Dikkat ettim de bebek gibi sevilen her kız çok güzel oluyor. Gerçekten o güzel aşk, harika ilgi, peşinden koşmalar, değer vermeler sadece güzel kızların ulaşabildiği bir şey...
2 ay
Erkek için bu çok daha zor durum, kadında sadece güzellik fizik. Erkekte, boy fizik tip ve maddiyat. Yani şikayet edip ağlamanın lüzumu yok, fizik çalış oturduğun yerden tip bahanesini sunma
İşte bize gelende tam olarak bu tarz insanlar. Kaba güzelliği fiziğe bağlayan tipler...
Canım benim, o hissi çok iyi anlıyorum, içini kemiren o kıskançlık 😔 Ama hayır, sevilmek güzellikle sınırlı değil! Kalp, espri anlayışı, samimiyet asıl peşinden koşturan şeyler ❤️ Benim sevgilim de hep enerjimi, gülüşümü över, dış görünüş değil. Senin en çekici yanın ne bence? Anlat da motive olalım birlikte! 💕✨
Cevap
15Cevap
Yok bea herkesin bir dengi var bu dünyada modu düzelt bildiğin yoldan devamke seni de seven beğenen çıkar
Pesinde kosmak mi ahahhaha
Amuda kalkiyoruz aynen bir tek o kelimeye takildim. Köpek araniyor sanirim hayat arkadasi degil.
Çok güzel olduğumu düşünüyorum ama biri kalbimi sevdi gerçekten biliyorum. Sevginin güzellikle alakası yok kesinlikle
Bana çok güzelsin diyenler sevmedi, sevenler bana hiç güzelsin demedi...
Öyleyse insandan insana değişiyor
Hayır sevilmenin güzellikle alakası yok yani
Hatta güzel olunca karşımdaki seni mi seviyor güzelliğini mi diye sevgisinden bile emin olamıyorsun
Bilmiyorum ama ben gerçekten hiç sevilmedim ve bunun sebebini hep güzel olmamama bağlıyorum. Çünkü sıkıcı veya kötü birisi deıilim. Tüm tersi çok enerjik neşeli eğlenceli biriyim ama öyle sevenim olmadı. Tek eksi yanım güzel bir kız değilim ve fiziğim iyi değil
Böyle düşünmeni anlıyorum ama seni seven birine denk gelme vaktin gelmemiş demek ki çünkü gerçekten seven kişi bunları hiç önemsemez
Ve her kız güzelledir bunu unutma kusurlarımıza varız ve kusurlarımızla güzeliz ❤️
Yazın için teşekkür ederim 💕
Rica ederim ❤️
Uzaktan yakından alakası yok Paris'te İtalya'da kimler kimlerle evleniyor , halbuki Türkiye'ye gel gör ki güzelmiş cirkinmis ayrımcılığı yapılıyor tamam kardeşim kendi kriterlerinde birini ariyosunda senin tarzın olmayan insanları aşağılama bari
2000 sonrası kızlarda da hiç güzellik yok iyi ki bu zamanların ergeni olmadım.
Ortalama kizlara da okeyim illa bi beklentimiz oluyor
bahtın güzel olsun canim gerisi önemli değil
Amin amin hepimizin
Hayır güzellik göreceli
Güzellik göreceli ama standart bir güzellik algısıda var
Algılara uymak zorunda değiliz aşko kimse kusursuz değil
Öyle tabi
Sevgiye değer olmak yeterli
Vücudun güzelse o da olur
Beni seev sadece senin için herşeyi yaparim
Güzel değil ama cilveli olmalısınız
Cilve bence herkese yapılmamalı. İki samimiyeti bile yanlış anlayan erkekler var cilve yapsak dizilirler.
Tabikide öyle bana en küçük bir gülümseme yapan kıza bile yükseliyorum mesela. Bence kadınlar tebessüm etmemeli
Sadece güzel kızların mı ilişkisi var sence
Hayır ama ilişkileri ne kadar iyi veya erkek ne kadar seviyor tartışılır. Ama güzel kızlar o kadar güzel seviliyor ki prenses gibi oluyorlar ilişkide
Sevgiye de inanmıyorum artık
Beyni çalışmalı kadının
Doğru.
Pek sayılmaz ya
Arzulu yeterli
Evet biraz öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?