4 ayBak kardeş sana yazacağım bu cevabı detaylıca oku ve ona göre hareket et. Sevgilin “bir kez” aldattıysa ve sen de affettiysen bir kez değil çok kez daha aldatır çünkü aldatma bariyerini artık aştı o kişi. Ayrıca arkadaşın aldattığı için pişman olduğunu söylüyorsa bile aldattığı için değil yakalandığı için pişman çünkü kadınlar duygusal olarak bir erkeğe bağlanıp ona teslim olduklarında artık birliktelik kaçınılmaz olur yani arkadaşın zaten o erkekle birlikteliği kafasına koymuştu pişmanlık ise sadece yakalanma kısmı ve genellikle sadece bir kez oldu denir. Bundan sonraki diyeceklerim zor gelebilir ama bunları içselleştirirsen hem güçlenir hem de ilişkilere gerçekçi bakarsın hem de doğal seçicilik geliştirirsin. İlişkilerde önemli olan kadının sevmesi değil arzu duymasıdır ve kadın arzu duyduğu erkek için kuralları yıkar arzu duymadığı erkeğe ise kurallar koyar. İşte bu kız o erkek için kuralları yıkmış. Arkadaşının hem kendini hem seni o erkek karşısında küçük düşürmesi o erkeği ikinizin toplamından bile daha değerli gördüğü anlamına geliyor peki bütün bunlara rağmen tekrar barıştın diyelim ne olacak? Açıkçası şöyle demiş olacaksın “aldatmana rağmen benim tek seçeneğim ya da en iyi seçeneğim sensin” burada yapman gereken ise o an bitirmen ve hiçbir şey olmamış gibi rutinine devam etmen. Dikkat et “hiçbir şey olmamış gibi” diyorum. Çünkü senin bir erkek olarak ondan çok daha önemli önceliklerin olmalı. Olayı tamamen duygusallıktan çıkarıp evrimsel olarak bak. Kadınların ilişkilerdekş doğası hipergamiktir yani en yüksek değerli erkeği (kendi gözünde olsa bile) seçme üzerine kuruludur yani senin onu affetmen yapacağın yatırımın güvenliğini şimdiden kaybettiğin anlamına gelir. Onu affedip kabul ettiğinde kendi değerini kendi ellerinle daha da aşağı çekersin çünkü alternatifi olmayan ve sadakatsizliği sineye çeken erkek profili biyolojik olarak en düşük çekicilik sinyalidir. Peki bu noktada ne yapman lazım ona gelelim. Tamamen ve sessizce geri çekilmek. Kızma bağırma hesap sorma çünkü öfke hala bir ilgi ve yatırım sinyalidir. En sarsıcı tepki tepkisizliktir. Şu an yapacağın en iyi şey enerjini aldatılmanın verdiği yıkıma değil spora kariyere ve sosyal statüye aktarmaktır. Kadınlar potansiyeli yüksek ve kaynaklarını kendi gelişimi için harcayan erkeklere biyolojik bir çekim duyarlar bu evrimsel bir gerçektir. Bu yapacağın şey intikam değil bir sonraki ilişkin için eş değerini maksimize etme sürecidir. Şunu unutma kadınlar hem evrimsel hem de biyolojik olarak düşük değerli gördüğü erkeğin tek kadını olmaktansa yüksek değerli gördüğü erkeğin hareminden biri olmayı tercih ederler
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
nasıl yani seni aldattı ve affedecek misin abi neeee neee dur biraz daha şaşırcam neeeeeee neeew abooooo nasıl yani , neee nolmuş kiminle ne zaman? 5n1k sorularımı cevaplar mısın lütfen? neeeeee haaaaa Cidden çok tuafsın. nee? seni aldattı affedicek misin? aynı hatayı yap farklı sonuç bekle bu deney mi? 😀 1 kez aldatan ikinci kezm yine aldatır. 1 kez aldattı ve affetin. sana karşı olan saygısını yok ettin. 2. kez affediyorsun bu sefer seni ikinci kez aldatma hakkını tanıdın. 3 kez olursa ona hayatını * hakkını verdin demek knka bence kararını birdaha gözden geçir.
