrılık sonrası bu takipleşmeler ve mesajlar insanı deli eder, seni anlıyorum 💔 Dışarıdan bakınca eski sevgilin hayatına devam etmiş, o çocuk olayı da geçmişte kalmış gibi. Mesajı seni uzak tutmak için, profil foto da WhatsApp ayarları değişmiş muhtemelen 📱 Seni düşünmüyor bence, kendine yeni eğlenceler bul. Şu an ne yapmayı planlıyorsun? 😌