Kız arkadaşım kız erkek karışık spor salonuna gittiği için ayrıldım ne yapmalıyım?

Ona karşı güven sorunum yok. Bu durumdan rahatsızdım, söyledim. Sadece kızların gittiği bir salona veya o salonun kadın saatlerinde gitmesini istediğimi söyledim. Kız arkadaşlarıyla birlikte gitmek istediğini söylemişti. Gittiği salondaki hocalar vs. mimlenmiş kişiler, hatta bir kere gelip konuşmaya çalışmış, ondan sonra gitmiyordu. Tekrar gitmek istediğini söyledi, o hoca gelmiyor artık diyerek. Yine gitmemesini söyledim ama kendimden ödün vermek istemiyorum, böyle mutlu değilim vs. dedi. Araştırdım, hoca hâlâ oradaymış dedim, bana inanmıyor musun, istediğine inan dedi. Ben derdimi anlatmaya çalıştıkça kabalaşmaya başladı, germe beni falan demeye başladı. Ayrıldım. Sonradan öğrendim o hoca tam gitmiyormuş ama arada uğruyormuş sanırım oraya o hoca. Ayrılarak hata mı ettim. Ayrılmamın sebebi anlaşamıyor oluşumuzdu. Ama yalan söyledi diye bitirmiş oldum ve yalan olmama ihtimali varmış. Ne yapmalıyım?

Kız arkadaşım kız erkek karışık spor salonuna gittiği için ayrıldım ne yapmalıyım?