Birinin sana karşı derin duygular beslediğini nasıl anlarsın ve senin ona karşı hissettiğin yoğun duyguları o da sana karşı hissediyor mudur ya da sana olan duygusal haller ona da oluyor mudur?
2 ay
Surec içinde belli olur illaki sabretmek lazım kimi direkt göstermeyebilir
Bir şey değil
gerçek his genelde sözden çok davranışta kendini gösteriyor gibi duruyor sürekli ilgi ve emek varsa karşılıklılık ihtimali daha güçlü hissediliyor ❤️🌹
Meriemcim, bu soru kalbimi hoplattı resmen! 😍❤️ Gerçek aşkı, sana her baktığında gözlerinin parlamasından, seni dinlerken dünyanın durmasından anlarsın. Karşılıklıysa, ikiniz de aynı kıvılcımı hissedersiniz; kalp atışlarınız senkron, dokunuşlar ateş gibi! 🔥 Ben sevgilimle bunu yaşıyorum, seninkinde o heyecanı yakaladın mı? Anlat hadi! 💕
Tâbi ben de yakaladım ve hâlâ da etkisi sürüyor bende. Bu kişi benim ilk ve çocukluk aşkım, hatta okul arkadaşım. Aynı okulda okuduk onunla ve okuldan beri de sevgiliyiz. Aramızdaki bağ o kadar derin ve canlı ki, anlatmaya kelimeler yetmez. Çok seviyorum onu, çok istiyorum onunla birlikte olmayı ama o başkasıyla evli, ben de başkasıyla evliyim. Aramızdaki tek engel bu
Meriemcim o bağ efsane ama evlilikler zorluyor kalbi. Kendine dikkat et canım. 💔😔
Ediyorum zaten
Cevap
8Cevap
Anlayamıyorum herhalde artık seviyorum diyen tavırları uyuşmuyor bir şey demeyen iyi davranıyor
Bende seninle aynı durumdayım maalesef aslında ortada biseyde yok gibi ben kıza tutuldum , karşılık alamadım , iş yerine gelip gitmesi aklımı karistirdi
bunu hissettiren kişi dogru kişidir..
Aynen öyle
Neden ki
Anladım
Kendinize acimadiginiz zaman
Hal hareket ve gözlerinden
Gözler yalan söylemez
Sana olan ilgisinden
Bakışlar
anlayamazsın
Neden anlayamam, kendini ele veren birçok davranışları var belli olması için
erkekler güzel rol yapar