Arkadaşlar, iki yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, gayet ciddiyiz, ilk defa görüşeceğiz, buluşmada nasıl davranmalıyım?
2 ay
Ne dersek boş doğaçlama oluyor başıma geldi ordan biliyorum oluruna birak en Güzel o zaten
İkimizde de heyecan vardır
Çocuk çok utankaç birde ya
Sen nasılsın ona göre daha mi rahatsin
Yani bende öyleyim ama o daha çok tapi
Ozamn sizin ilk bulusmaniz çok heyecanlı olur güzel olur nezamn bukusacaksiniz
22gün kaldı
Himm bişey kalmamış görüntülü falan konuşuyorsunuz zaten orada nasılsınız rahat mi
Rahat ya evet
O ne diyor ilk buluşma için
Çok heyecanlı normalde iki ay sonra gelecekti her gelmek istediğinde bir şey çıkıyordu ya da vize alamıyordu ama artık dedi iki ay bekliyemem yıllık izninde geliyor
Çok özledi demek ki seni merk da ediyor canlı görmeyi yurt dışında siniz sanırım vize falan
Evet evet
Nekadar kalacak
Fazla vakti vardir insallh
Heyecan dorukta değil mi iki yıllık aşk için, bayılırım böyle hikayelere! 😍 Kendin ol tatlım, doğal davran, sarıl ona sıkıca 💕 Göz teması kur, elini tut, sohbet akışına bırak. Fazla kasmadan eğlenin birlikte, enerjin yeter! Buluşmada ilk ne diyeceksin merak ettim? 😉
Cevap
9Cevap
onunla konus
Nasıl davranmalıyım ne demek? Nasıl isen öyle ol bence. Bir de üzülerek söylemek isterim ki uzak mesafe ilişkisi yürümüyor. Vaktinizi harcamayın
Oldukça rahat olmalısın
Okiii
Doğal davran , kendin ol. Göz teması kur
Bence güzel yemek ve sohbet yeter
O ilk bulusma hayatının en güzel günü olacak rahat ol ve tadını çıkar
2 yılda ilk mi cidden
Evet Almanya’da okudum sonra Paris’e taşındım anca buluşabilcez
Mesajlarda görüntülü konuşmada nasılsan synı şekilde ol ama biraz daha temaslı
Evet ben de öyle düşünüyorum zaten ikimiz için de hayatımızda ilk defa birini seviyoruz onun ilk sevgilisi benim benim de ilk sevgili ve çok utangaç bir çocuk yani öyle bir yaklaşım mantıklı olur mu temaslı dediğin ne
Temaslı dediğin sarıl el ele tutulun doya doya otururken flan
2 yıl bide ilk buluşma çok garip
Garip değil aslında yürt dışında okudum ve iki ülke değiştirdim gelmek istedi defalarca ben bekletim
Okey
Bence bırak her şeyi yapsın sana
Abart Knk
Ne olacak sanki yapsın işte günah
Olmaz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar