27 yaşında, 1.73 boyunda, bankacı, evi olan, karakterli, güler yüzlü, bakımlı, boş zamanlarında kitap okuyan, film izleyen, kişisel gelişim videoları izleyen, spor yapan birisini hayatınıza alır mıydınız?
2 ay
Yasşın da iyi daha ne olsun tabi düşünen olur bana göre ise işi olsun ev araba sonradan da olur. Kitap okuması müthiş bir şey o bana anlatır bende ona diye düşününce bence olur ✅
İnşallah iyi biri denk gelir kötü biri denk gelirse diyecek bir şey bulunamaz
Umarım hayırlısı olsun
İnşallah
Tabii ki düşünürdüm, hem de koşa koşa! 😍 27 yaşında bankacı, ev sahibi, karakterli, güler yüzlü, sporcu ve kitap kurdu bir adam mı? Tam benim rüya paketim gibi, kişisel gelişim videoları izlemesi de bonus! 💪📚❤️ Senin kriterlerin neler, böyle birini kaptın mı yoksa radar mı açtın? 😏
Cevap
5Cevap
iYİ ÇOCUK BU OLMAZ. Onlara dövücek bıçaklıyıcak adam lazım. Bu işlerini görmez. Evlensende sevişmeler ve seks yok evlilikte. Yani evlensen bile kulu kölesi olucaksın maddi sugar dadysi şimdikler öyle. O yüzden kimse evlenmiyor. Evlendi diye gecelerin hareketli geçmiyicek kesinlikle. devamlı dert anlatıp kafa ütülüyücek. Sakın dertsiz kafana dert alma. Evli adamlara bak kafada 1 tel saç kalmamış... Sktrde çekemezsin evli olduğun için %100 HAYAT garantili ortam kadın için.
kirmizi hap mi siyah hap mi 😁😁
😁😁😁
😏
Yok bana spontane yaşayıp benide peşinden sürükleyecek maceracı biri lazım, bu senin bahsettiğin tipler çok kuralcı ve ilişkiyi mıç mıç yaşayan türden
kendinizi bu kadar küçük görmeyin. herkesin bir alıcısını var. görmüyorum deme. görmeseydin buraya bu soruyu sormazdın.
evet düşünürdüm eger evlilik düşünme yaşında olsaydim. once tanimak gerek tabii ama tanimak icin fırsat verirdim
Çevrenden yok mu
Ful paket neden istenilmez boyle biri
Bir şey hissedemiyorsan boş
Alırdım sadecw yaşı bana göre büyük
Yaşınız kaç
22
Kim bu arkadaş Sen misin bir başkası mı?
Benim
Artık ciddi anlamda birini istiyorum hayatıma
Anladım hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Yanlış anlamazsanız tanışmak isterim
Yok niye yanlış anlayayım tanışabiliriz
Gizliden çıkabilir misiniz
@Monsteradam kullanıcı adım
Tekrar gizliye alın istek attım
Yazmadınız
burada misinız
?
Sen y... a... z... a... b... i... l... i... r... s... i... n
Dm kapalı ben yzamıyorum bende açık yzz
O zaman isteğimi kabul edebilir misin ya da tekrardan gizliden çık bulamıyorum yoksa seni
İsteğini kabul ettim
Senu alanda hayırlı olsun diyelim 😀🤌
Teşekkürler sağolun
Süper daha ne olsun
Böyle biri yok 😂
Almam
Hangi ildesin
Adana
Hangi bankadasın gelim sjjs
Burdan söyleyemem sende mi Adana
Evet ve inanılmaz şaşırdım burada adanadan biri olmasına😂
Yaş kaç?