43 Yorumla- 4 ay
4 sefer oldugu zaman onan alışkanlık kazandırmış oluyorsun tebrikler büyük başarı
Soran4 ayasigim napjm ama abla
- 4 ay
Senin kendine saygın yoksa , onun'da sana saygısı olmaz. aşık olabilirsin, seviyor olabilirsin en iyisi mesafeli ol, ayrıl. Seni sevmiyor istemiyor , aldatmış. Daha ne yapmasını bekliyorsun. birisi sana seni istemedigini söylüyorsa , istemiyordur. neden uzatıyorsun ? O şimdi sensiz mutlu ve sana ihtiyacı yok. Uzatma bence düzgünce ayrılmasını bil. Seviyor olabilirsin zor olabilir ama kızlar böyle erkekleri sevmez, hatta zaman geçtikçe senden nefret bile etmeye başlar böyle yapma,
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
4 aykimseye kulak asma seni yargılayanlarada kulak asma ama diyeceğim tek şey bu senin hayatın kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yaşa sadece bir kez yapan bir daha yapar ve kendini değersiz hissedeceğin sana bunu hissettirecek biriyle mutsuz bir yaşam kendini tüketmek olur ki güzel seven hiçkimse bunu hak etmiyor ben kurtuldum Allah seni de kurtarsın kardeş
10 Yorumla
4 ayBarışırsan bununla baş edebilecek misin önce bunu kendini sor, içinde hep şüphe duygusuyla yaşayacaksan barışırsan bu senin için işkence olur, muhtemelen kız seninle barışmak istiyor unutamıyorum diyorsan şeffaflık şartıyla barışabilirsin onunla. Gittiği her yerde seni bilgilendirsin görüntülü arasın mesela mutlaka, yoksa barışmayı kabul etme
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aldatılmak çok ağır bir şey, önce bunu hak etmediğini bil lütfen 💔 Yakalamış olman güveni paramparça eder, bu yüzden “bir daha olmaz” cümlesi tek başına yetmez.
Biz olsak önce ondan uzak kalıp kendimize sorardık: “Gerçekten affedebilecek miyim, yoksa ömrüm boyunca şüphe mi duyacağım?” İçin rahat etmeyecekse, ikinci şans da işkenceye döner 😔✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Aldatan yine aldatır, kendine bir saygın olsun boş ver.
Aldatmak bahane değil tercihtir, aldatmanın affı yok kardaş.62 Yorumla
m 4 ay@26Vakit26 Eyvallah abla.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 ayBunun affı kendine yaptığın bir saygısızlık olur..
114 Yorumla- 4 ay
@26Vakit26 teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tekrar aldatılmak istiyorsan verebilirsin
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u 4 ayÖlse bile affetmem. kendine saygısı olan da affetmemeli
40 Yorumla
4 ayŞaka gibi aldatanı affetmem başkası ile ilişkisi olan kadınları ciddiye almıyorum takılmalık gören biriyim ülkedeki erkeklerin yüzde 70 80 böyle tuhaf sorular sonra bu modeller ile evleniyorsunuz forumlar da haberler de görüyoruz p*rno filimlere taş çıkaran hikayeler dramlar bir kadın bakire değilse çöptür kullan at zaten bu yüzden etraf onun bunun kullanıp attıkları patatesler dolu ben bu verileri 10 binlerce ilişki yorumuna cevap yazdığım okuduğum gördüğüm için biliyorum sonlarının nasıl acınası olduklarını da neyse 🙄
00 Yorumla
4 ayAldatilduysan sakın af etme geri dönme geri dönersen gün gelecek seni yüz üstü brakip gidecek takı senden daha iyisini bulana kadar evet belki şimdi duygu sömürüsü yapıyor pişmanım bilmedim boşlukta idi özür dilerim ağlar duşlar seni çok sevdiğini soylicek günlerce yallaracak ama acirsan. Gününü bekle yüz üstü bırakılıp gideceği günü bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayVerme ml olma seni ahlakı üst düzeyde zayıf, iffeti körelmeye mahkum, ezilmiş zindan karanlığına, hayasız IQ seviyesi gibi eksilerde olan, arz damarı çatlamaktan ziyade zerre hasar alarak kopmuş, haysiyeti ikinci el eşya gibi elden ele dolaşan karaktersiz değilim engelle
24 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBu yazdığımı de
Cevap sahibi4 ayEvet öyle teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayBence daha önemli bir mevzu var senin için kendini sevmemek ve kendine saygı duymamak neden böylesin? Bunu irdelemelisin. Normal bir insan aldatmayı kolay kolay sindiremez.
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayİlişkinin ciddiyetinin farkında olmamaktir bence bu. İlişki bilinci yoktur yani o kişinin. Ben olsam affetmem. Nolacak ya aldatayim affeder, oldu canim. Biter benim gözümde.
