Kız çok seviyor ve karakteri falan da iyi, tipi de iyi. Aptal mıdır o kız sizce
2 ay
Kız çok seviyor ve karakteri falan da iyi, tipi de iyi. Aptal mıdır o kız sizce
Kimisine göre aptal, kimisine göre aşık. Bana soracak olursan ben yengeç burcu bir insanım, empati kuruyorum ve mantıksal açıdan da düşünüyorum hem duygusal hem mantıksal yorum yapacak olursam şöyle yaparım, eğer karşısındaki insana statü ve maddiyat gözüyle bakıyorsa ve bir raddeye gelsin diye fırsat görüp bekleme zahmetine giriyorsa bu kız o zaman aptaldır ve aldatılmaya da muhtaçtır. Ama duygularıyla sevmişse ve o kişinin varlığına ölene kadar muhtaç olduğunu düşünüyorsa sadece onu istiyorsa karşılık olarak sadece sevgi saygı bekliyorsa o kız Türkiye'deki en nadir kızlardan biridir ve pırlantadan daha değerlidir.
İkinci olan iste. Bencede aptallık değil sevginin n3 demek olduğunu unuttuk, herkes birbirini gazlıyor. Bu durum evlilik içinde geçerli. Aslında bakarsam apatl olduğumu düşünmüyorum sadece hissediyorum ama bu hisleri kanıtlayamadığım için aptaal gibi görünüyorum. Ama 4 yıl boyunca deli gibi davranmadım ilk zamanlar çok zordu cünkü ilk askım olduğu için o duygularla baş etmek zordu ama simdi önceliği kendime verdim kariyerim üzerine odaklandım, kendimi geliştirmek için çabalıyorum halen çok seviyorum ama artık Allah'a bıraktım nasipse olur kafasındayım.
Kariyerle aşk aynı anda yürütülmüyor zaten. Türkiye'deki kızların çoğu yks kpss ile kafayı bozdukları için bu zamanda da duygusal boşluğa düşüyorlar ve insan en çok yanlışı duygusal boşluğunda yapar hani kumar gibidir bu işler ya kazanırsın ya kaybedersin karşındaki insana bağlı her şey. O yüzden hani ilerde birleşip evlenmeye umudunuz varsa oda sende, o zaman beklersiniz birbirinizi ama bu devirde çok zor maalesef bu sevgi işleri. Kafandaki hedefler tamamlanmadan aşk işlerine girmen sıkıntı.
Hayır KPSS çalışmıyorum. Sifacılık üzerine çalışıyorum. Zaten onun beni istemesinin sebebini de tam olarak bu olduğunu düşünüyorum yani kariyerinde tam istediği yerde değil. Hazır olmadığı için başkasını almak istemiyor. Bir ara öyle bir şey demişti. Hayırlısı olsun artık
Yani bu işin sonunda umarım hayatınıza başkasını almazsınız kariyer saçmalığı yüzünden. Ben 4 sene fakülte mezunu bir kadının lise mezunu adamla evlendiğini gördüm ve durumları gayet iyi. Hani şimdi işin sıkıntılı tarafı şu, kpssye girip atanmayı bekleyip seni de bekletiyorsa bu tamamen yanlış çünkü bırakıp gitmeyeceğinin bir garantisi yok el oğlu sonuçta aranızda sadece bir sevgi var o kadar. Bide KPSS'de atanıp başka bir memlekete gittiğinde nasıl isteyecek nasıl yüzük takacak nasıl düzen kuracak kira mı verecek düğün mü yapacak hangi birini yapabilecek bunlar da konuşulmalı.
Tabi bu durumda kusura bakmasın ama kız düpedüz aptal. Ulan 4 yıl boyunca peşimden koşan kızın ben o sadakatine bile dayanamam bir kere, kaleyi içeriden fetheder... Ama nasıl bir hayvanın peşinden boşu boşuna koşup ömrünü heba etmiş... Yazık!..😏
Bence o kız deli gibi aşık ve hiç aptal değil ❤️ 4 yıl peşinden koşmak inanılmaz sabır ve tutku ister, hele karakteri tipi de iyiyse senin değerini görmüş belli ki 💪 Bu gerçek aşkın gücü, kıymetini bil yeter. Senin kalbin ne diyor ona karşı, devam mı yoksa? 😘
Cevap
3Cevap
4 yıl az bi süre değil aptal değilse aklını kullansın artık
Aptal değil ama karşıdaki nasıl gördüğü önemli
neyi bekliyorlar
Evet
Senmisin bu kiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?