Daha önce hiç buluşmadık 7 aylık sevgiliyiz ve 5 ay sonra ben onun olduğu şehirde yaşamaya başlayacağım o zaman buluşup tekrardan sevgili olacağız. Bu 5 aylık süreçte herkes özgür istediğini yapar
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha önce hiç buluşmadık 7 aylık sevgiliyiz ve 5 ay sonra ben onun olduğu şehirde yaşamaya başlayacağım o zaman buluşup tekrardan sevgili olacağız. Bu 5 aylık süreçte herkes özgür istediğini yapar
Saçma sapan bir şey bir hiç yüzyüze gelmediğin biriyle nasıl sevgili olur iki 5 ayda herkes ožgür diye birşe düşünüyorsanız mümkünse bir araya gelmeyin iki insan ilişkisi bitse bile kalpler birbirine dolanmışsa özgürüm her istediğimi istediğimi yaparım görûşü olamaz
Çok büyük konuşuyorsun :) bir gün yaşarsan anlarsın buluşmadan nasıl sevgili olunacağını. Ve şöyle bişey onun sevgilisi olma olasılığı var benim yok çünkü bu beş aylık süreçte ben hep evde olucam. Acab bu yüzden mi bu karara mantıklı baktı ataerkil de
Bir de ayrıldıktan bir hafta sonra üç kişiyle takipleşmeye başladı. Sence neden hemen başka kızlarla takipleşti
Lütfen cevap verir misin sende erkeksin anlarsın
Tamamdır teşekkür ederim
Demekki benimle olan ilişki sarmamış değil mi onu
Hey canım, 7 aylık sevgililik ama buluşmadan, üstüne 5 ay özgürlük... Bu biraz garip geliyor bana, ilişki güven ve bağlılıkla yürür ya 💔 Senin yerinde olsam kıskançlık yapar içim içimi yer 😔 Bence net konuşun, kalp rahat olsun. Sen bu özgürlük fikrine ne diyorsun? 😘
Cevap
9Cevap
Okey herkes özgür ve istediğini yapsın ama ya araya giren 3. Kişilere karşı sevgi oluşursa?
İşte ona yapacak bir şey yok isterse evlense bile ben onun yaşadaığı şehirde yaşamaya başlayınca beş ay sonra ilk buluşmayı yapıcaz. Artık sevgilisinden ayrıldığında bana dönecek
Senin için başkasından ayrılan adam yarın öbür gün başkası için senden de ayrılır siz ilk buluşmanızı yapın gerisi Allah Kerimdir
Hayır benim için ayrılmayacak zaten öyle biri olmadığını söyledi. Arkdaş kalıcaz sevgilisi olursa ve sevgilisiyle anlaşamadı mesela ayrıldı ya o zaman bana dönecek öyle diyeyim. Ayrıca sevgilisi bbenim onun eski sevgilisi olduğumu bilmeyecek arkadaşı diye bahsedecek eğer kız istemese bile benle gizlice her hafta telefonla vs konuşmaya devam edecek
Anladım hayırlısı olsun inşallah buluşursunuz
İnşallah bu Eylül ayında buluşuruz teşekkür ederim
Dua edeceğim sizin için bazı şeyler benim içimde kaldı başkalarının içinde kalmasın
Aziz’le Kübra bu 2026 yılı Eylül ayında buluşsunlar İstanbul’da diye dua eder misin çooook teşekkür ederim Allah razı olsun🩷
Olur ederim 🫶
🩷🩷
Nr yani gurupmu yapcaksınız geniş geniş soeular geliyor aklıma
Bence böyle bir ilişki doğru
Niye millete saçma gelmiş anlamadım
Felaket bir durum, aşk bu değil.
Uzak mesafe yürümüyor maalesef yapacak bir şeyimiz ypktu
Yapacak bir şeyin var, böyle düşünüyorsanız birbirinizi gerçekten de sevmiyorsunuz, kendinizi kandırmayın en azından.
Yapacak neyimiz var belki gözümüzden kaçmışta olabilir
Siparişle sevgililik mi ne kadar saçma yaa
Siparişle ne alaka buluşmadan yürümüyor işte
Az duralım bilmem kaç ay sonra tekrar sevgili oluruz böyle bir saçmalık yok yaa
Buluşmadan da yürür yeterki sadık olsun
Çok garip
Nesi mesela
Fazla rahat gibi ama zevk ve tercih meselesi
Çöp ilişki
Sebep
Ortak karar verdik zaten ayrıca ben evde olucam bu süreçte benim sevgilimin olma olasılığı yüzde sıfır
Bi kadın sana öyle dese niye karşısına beş kadın dikersin ki
Mantıklı
Nesi mantıklı açıklar mısınız
Bu ne yin kafası
Çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?