Yani uzun ilişki yapabilse zaten evlenir yani 😂 mesela benim 2 ayı geçmez, katlanamıyorum yanlışları çok insanların
2 ay
Mesele uzun ilişki değil, birkaç aylık ilişkide de evliliğe giden azımsanmayacak insan var. Doğru yer, zaman ve kişiyle nitekim olması gereken bu. İnsanları evlilik olmayacaksa oyalamak yersiz.
Kıvırcıkk777 seni çok iyi anlıyorum, 2 ayı geçmeyince ilişkiyi katlanılmaz bulanlar hep var 😂 Ama evlilik için acele etme, önce kısa ilişkilerde iletişim pratiği yap 💕 Yanlışları affetmeyi öğren, benim sevgilimle bile ufak krizler yaşıyoruz ama konuşunca eriyoruz 😍 Sabırlı ol, doğru kişi seni değiştirecek. Sen en çok hangi yanlışa tahammülsüzsün? 🔥
Cevap
29Cevap
Böyle tiplerin evlenmemesi daha münasip.😄
Niye ne suçumuz var
Yanlış yapmayan erkek mi var piyasada?
Kendime saygım olduğundan ilk hatada sutluyorm işte daha ne? Beni aldatan veya galerisinde eski sevgilisinin çıplak nudenlerini saklayan beni sadece cinsel obje olarak kullanmak isteyen saygı duymayan adam benim neyime yarayacak?
Verdiğin detaylara göre cevap verdim ama sen büyük yanlışı şu an söylüyorsun. Böyle erkekler sadece sana değil topluma bile yararlı olmaz.
İşte benim karşılaştığım adam tipleri net bunlar o yüzden anlaşamıyorum
Güncel piyasada bunlar dolaşıyor çünkü peşinizde...
Aile olmak isteyen erkeklerin daha resmi faaliyetleri olur, bunu unutmayın.
Peşinde atlayan zıplayan koşan takla atan erkekler bunu hep yapıyordur, tek sen değilsindir.
birini bularak
Kolay kolay evlenemez. Evlense bile evliliği uzun surmez. Bir ömür bekar ya da dul kalmaya mahkum.
Geldi enerji somüren
Tecrübeler diyeyim. Sana da günaydın
Uzun ilişki yapamamak evlenemeyeceğin anlamına gelmez sadece doğru insanla henüz karşılaşmamışsın sabır ve uyum olunca süre zaten kendiliğinden uzar
Evlenmek istemiyon zaten herhalde böyle bi insan evlanemez
Niye?
İnsanlara katlanamıyorum demişsin
Evet sapıklar çünkü neyine katlanaym
Anlıyorum biraz sakin ila sapık olmayan çıkar karşınıza ön yargıları atın
Benim bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmadı napacam hiç bilmiyorum elini sıkıp tokalasacammı bilmiyor hahaha
Niyetin ve kalbin doğru yoldaysa Allah’ta karşına niyeti ve kalbi iyi birini gönderir o şekilde gerçekleşir
Basbaya dümdüz evlenir biraz kendinden vererek yeri geldiğinde
Sen hala insanları takmamayı öğrenemedin mi?
O zaman yanlış kişilere denk geliyorsun bu normal degil çünkü
Benim de öyle. Yani aslina bakarsan uzunluk önemli değil 7 sene çıkıp ayrılanlar da var. Doğru kişi değilse vakit kaybetmek yerine yolları ayirmak dogru olan.