22 Yorumla- 4 ay
@26Vakit26 kesinlikle. O zaten bu ilişkiden vazgeçmiş
4 ayVermezdim şansı afedersin s. ktir ederdim yoluma bakardım kendimi toğarladığımda o şansı gerçekten hak edecek değer birisine yeni birisine verirdim benim değerimi bilmeyene neden katlanayım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun kardeşim ağır bir durum sakın şans falan verme alışmış kudurmustan beterdir aldatan yine yapar benim kırmızı cizgimdir bırak sans vermeyi yüzünu görmek istemem
22 Yorumla- 4 ay
@26Vakit26 aynen öyle güzel bacım
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aldatiyorsa ya seni yeterince sevmiyordur ya da karakteri budur ki ikisi de fena bence yoluna bak şans verme..
23 Yorumla
Soran4 ayAsigim abla cok zor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 aySevebilecek misin tekrardan aynı samimiyetle onu kabul edecekmisin verilmemeli versende ihanetini sindiremiyeceksin kuşkusuz ona güvenecek misin çok önemli ilişkide her daim imalar tatsız anlar onur zedeleyen tartışmaya gerek var mı kapsamlı düşünün
00 Yorumla Gurursuz biri isen barış
Ama insansın intikam istersin illa sende aldatırsın ya da o bir daha aldatır falan
Bazen temiz bir sayfa açmak gerekir
Sana da o gerek
12 Yorumla- 4 ay
@26Vakit26 gerçek bu kabuk etmek gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayİkinci şans diye bir şey yok yine aynısını yaşarsın yoksa
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 aySaçmalama Allah gerçeği gör uzak dur diye gösterdi zaten
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Nedenleri, niçinleri, sana olan duyguları bu konuda anahtar rol oynar.
Duygu bağı güçlü, iyi bir ilişki, sağlam temele oturmalı.
20 YorumlaSaçmalamıyorsun derin nefes alıp hayır ben enayi değilim ben bunu hak etmiyor diyorsun. Kız mı kalmadı olummmm
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
4 ayDünya üzerinde insan mı kalmadı sana en büyük ihaneti yapan insana ikinci şansı vermeyi düşünüyorsun? Kendine bu haksızlığı yapma bee
21 Yorumla- 4 ay
Bizim ülkede mal çok 4 5 vereni gördüm 🙄
Olm deli misin boş ver bırak gitsin asla yapma asla bırak olm o sadece bir kız sen daha önemlisin boş ver yenisini bulursun
20 Yorumla
4 ay7 düvel bir araya gelse barıştıramaz aldatmanın affı olmaz
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayDeli gibi bana geri dönsün istiyorum ama dönerse naparim bilmiyorum bir kaç sefer adım atar gibi oldu ama hep tersleyerek konuştum ona rağmen hala dönsün istiyorum sanırım egomu tatmin etmem gerek dönmediği için edemiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Büyük konuşmayayım affetmem benden sonra sevgili yapsın sonra tekrar dönsün gelsin yine affetmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. O sana iyileşmek için geliyor sen onu sıradaki ilişkisi için hazırlamış oluyorsun bu kadae basit
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Eskiden bir başkasını aldatmış biri bile şu an ki ilişkinde olmamalı. Üstelik sen aldatılmışsın tekrarını soruyorsun, mümkün değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Kendine saygın varsa böyle bir şeyi yapmazsın. Hatta barışmalı mıyım düşüncesi bile geçmemeli kafandan da neyse.
00 Yorumla
4 aybu tamamen senın durumuna bağlı şans vermekden ziyade evliysen bir düzenin varsa bunu yıkıp yıkmamak sana kalmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aldatmak hata değil tercihtir affettikten sonra yine içinde şüphe olmasını istiyor sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayTabiki şans verme bırak kim ile aldattiysa ona gitsin
10 Yorumla
4 ayİhanet affedilir yanı yok. Asla barışmam yerinde olsaydım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayHayır. Aldatan yeni bir şansa ihtiyaç duymaz ve hak etmez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Aldatmak karakterle alakalı bir durum
Ben ikinci şansı vermeni desteklemiyorum10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
4 ayHayırr vermemelisin bundan sonraki süreçte istesen de güvenemeyiceksin boşuna kürek çekmek olacak bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayBro yokluk kötü ama ikinci şans verirsen bir ömür kendinden miden bulanır yalnız kal ama affetme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 4 ayAldatan bir insanla bir daha barışılmaz. Bu kadar net lütfen bunu sormayın bile..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aynı boku gene süre süre yer kardeşim, afedersin ama... Mezhebinde olan hep yapar. Affetme
10 Yorumla
4 ayİhanetini affı olmaz seven de yapmaz ne olursa olsun.
