Of of 20+ yıldır sevgilim yok eridir
Millet sevgiliyi nerden buluyor
Of of 20+ yıldır sevgilim yok eridir
Millet sevgiliyi nerden buluyor
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
20 yılmı vaybe bende kendimi çoktandır yok die tanımlardım benimde 12 senedir falan yok ama 20 yanı en son ilkokulda falan çocukluk askın oldu galiba ciddi ciddi aşk işlerinden çok uzak kalmısın bea kızçe umarım musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🤗🍫🎈🌹
Sosyalleserek bulunabilir armudun sapı üzümün çöpü demeden kriterleri azaltarak çalışılıyor ise iş ortamından arkadaşlarinla takilirsin arkadaş ortamindan olur ya da bu tarz sitelere takılır burdan olur olur yani bir şekilde
20 yıl mı. Yaşın kaç ki senin bu kadar süre olmadı
Hic olmadi
Olur daha yaşın kaç
Ne meraklısınız sevgiliye arkadaş anlamadım yalnız kalmayı öğrenin
Hep yalnizim ki? Sanki dün ayrildim dedim hep yanizim hic sevgilim olmadi
Bırak olmasın olunca ne oluyor
Iyide seven olsun
Ben sana bir şey diyeyim mi böyle insanlardan sevgi dileneceğine erkek veya kadın farketmez kendim kendimle vakit geçiririm beni bu dünyada anlayacak mahluk olduğunu düşünmüyorum
Kesin sevgilisi var denecek kızlardanmısın yoksa
Ayy evet ya
Ondandır İşteee
Burada gunde800 kıza yazan abazalar o kişi benim der aga.
Sosyal hizmetlere başvuru yap yardımcı olurlar
Sevgili ger yerde bulunan bir şey. Senin tavırların nasıl bir sevgili aradığını belirler
Benim 36 yıldır yok abla 😂 Sanalda çok oldu ama reelde utanıyom
Ne ablasi lan amcos
Lafın gelişi be abla, Esnaflıktan ağız alışkanlığı olmuş amcası kurban 😂
Sevgili pazarı var, erkekler sergileniyor gidip elleyip beğenip alıyorsun
Buradan bulan mı var mesela ben hazırım ne zaman istersen sevgilin olabilirim
Way way wsay yanıyorsun
E yani
Neden ki ama yok senden mi kaynaklı
Benim sevgilim var saniyolar
Neden ki o izlenimi nasıl alıyorlar senden bakarak hani alninda mi yazıyor degil mi
Yani kiz güzel kesin kapmislardir
Niye sen güzel değil misin
Belki zor beğenen tiplerden olduğundan dolayı
Zor begenmek demiyelim de biraz kötü tipler denk geldi
Merhaba bulursun problem etme
Ediyom
bu bollukta nasıl bulamadın yaa :)
Gizli üye olma sen de bul.
Sana yaklaşanlara nasıl davranıyorsun?
Buradan buluyorlar sende bulursun buradan
Valla biz de istiyoz ama yok.
Seç beğen al burdan 🤣
Sevgiliden beklentin nelerdir senin
Bilmem ben de istiyorum ama olmuyor
Hemeeen gerekeni yapalim
Bulursun anam bulursun
Kapalı mısın açık mi? Bir de mesleğin ne?
Parama mi asik olucan
Lan ne alaka siz kızlar meslek sorulunca neden para diye dusunuyorsunuz kafayi mi yediniz? Meslek demek statü demek, ben mesela kamuda memursam gidip lise mezunu birisiyle aynı şeyleri paylaşabilir miyim? Hiç mi aklınız fikriniz buraya çalışmıyor da hemen parayi dusunuyorsunuz?
Ki aksine ben eşimin kendi maaşından bana gram vermesini de istemen gitsin kendisine harcasın ama statüsü önemli biraz olgun düşün.
Yaşın kaç?
Ama sunu anlamiyonuz, kadin evlense calismicak jdjd
O zaman ben de sana derim ki sen de adamın parasina bakip evde rahat rahat yatacaksın öyle mi shshs vay 0rospu seni vayyy :d
Mal misin kadin sana yemek yapcak evi toparlicak cocuk dogurup cocuguna bakcak daha ne lan it derim bende
Hayır onu zaten ben de biliyorum, ben hayati boyunca çalışsın mi diyorum, çocuk olana kadar çalışır en azından kendi giderlerini karşılar bu kadinjn makyaji bakimi oluyor dimi kiyafeti de olacak sonuçta bir kişi hem ev hem gecim için hem se kadın için nasıl harcama yapacak? E ev işini zaten ben kendim de yardım ederim ki ondan geri durmam asla
Eğer senin mesleğin hali hazirda varsa , yani bir statü sahibiysen veya tahsilin iyiyse bile ben bunu da dert etmem mesela. Ne peki senin?
duygusal bırı mısın sen?
Ay niye yok kız
Bende çok merak ediyorum kaç yaşındasın
Önüne gelene yavşarlar birisi düşerse anca
Nasıl bir şey lazım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?