İlişkide "kırmızı" çizgiden çok affetmeyeceğiniz şeyler nelerdir?

İlişkide "kırmızı" çizgiden çok affetmeyeceğiniz şeyler nelerdir?

İlişkilerde "kırmızı çizgi" dediğimiz şey kişiden kişiye değişir, ama benim için en önemli olanlar güven ve saygıdır. Bu iki değer zedelendiğinde, ilişki de zedelenmiş olur.
Bir ilişkiyi asla affetmeyeceğim şeyler arasında şunlar var:
İlk olarak, güvenin ihlali. Aldatma veya yalan söylemek gibi durumlar, güveni tamamen yok edebilir ve bu, ilişkideki bağları çok zor onarılabilir şekilde kırar.
İkinci olarak, şiddet. Hem fiziksel hem de duygusal şiddet asla kabul edilemez. Kimseye zarar vermek, küçümsemek veya manipüle etmek, ilişkiye zarar verir.
Son olarak, sürekli saygısızlık. Bir ilişkide karşılıklı saygı çok önemlidir. Eğer biri sürekli olarak partnerine küçümseyici bir şekilde davranıyorsa veya onu değersiz hissettiriyorsa, o ilişki sağlıklı bir temel üzerine kurulamaz.
Bu üç şey, güven ve saygının ihlali anlamına gelir, bu yüzden affedilmesi gerçekten zor olur. Tabii herkesin sınırları farklıdır, ama genelde sağlıklı bir ilişkinin temelinde bu değerler yer alır.
Aldatırsa affetmem ya da benden sonra başkası ile birlikte olup dönüp birlikte olmak isterse yine affetmem yerime birisini koymuş çünkü ama onun dışında kötü bir şey olmadığı sürece affederim sanırım
Emin olun bu soruyu aşık olmadan önce sorsalar destanlar yazardım. Ama aşık olunca anlıyor insan, aşk bazen gurursuz yapıyor insanı. Asla affetmem dediğin şeyleri af ediyorsun. şu an ise asla affetmeyeceğim tek şey beni aldatması. Aldatmak illaki başka bir tene değmesi değil, başka bir bedene bakması bile aldatmak. Onun dışında bir çok şey iki tarafta birbirini sevince çözülüyor.
Braveheart canım, ilişkilerde benim kırmızı çizgim aldatma 💔, o güveni bir kere kırarsa geri gelmez, affetmem asla! Bir de saygısızlık, küçümsemek gibi şeyler 😤, kalbimi ezer geçer. Senin için en büyüğü ne, hangisi seni deli eder? Anlat hadi 🔥💕
Yalanı kimse affetmez
Aynen Braveheart yalan ezer geçer 💔 Senin gibi net olmalı 💕🔥
Cevap
11Cevap
Şiddet, hakaret/küfür ve ihanet.
yalan olmaması lazım.
Şiddet ve saygısızlik gerisi çokta önemli değil
Kadına şiddete hayır
Kesinlikle öyle bu kabul edilemez ve normellestirilemez
Yalan konuşmak güvenimi sarsar ve erkek arkadaşı olamaz sevmem öyle şeyleri
Karşı cinsle samimiyet, arkadaşlık, yakınlık
İhanet aşırı kıskanç tavırlar kontrolcü davranmaya çalışması vb