Şimdi şöyle biraz uzun olacak ama yaklaşık bir senedir hayatımda biri var ilk başlarda her şey çok güzel çok ilgili 3 ay boyunca peşimde koştu hiçbir problem yok şu son iki aydır çocuk bir tuhaf ne arıyor ne soruyor dışarı çıktığımda aramıyor merak etmiyor dediği şey şu ben zaten senin ne yaptığını biliyorum güveniyorum tamam güvenebilirsin ama insan hiç mi merak etmez ilgi hiç yok neymiş sevgisini gösterirse şımarırmışım arıyorum mesela işim var hadi kapat ne işin var? Çalışmıyor işi gücü yok 27 yaşında bütün gün bilgisayar başında yayın yapıyor oyun oynuyor hani desem ki konuştuğu başkası var başkasını buldu Instagram'ı oyun hesapları hepsi bende var öyle bir şey de yok soğudun mu diyorum hayır seviyorum ama sen benim lafımı dinlemiyorsun çok konuşuyorsun çok trip atıyorsun diyor ama ben gün içinde bir tane nasılsın iyi misin mesajı bile almıyorum ilgi beklemem çok normal lafını dinlemediğim olay da şu beni de oyuna başlattı onun için farm yapmamı istedi bir saat müsait değildim farm yapmadım diye senin yüzünden battım deyip bana patladı hiçbir sorumluluğu yok işi gücü yok ilgisi yok sorumluluğu yok hala aptal gibi bir şeylerin düzelmesini bekliyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer