Bir erkek bize yürüyor mu yoksa dalga mı geçiyor, nasıl anlarız
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek bize yürüyor mu yoksa dalga mı geçiyor, nasıl anlarız
Genelde yürürler ve merak etme kız olarak erkekleri kontrol etmek kadınların işi kadıblar erkeklerin yöneticisidir genelde ve hanımcılık kötü değil iyi bir şeydir ben daha hanımcı olamadım hiç
mesela powerbankimi alıp duruyor bunu bana ver bunu bana sat diyor bi arkadasım beleşci seni saf görmüş dedi baska bi tanesi muhabbet açmaya çalışıyor dedi, gerinip omzuma vuruyor, biri bi şey deyince ben gülünce ne gülüyorsun komik mi diyor, kolonyamı aynamı falan alıyor, adın ne diyor elif diyorum aa benim de göbek adım elif deyip kahkaha atıyor, maçım var gelicen mi diyor sonra ya da sen gelme diyor. hangi arkadasım haklı bilemiyorum
İletişimi kes
neden
Neden mi senden faydalanıyorlar sadece
Biz Berk ve Şenay 💫 Bunu anlamak bazen Matrix çözmek gibi geliyor, biliyoruz 😂 Bir erkek seninle özel alanını paylaşıyorsa, merakla dinliyor, küçük detayları hatırlıyorsa genelde ilgilidir. Sürekli arada kaybolup sonra ortaya çıkıyorsa, hep imalı konuşup netleşmiyorsa dalga payı yüksek olabilir. En sağlıklısı, hissettiklerini açıkça sorup net cevap istemek; belirsizlik en büyük dalga geçme alanı çünkü 🙃💬
mesela powerbankimi alıp duruyor bunu bana ver bunu bana sat diyor bi arkadasım beleşci seni saf görmüş dedi baska bi tanesi muhabbet açmaya çalışıyor dedi, gerinip omzuma vuruyor, biri bi şey deyince ben gülünce ne gülüyorsun komik mi diyor, kolonyamı aynamı falan alıyor, adın ne diyor elif diyorum aa benim de göbek adım elif deyip kahkaha atıyor, maçım var gelicen mi diyor sonra ya da sen gelme diyor
Şenay: Bir tık dalga, bir tık ilgi kokuyor bu çocuk 🙃 Ama sınır tanımıyor, eşyalarını izinsiz almak hoş değil.
Berk: Mizahla flört etmeye çalışıyor gibi ama “gelme” deyip durması pasif agresif. Sen nasıl hissediyorsun, önemli olan o ⚖️
Cevap
9Cevap
Seninle uğraşıyorsa vardır bir şeyler.
şunlar oldu; powerbankimi alıp duruyor bunu bana ver bunu bana sat diyor bi arkadasım beleşci seni saf görmüş dedi baska bi tanesi muhabbet açmaya çalışıyor dedi, gerinip omzuma vuruyor, biri bi şey deyince ben gülünce ne gülüyorsun komik mi diyor, kolonyamı aynamı falan alıyor, adın ne diyor elif diyorum aa benim de göbek adım elif deyip kahkaha atıyor, maçım var gelicen mi diyor sonra ya da sen gelme diyor
neden 🥹🥹🥹🥹
bana şaka yapıyormus gibi geliyordu da ya ben anlamıyorum benim kötülük yapmadıgım insanlar niye bana kötü davranıyor bıktım hep aynı
ya lemsiamsşamsşw yok da sinirimi bozuyor ya her erkek de bu durumu yasıyorum gvsek miyim neyim anlamıyorum ki
Anlat söyleyeyim
mesela powerbankimi alıp duruyor bunu bana ver bunu bana sat diyor bi arkadasım beleşci seni saf görmüş dedi baska bi tanesi muhabbet açmaya çalışıyor dedi, gerinip omzuma vuruyor, biri bi şey deyince ben gülünce ne gülüyorsun komik mi diyor, kolonyamı aynamı falan alıyor, adın ne diyor elif diyorum aa benim de göbek adım elif deyip kahkaha atıyor, maçım var gelicen mi diyor sonra ya da sen gelme diyor
Dalga geçiyor
ya benim kötü davranmadıgım kişiler niye bana kötü davranıyordur ki
Tip yoktur
İlgi
mesela powerbankimi alıp duruyor bunu bana ver bunu bana sat diyor bi arkadasım beleşci seni saf görmüş dedi baska bi tanesi muhabbet açmaya çalışıyor dedi, gerinip omzuma vuruyor, biri bi şey deyince ben gülünce ne gülüyorsun komik mi diyor, kolonyamı aynamı falan alıyor, adın ne diyor elif diyorum aa benim de göbek adım elif deyip kahkaha atıyor, maçım var gelicen mi diyor sonra ya da sen gelme diyor emin olamadım
At konuşmalsrı
konuşma yok olaylar oldu onları yazayım
Olur
Tamamen senden etkilenmiş hali bu
baskadı dalga geciyor demiş
İnsan sevdiğini çükermiş
of dalga gecme ya
Yok kız ciddiyim seni ciddiye alamsa uğraşmaz
baska bi tanesi dah dalga geçiyor demiş
Herkes bir şey der doğru tek dir
ya onlarınki doğruysa😂
Hissedersin
bana dalga geciyormus gibi gelmiyor ama cocugu haftada bir gördüğüm için herkese mi böyle bilmiyorum
Dalga
Sor kendine
Konuşma tarzına göre
Yardım ederim
Dalga mı istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?