Genel olarak ilgi gören biriydim fakat evlendikten sonra daha çok dikkat çekmeye başlamış gibiyim. Neden sizce?
2 ay
Genel olarak ilgi gören biriydim fakat evlendikten sonra daha çok dikkat çekmeye başlamış gibiyim. Neden sizce?
Cevap
1Cevap
Evliliği başarı olarak gören kadınların vazgeçilmezi olursun, yani çok sebebi var
Evet çok garip bir durum. Başka ne sebepler olabilir?
Evet kesinlikle katılıyorum. Elde etme çabası ve kadının kadını egale etme yarışı gibi sanki
Çoğu paranı yemek içindir, sakın tuzaklarına düşme kurtulamazsın
Sence tuzağa düşer miyim? :) sadece daha bi ilgileri arttı gibi
İlgi artmasının sebebi bu işte. Seni beğendikleri için ya da başka bir şey değil. Amaç sadece para.
Ya para da var tabi de ne bileyim. Evliliği başarabilen erkeği elde etmeye çalışmaları da var
Seni elde edip ne yapacaklar? İlgiye kapılıp da seni sevdiklerini, beğendiklerini falan düşünme. Amaç sadece paradır, çoğu kadının en kolay para kazanma şekli bu. Tatlı tatlı sözlerle yakınlaşıp bir koz elde ettiğinde ömür boyu eşine söylemekle seni tehdit eder, o zaman gerçek yüzünü görürsün. Yapacağı tek şey de paranı yemek olur. O ne zaman seni bırakmak isterse o zaman bırakır, sen bırakamazsın çünkü bıraksan evliliğinde dahil hayatın değişir.
Artık amaçları her neyse işte. Para için mi cinsellik için yanaştıklarını anlayabiliyorum takdir edersin ki
Cinselliğe bulaşırsan asla kurtulamazsın, bir kadına öyle bir koz verme.
Vermem tabiki de neden kurtulamayım?
Abicim ben kaç dakikadır ne anlatıyorum? Oku diğer yorumlarımı. Aynı şeyleri mi tekrarlayayım?
Anladım merak etme. Öyle bir anlatıyorsun ki tecrübe edinmiş gibisin :)
Tecrübe edinmedim ama kız olduğum için bilmem normal, ne de olsa kadınlarla beraberim. Bir kadının düşüncesini de benden iyi bilemezsin. Ben tecrübe etmedim, umarım sende tecrübe etmezsin kardeşim.
Etmem merak etme :) ama seninle detaylı konuşmak isterim bu konuları
Merak ettiğin başka ne var?
Mesela daha çok cinsel olarak yaklaşmak istedikleri bariz. Okey desem dünden razı gibiler. Neden bekarlara yönelmiyorlar?
Bekarı neyle tehdit edip parasını yiyecekler? Sen okuduklarımı anlamamışsın.
Evet orası öyle de. Bana çok garip geliyor
Tamam.
Tamam
jelatini açılmış seviyolardır
Hımmm.. yani test edilmiş ve onaylanmış seviyorlar diyosun :)
aynı fikirde olmadığım için bilemiyorum o kadar
Senin hiç dikkattini çekmiyor yani?
aynen
Peki sen öyle diyorsan:)
Ya hdi ordan
Ne oldu be?
Doğru bu arada bu tarz bir gerçek var. İlişkim varken bir kız açıldı sonra başka bir hatun vardı manisadan gelicekti benimle görüşmek isteyip duruyordu.. instadan 4 ay önce yazdığîm kız yazıp hadi buluşalım diyordu
Hepside aynı anda ilişkimin olduğu döneme denk geldi. Hepsini reddettim racona ters dedim
Evliysen burada işin ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlendikten sonra ilgi bombardımanı başlamış sende ha? 😏 Bence o yüzük parmağındaki alyans tam bir mıknatıs etkisi yaratıyor, evli erkekler daha olgun, güvenilir ve biraz da "yasak meyve" havası veriyor gözümüze! 😂 Artı kendine güvenin tavan yapmıştır. Sen ne düşünüyorsun, karın da fark etti mi bunu? 💍✨