Bu devirde yuva kuracak kadın kalmadı diye düşünüyorum kimin eli kimin cebinde belli değil ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum
İki taraf içinde geçerli
Haklısın ne bilim yani eskiden Bir kadını 50 kişi ister Bir kişi alırdı şimdi kadın herkesle sevgili mevkili kaç kişi konuştuğu vs belli değil bu modern devirde bu yüzden yuva kuracak kadın düşünce gibi olsa kadınların bu kadar düşürmez kendini örneğini biri yuva kuracak olsam sanki biraz araştırsam dışarda insanlar o kadınla kafede oturduk diyen çok insan çıkar
? Haksız mıyım gerçeklik konusunda
Yo haklısın tabi ama kimse aynı şeyi benim için diyemez beni sorarsan 2 3 yılda bir biriyle cafede çay içerim mesela en son 1 sene önce yüz yüze bir erkekle görüştüm o kdr baktım niyet farklı sutladim yani kadın seçerken gerçekten etraftan sorun soruşturun
Ev hanımı ne iş yapıyorsunuz öğrenci vs niyeti ne çıkıyor çoğunlukla
Benim karşıma hep beni benim vücudumu kullanmak isteyenler çıktı evlilik vaadi vererek istediklerini vermediğim de ahlaki değerleri sürekli hatırlattığımda sıkılıp kaçtılar bu yani ya da sadakatsiz insanlardı denedim ölctüm hiçbiride beni yaniltmadi
Peki nasıl biri seni kalbini kilitler
?
Yorumunu bekliyorum yazarsın görmem vefasız olmum diye
Sen gerçekten sevmiş olsan bütün kusurlar sana pamuk gibi gelir bence aradığını bulamıyorsun
jdjdjdj ben konuşuyorum ciddi olunca kaçıyorum abı bende sıkıntı var
Geldi yine
Sevdiğin kişi çıksa cidden iki ömür istersin yetmez bile
Evlenemez 2 ay katlanıyorsa mdjdjdjd
Napiyim adam olsunlar katlanalim yaanii
Beni kara kara düşündürüyor.
her şey nasip kısmet hayırlısı
İyi birini buldunmu hemen
Görücü usulü ile evlenir
Onlar evlenir özellikle
Tatlim bi anda oluyor oyle seyler
Yani o zaman sen evlenemezsin😃
Burcun ne
Balık
Senin yükselende başaklık var galiba
Terazi
Senin benim gibiler yalnız kalır mükemmelliyetçi misin
Yaniii birazzz karakter yaşam olarak iyi birini isterim tabikide giydiği kıyafet seçtiği kombinasyon sıktığı parfümün kokusu saç şekli konuşma şekli takıldığı yerler arkadaşlar vs gbi
Şunları diyen insan kadar itici bir şey yok dile getirme kriterlerin olabilir ama böyle olan erkek bile bu yazını okusa sana bakmaz soğur
Ya Allah aşkına keko gbi Adidas giyimli bir adamam mi bakayım ya ne alakası var beyfendi ter kokan kendisine bakmayan adamami bakayım ya da arkadaşlari içkici kumarci eroinci olan adamami bakaym tabikide bunlara dikkat edecegm
Ne diyorum ne anlıyorsun benimde kriterlerim var ama sana desem itici gelir bu ne kategoriden giysi mi seçiyor dersin niye kişisel algılıyorsun
Hayir ilk görüş izlenimi önemli beyfendi ben demiyorum kalksin gucciden giyinsin tarz olarak bakımlı bir beyfendi olarak gorunsun diyorum sokak serserisi gibi degl
Hala anlamıyor musun dediğimi kaale alamayacağım
Her insan 4 4luk değildir ki
Çok zor evlenir
evlilik hiç belli olmuyor
Evlenemez
2 ay yeterli bi süre
Zor evlenir
Evlenemez
sen zorlnmazsn ki
Ne manadaaa
her türlü
Örnek ver yani meselaa diyorum i
arkadaşlıkta
we ewlilikte
bir omur hç kimse
senden uzaklaşmak
istemez
Elhamdülillah öyleyim ne yalan diyeyim neşemi kimse bilemez de hep sinirli yanımı görüyorlar
soğuk kadonlar
gerçek aşk werirr
Senin klavyende V yok mu sen kesin kürtsün onlar bunları kullanıyor
v mi yokk
esas onemli şey
kriterlerdir
Diyosun
uyum uyum uyum
Zor zor zor
sana değil diyorum
Sorun ben değilim zaten
inşallah çok iyi