Konuştuğu tek kişi olmaya çalışırken konuşamadığı tek kişi olma olayları falan filan 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Konuştuğu tek kişi olmaya çalışırken konuşamadığı tek kişi olma olayları falan filan 🙄
Kabul etmem, yalniz istisnai durumlar olabiliyor hepimiz insaniz... Bir ornek verecegim bundan 6-7 sene once sevgilimin eski sevgilisi zehirlendi hastahanelik oldu ve bu kisinin ailesiyle ayni zamanda aile dostluklari var hatta uzaktan yakindan bir akrabaligi var... Bana durumu soyledi ve nasil oldugunu merak ediyorum dedi ben de ara konus dedim. Cocuk Allah korusun belki olecek bilmiyorum bu dunyayi bu kadar onemsemeye gerek yok. Bayagi da kiskanc birisiyim belki cogu iliskim kiskancligim yuzunden bitti ama burada ben buna musade etmesem vicdanim rahat etmezdi saygilar...
Türkiye kadınlar evlenemiyor ilişkileri yüzünden zaten ben eski sevgilisi keko hırtolar kürt görsem tekme atıyorum kıza arkadaşım olsun sevgilim fark etmez mülteci sevmem bir erkek unutmayın kızlar kadının her şeyine bakar herkes kendine layik kadın ister eğer ilişkin sorun varsa bakire filan değilsen ve saçma tipler ile sevgili isen eski sevgililerin ile konuşuyorsa rahat ol zaten o erkek eskort gibi davranır sana zaten bu kafa kızlar yüzünden evlilikler bitti kadına güven saygı kalmadı siz yaptınız ülkede fark ettiniz mi evlenen yok o yüzden galiba etraf da ilişkileri bozuk piskolojileri bozuk kadınlar dolu evlenemiyen herkes hak ettiğini yaşar
Etmem. Bu şu demek. Kardeşim kız seni unutamamış ama benimle de ayrılmak istediğini söylemedi. Bak şöyle yapalım. Pazartesi halısaha var ben yorgun olurum o gün sen s*kersin. Salı dinlenirim. O gün de gezersiniz ama Çarşamba günü boşa çıkar da bir tur ben s*kiyim. Gibi bir şey olur. Böyle bir olaya bire bir şahitlik ettim. Sonra kız biriyle nişanlandı. Geldi bizim arkadaşa anlattı. Çocuk da iyi s*kiyormuş. Bu iş budur. Pislikten başka bir şey değil.
Bence o kişinin kafası biraz karışık çok selamımı söyle herşeyden önce kafasını toplasın sizde biraz ara verin ya da bitirin (millete ilişki tavsiyesi verip sap gibi ortada kalmaktada benimdir mesela jgjgihi)
Ohoğğğğ düşman bile olduk
Jvjgjvjj bence en iyisini yapmışsınız boş ver zaten 2 kişi arasında kalan birinden fayda gelmezdiki
2 mi yok canım 3-4 kişi asjsjs
Şükür namazı 2 rekattır tavsiye ederim iyi yırtmışsın zaten öyle birini kafaya takmazsın heralde kurtulduğun yanına kar
Ait olduğum yeri ararken ait olmadığım bir yerde ziyan olmam
Bi de bayıl feriha djdhdhdhdhdh gerçekten böyle birine üzülmiceksin (umarım) doktor tasviyesi olarak sana biraz alkol ve kafa dinleme yazıyorum not olarakda erkeklerden bi süre uzak durulması gerektiğini ekliyoru jvjvhvh
Yioook çok oldu bugün kızlar dalga geçerken sorayım dedim
Az olsada böyle biri için üzülme değmezkii
Niye üzüleyim şükür ederim anca
Doğrusuda bu jvjgjgihh (şu an kendimi edhodaki enişte gibi hissettim jhjhjjj)
Hey canım, o eski sevgili sohbetleri insanı deli eder, tam kıskançlık modu 😩 Ben kabul edemem, sevgilimle net sınır koyarız; ya tamamen kop ya da biz olmazız 💔 Senin hislerini anlıyorum, o takip listesi çetesi vibe'ı da cabası 🙄 Sen olsan ne yapardın, direkt rest mi çekerdin? 😘
Cevap
41Cevap
Edemem. Hala konuşuyorsa içinde bir şeyler tam bitmemiştir
Konuşabilir ama benimle konuşmasın feride
Tamam Feridun
Yeni ismin böyle artık iade değişim yok
Annen baban olmadığım için dava açmak iptal feridun
Yoooo aşkı memnu Firdevs
Mobese
Oldu olacak müzik grubu falan kuralım, beraber çalar oynarız.😄
Kafasını taşla ezmek varken hayatıma almak mı:))
Kabul edecek kadar geniş değilim
Hayır sektersin gitsin işim olmaz.
