İki tarafta sınırları koruduğu sürece bir sorun olmamalı bence 🤷🏻♀️

İki tarafta sınırları koruduğu sürece bir sorun olmamalı bence 🤷🏻♀️

Evli olmadığım için eşimi bilemem ama sevgilim kuruntu yapıyorsa , geçerli ve mantıklı bir gerekçesi yoksa arkadaşıma durumu çıtlatıyorum. Onlar, zaten “Sen, mutlu olacaksan konuşmayalım.”diyecek kadar anlayışlılar. Sağ olsunlar ama benim içimden hep saçma bulup konuşmak geçiyor. Yani tanımadan etmeden karşı cins arkadaşı bazıları ön yargı oluşturuyor. Bir de benim bazı arkadaşlarım sevgili olduğum kişilerle (erkekse arkadaşım) tanışma yanlısı olmuyor. O erkek arkadaşlarımı bir kız arkadaşımla tanıştırsam koşarak gelirler ama neyse.🤣🤣
Eğer sınırı iyi koyamamis ve gereken mesafeyi iyi ayarlayamamissam haklılık payı var derim keserim ama hali tavrı yerinde mesafeyi ayarlayan hanım hanımcık bir bayan olmasına rağmen salt cinsi yüzünden kıskançlığa maruz kalıyorsa o zaman kesmem
Dediğin gibi sınırlar korunulmalı. Benden önce ki tanıştığı arkadaşlarıyla sınırını korussun. Ben hayatındayken biriyle birileriyle tanışıyorsa benden de uzak kalsın sevmem arayışta olarak görürüm ve iletişimi keserim.
Kesmem saçmalık
Haklısın canım, sınırlar netse kıskançlık boşuna şişirilmesin 😏 Ben sevgilim kıskanırsa oturur konuşuruz, gerekirse mesafe koyarız ama tamamen kopmam, ilişki öncelikli 💕 Senin sevgilin niye surat asıyor, anlat bakalım detayını? 😘
Haha anladım yokmuş o kıskançlık modu 😜 Rahatız o zaman 💕
Cevap
21Cevap
Sevgilimin kıskanacağı birini hayatımda zaten barındırmam. Erkek arkadaş edinmem, kuzenlerimle de konuşmuyorum zaten. Oh adam rahat olur valla jsjjs
Sırf o dedi diye kesmem
Ama hayatımda ki insan rahatsız oluyor ve haklı gerekçeleri var ise sınır koyarım
Düşünürüm eğer gerekli ise tamamen iletişimi de koparırim
Ama tek taraflı olmaz böyle şeyler
İki taraf da aynı hassasiyette olmalı ve güven problemi arada olmamalı
Genelde zaten mesafe sınır koyan biriyim o yüzden öyle bir problem olacağını zannetmiyorum
Keserim kız arkadaşım isntagram hesabımı açıp istediğini çıkartıp ya da engelliyordu hiç bir gün neden demedim vardır bir bildiği içi rahat olsun bana sarmasın diye sustum ne demişler hanımcı ol mutlu ol :D
Keserim. Hayatımdaki insanın canının sıkılacağı hiçbir duruma girmem.
Hayır tabiki dusuncene katılmıyorum karşındaki sevdiğin rahatsız oluyorsa konuşmayı keseceksin bu iki taraf için geçerli aksi takdirde saygısızlık ve değersizlik göstergesidir
Bana bir sebep versin. Yılışık mı davranıyor? Tamam keserim, hatta o demeden yaparım. Arkadaşça mı davranıyor? Kesmem.
Ya sevgilinizi ikna edeceksiniz. Nasıl olacaksa. zor bir durum. Ya da ilişkinizi keseceksiniz.
Erkeklerle İletişimimi Kestim Yasakladı Sevgilim Kimseyle Konuşturmuyo Yasak Erkeklerle Konuşmam
Kadınların hissine güvenirim keserim ondan değerli mi.
Bu uzun vadede bir sorun yaratacaksa eğer evet keserim
Kocam ne derse o , o da sen bilirsin karicim diyecek zaten
Sıkıntıda orada kimse sınırını koruyamıyor ateşle barut misali
Birşeyler hissetmiş ya da görmüş olacak ki kıskanıyor bende mesafemi koyarım
Valla bana gelince izin yok ama kendi karşı tarafla pek ilgili yapma deyince bana sürat aşıyor ama banada hiç birşeyde izin vermiyor..
bu duruma göre değişir ama iletişimi daha çok kısarım kesinlikle
Bir itiraf.
Kesmiş gibi yapıp gizlice devam ettim. Çünkü çok iyi anlaşıyorum.
Haklılık payı varsa olabilir ama sadece şizofrenik sanrılar yaşıyor ve kişi aile dostu gibi bir statüdeyse uzak kalmak daha mantıklı
yakinligina bagli sevdigim biriyse tam kesmem ama mesafe koyarim sevgilimden daha onemli degil sonucta
Sevdiğim ne derse o 😌
Haklı sebepleri varsa keserim evet.
Evet kıskanmakta halkıysa
Haklı bir sebebi varsa
Evet keserim.. Aşk bunu gerektirir çünkü..
Evet keserim..
Evet keserim
Rahatsız oluyorsa keserim tabiki
Keserim tabiki.
Keseriz
Evet keserim. Kıskançlık hiç sevmem.
Kesmiyorsa ben keserim
Değer verdiğim biriyse zor.
Benim eşim kimseyle konuşamaz 😂😂
Keserim
Keserim
Kan bağım biri değil ise keserim