12 Yorumla- 4 ay
Azıcık erkeklik gururun olsun lan yazık kafana
10 Yorumla
4 ayAldatan birine değil ikinci şans su bile verilmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBen olsam mı, bunun cevabı çok net. İkinci bir şans olayı bende yoktur hele konu buysa. Lafı bile edilemez.
12 Yorumla
Soran4 ayAbla asigim cok zor benim icin
Cevap sahibi4 ayAşkından ölsem kesip atarım
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
4 aybirader bu kadar geniş olma.
10 Yorumla
4 ayVerirsen adam değilsin, seni aldatacak ve sen şans mı vermeyi düşündün, sakın o hataya düşeyim deme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aldatan yine aldatır o yüzden ikinci bir şansı verme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. trollemeyi kes g. vat
hiç bir erkek buna ihtimal dahi vermezdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
4 ayseviyorsan, kaliteli biri ise neden olmasın.
00 Yorumla Seven insan yapmaz o yuzden hic sevilmedigine emin olabilirsin
Ihanetin affi olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
4 ayVerme kardeşim aldatan bir daha aldatır, herkes söylüyor aldatan pişmanlık duymuyors aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayver ama küçük bir aldatma ise ver gidip yatağa girmişse verme bende bu hatayi yaptım ama aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz ama benimki uzun süreli bisey değildi ve bir hataydı gerçekten ondan sonra sevgilimle daha yakın olduk onu daha çok sevmeye bağlanmaya başladım ve şu an aramız çok iyi ve onu hiç kimseye değişmem benim birtanem yani sen bilirsin kalbinden geçen ne ise onu dinle
01 Yorumla
Cevap sahibi4 aybu arada 4 defa olmus o alışkanlık olmuş yani sanırım vermesen daha iyi ben gerçekten seven ama arada hata yapan biri için dedim bunu kendimden biliyorum bir daha yapar diye bir şey yok ben yapmadım ama 4 defa yapmışsa sanırım kız artık bu duruma alışmış
Gizli Üye(36-45)4 ayHocam huylu huyundan vazgeçer mi 1 sorum bu ikincisi kuşkuyla yaşamak ne kadar doğru olur üçüncüsü sen bunu nasıl kaldırabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYazık sana aşığım vs yazmışsın yani kayıp birisin bence sen bu kafada başka hiçbir kızla sevgili falan olma zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYani ben bu duruma hep şöyle derim. "Beni tekrar aldatabilirsin, buna izin veriyorum." Demektir affetmek, karar senin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u 4 ayBence şans verme yoluna bak
13 Yorumla
Soran4 ayAbla asigim unutamiyorumda
- 4 ay
Unutursun dünyada tek kız o değil ya
Soran4 ayTabi haklisin ablada olmuyor ki iste
Hayır.
Ben yaşım gençken aldatmıstım. Sonra affedildim. Bir daha aldatmadım ancak çok paranoyak olmustu -haklı olarak-. Bu da çok mutsuz bir ilişkiye yol açmıştı.
Sana da aynısı olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBende şans verdim ama hala inanmıyorum güven yok yinede kendin bilirsin..
10 Yorumla
4 ayerkek bunu soruyor. erkeklerde aldatilirmiymiş. hep kadinlar aldatilirdi. kimse affetmesin aldatilmayi. ve aldatmanin tadina varan surekli aldatir. bisuna aldatmaz demeyin guvenmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBir kere affedersen bağımlılık yapar, defalarca affetmiş biri olarak söylüyorum. Yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayVer , erkekler aldattınca bişey olmuyor kadınlar aldattınca mı sıkıntı
10 YorumlaSakın barışma. Tekrar yapması için bir fırsat daha vermiş olursun. Çünkü bir hatayı bir kez yapan sonra tekrar yapar.
20 Yorumla
4 ayO anki suçluluk psikolojisi ile af diler çoğu insan biraz süründür burnu sürtsün çabalarsa gerçekten istiyor çaba çabuk kaybolursa anlarsın zaten affetmemen gerektiğini zaman kaybı
00 Yorumla
4 ayBi kez yapan bi daha yapar. Yapmasa bile şüphe edeceksin hep
30 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım