Hanım hanımcık yemek pişiren ev kızı
Barlarda yiyişen cici kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Bir kişi ikinci şıkkı seçmiş. Çok merak ediyorum hangi ga v at o kişi?
1. yi bulalım cenneti yaşatma planları hala aklımızda
barlarda yiyişende kimle yiyişiyorsa yiyişmeye devam etsin umrumda değil
Benim değerimi bilsin de barlara beraber gideriz
ortası yok mu bunun niye bu kadar uç noktalarda?
Başa düşürəm ikinci sırada görmürsen özünü. Birinci sırada gormemeyin özü elə cavabdi
Xəstə ruhlu yox, əsl Azərbaycan kişisi.
Sizin dində qadın kişinin qabırğasindan yaranmayıb? Noldu gah ağ olursuz gah qara,?
Mənim hansısa bir dinə mənsub olduğum düşüncəsi hardan yarandı sizdə?
Özüdəki islam onu siz qadınlardan haqq olaraq üstünsünüz mənasında deməyib) Sizin kimi Azərbaycanlılar Azərbaynı 100 il geri salır. burada gəlib mənlə qadın haqqlarını tapdalamağı dinlə sübut etməyə çalışır. Siz izah edilməyəcək qədər cahilsiz.
Mən nə dindaram ne müsəlman ne de hansısa dinə mənsub deyiləm! Mənə cahil deyib orada demək istədiyimi anlamamağin özü elə cahillikdir.
Görünür.
Gerçek təhqir kimi görünür bəzən razıyam məndə
Evində gördüyün tərbiyə budu?
Mən sənə barlarda yeyişmisen sözünü deməmişəm. Haranla oxuyursan bilmirəm.
Səni təhqir edən olmadı ilk təhqirə sen başladin. Ona görə də rahatca deye bilərəm ki elə exlaqsizin böyüyü sen ve senin ailendir.
Qəhvənin balası
Reddol get atana ver
Bicbala
Sənin kimi pozğunlarin nəsli tükənse yaxşıdı. Azərbaycanin üz qarası
Elə sənin kimi Azərbaycan qızına ar olsun reddol. Türklərin popona girə girə gedib hara cixasiz bilmirəm
Sənin kimiləri çox görmüsəm xaricdə gedib nə poxlar yeyirlər. Xaricilərin gtune giren qehveler
Az qehbe sənin kimi pozğunu neynirem dalınca da düşümm küçüy özünü nə hesab edirsen
Fakeden? Hələ fantaziyasına bax bunun elə bilir dünyada bir budu
S*kdir get işinlə məşğul ol
Büyük göğüs sabah akşam devam
Yapay zekanın beyni yanmiş
@dilarabasarel yaş doğru mu🤔
Sen hangisisin
Tabi ki ilk seçenek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben barlarda yiyişen cici kızı seçerdim tabii ki, çünkü hayatı dolu dolu yaşamak lazım! 😘 Ev kızı olmak tatlı ama ben renkli mekanlarda flörtleşmeyi, dans etmeyi severim 💃🍸 Sevgilim de enerjik yanımı bayılıyor. Sen hangisini isterdin, anlat bakalım? 🔥✨