Kabul etmem...
Ama arkadan gizli gizli konuşabiliyor bazıları bu biraz da onların karakteriyle ilgili bir sorun.
İğrençlik
Beyin lobundan değil de başka lobundan gerekçe uyduruyor adkdkd
Bugün okudum aşktan dopamin artınca serotini ters etkileyip frontal korteksi engelliyormuş canım bir bahane adkdk
Bu mümkün değil, öyle bir insanın da sevgisinden de şüphe ederim
Ağzı olan seviyor maalesef
Bu devirde özellikle öyle oyuzden her tatlı söze kanmamak gerekiyor
Bir erkek tatlı sözlere başladıysa geçmiş olsun gömün onu
Aynen öyle 👍😂
Eski sevgilisi ile konuşuyorsa benimle niye konuşuyor ki çeşit mi arıyormuş 🤔
Aşure stil seviyor
Fhş gibi kızları takip eden erkek fahş erkektir erkek öyle kızlarla olunca kendini evlenilecek erkek sanıp üstelik bakre arar ama o kadınlara gelince evlenilmez derler sizler neden o tip erkeklerle konuşuyorsunuz? Normal bi kadın onlara selam bile vermez kadınların orp erkekleri koca diye alması….
Ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz önce iletişimi koparsin ya da bitmeyen bir şeyler varsa bitirsin öyle gelsin isterim netlik iyidir
Bu sorunun şaka olduğunu düşünmek istiyorum.
Bunu kabul eden kim varsa insan olduğunu sadece iddia edebilir.
Konusamaz ama balım🙄
Onu at onu fırtlat
Etmem niye edeyim ben mal mıyım eski sevgilisi ile konuşuyorsa eski sevgilisine gitsin işim olmaz öyle tiplerle
~ Eski sevgilileriyle arkadaş kalan kişilerle ben yapamam ~
Hayır bu hala kapanmayan bir şeylerin olduğunu gösterir kabul etmem.
Konuşabilir de o süreçte başkalarıyla da konuşuyorsa sıkıntı
Hayır kabul etmem
Rabbim kapımın önünden bile geçirtmesin böylesini
Amiğğğnnn
Tüm tuşlara basıyor ablası hak ettiğini ver 😈
El malı olma yolunda asjsj
O zaten m. l Mış da sen konduramamışsın 😉
Açıklama iyiymiş 😂😂
Alt yazı desen ben adkdk
Ben mi diyorum ben demiyorum ben diyesim gelmedi sen diyorsan sen okey 😂😂
Tamam ben diyorum alt yazı benim adkdkd
Birdir bir yerin dibine girsinler dersem tutabilir bu da iptal yazık günah şimdi kimsenin felaketi olasım yok 😂 mezar da soğukturrrr
Yerin dibi magma değil mi o da sıcak 😱
Dua farklı yönde tesir edebilir bilinmez 😂😂
Tabi canım genişlik değincede bennn
Konya ovası mı
Küçük ova oldu mu beğendin mi 😒
eski sevgilisi ile hala muhattap olan kişi %95 aldatır.
Etmem s.. tirsin gitsin
Babası konuşsun öylesiyle..
Asla kabul edemem. Geniş değilim çok şükür
Eskici değilim kabul etmem
Kabul etmem çok onur kırıcı bir durum
Kalp krizi geçiririm ben çok kıskancım
Valizini toplanır kapıya korum.
Hayır kabul etmem yara bandı olmam
Yok daha neler
Mevlana arayan konyaya gitsin
Eski sevgilisininde... geri kalanınında...
Kara kedi olmayayım aradan çekilirim hayır
Etmem yoluna devam etsin.
Oda benim eski sevgilim olur 😏
Benimle konuşurken mi 😂
Napsin böylesi makbul
G0te tekme hemen
Böyle kadını napıyım şutlarım direk
Edilir mi beea
Edilmez beaaa
Olmaz olsun
Olursa ekime
*kamu spotu
Yapmayın Yaptırmayın en amansız hastalıktır tedavisi yoktur
Kesinlikle kabul etmem
Tabi tâbi eskiler yeniler gurubu yaparız toplaşıp
Hayır.
Geçmişe takılı kalan psikolojik savaşlar...
Saçma saçma işler ya olur mı öyle şey hocam
Asla demekki silememiş
Etmem bence kimse etmemeli
Konuşan kelimesini beynim kabul etmedi..
etmem
Daha neler fk
Kesinlikle hayır. O kadar geniş bir insan değilim
O iş yurumez
Hayır.
Etmem
Etmemmm
Pardon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?