Hoca ile konuşuyoruz ama ders veya proje için bir ara teşekkür etmiştim ve sadece 👍 bunu attı, bugün dersimizde göz göze geldiğimizde gözümü direkt çevirdim ne yapmalıyım yanlış biliyorum ama
2 ay
Hoca ile konuşuyoruz ama ders veya proje için bir ara teşekkür etmiştim ve sadece 👍 bunu attı, bugün dersimizde göz göze geldiğimizde gözümü direkt çevirdim ne yapmalıyım yanlış biliyorum ama
Böyle hisler bazen insanın içinde kendiliğinden oluşur ama önemli olan bunun bir hayranlık olduğunu kabul edip mesafeni koruyarak kendini incitmeden bu duygunun zamanla sakinleşmesine izin vermek.
Deneyecegim tesekkurleeer
Şu işe bak, öğretmenin tam olarak benim yaşımdaymış :) İçinde böyle duygular yaşarsın, senin yaşlarında bu normaldir ama sakın bir hata yapma güzel kızım
bir an fizik öğretmenim burada sandım ahxienxj uyarınız icin tesekkurler bayım dikkate alacagim 💕
Hayat dolusun maşallah. 🌹💕
Çok güzel bir şey bu
cok mutlu oldum 💕
Hep mutlu olursun umarım
Canım benim, fizik hocana karşı hissetmen süper normal, kalp bazen en beklenmedik yerlerde atar 💓 Ama öğretmen-öğrenci dinamiği yüzünden zor, o 👍 belki meşguldü, göz kaçırman da tatlı utangaçlık 😊 Mesafe koy, derslere odaklan, arkadaşlarınla dertleş ya da sporla oyalan. Kendine iyi bak, bu geçer! Senin crush'ında başka ne var paylaşır mısın? 🥰
Adam 56 yasinda ve evli ama bilmiyorum ya yakisikli ve genc belki de yakisikli buluyorumdur
Canım evli olması net kırmızı bayrak 😅 Yakışıklılık geçici senin kalbine başka yelken aç! 💕
Cevap
7Cevap
O yaşlarda normal bu, zamanla değişir her şey. Bence sen aşka meşke değil, hayatını kurtarmaya, üniversite okumaya, para kazanmaya bak
bakıyorum arada kaynamıs birsey ama cok cekici biri
Tamamen hormonların yönlendiriyor seni
Şunu unutma bu hayatta en önemli şey paradır.
Para yoksa bir hiçsin maalesef. O yüzden başka şeylere odaklan
anlıyorum seni zaten okul birincisi oldugum icin bu kadar yakınız ders proje konusuyoruz
Aferin canım, tebrikler. Hep böyle başarılı ol, inşallah çok iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünü kazanırsın
oyy cok mutlu oldum sende insallah hep mutlu olur kendin gibi güzel kişilerle karsilasirsin 🫶🏻💕
Teşekkürler canım <3
Sevdim seni, tatlı ve sıcak kanlısın
oy bende cok sevdim genelde cogu kisi kadın düsmanı gibi davranıyor ama cok iyi birisin 💕
Ergenlikte olur böyle şeyler. Gelip geçer zamanla
Ay insallah teşekkürler cevabın icin
Rica ederim
canın çekiyorsa yürü. benim de ilk deneyimim mat hocamla olmştu lise sonda. unutamadım halen çok çok çok mükemmeldi...
Ben cocuk bıle yaptım ergenken :))))
Ne
Hayalde 🤣🤣🤣
Hee bende hayal kuruyorum shcidbxn
Ahahahahaah
Lisede üniversite olur öyle şeyler, yeni birinden hoşlanırsın geçer
insallah gecsin de bi sekil
Akıllı ol
Peki
Kaç yaşındasın
Lise son
Kaç yaşındasın O kaç yaşındaydı
ben lise sona gidiyorum o ise 56 yaşında ama aşırı genc gozukuyor sesi gülüşü fizigi felan
Babandan büyüktür o zaman desene
10 yas buyuk zaten ama gercekten cok genc gozukuyor yasini soylemeseydi 30 derdim
İstiyor musun onla olmayııı
ya aslında söyle onunla olma gibi bi dusuncem yok ama onun da bana karsi biseyler hissettigini dusunmek hosuma gidiyor sadece
Yalnız kalsanız sana yanaşsa naparsın
oha Şu an tüylerim urperdi sanırım hosuma giderdi yani hafif uzaklasirdim yaklastikca
Seni yalnız odada duvara doğru sıkıştırırdı üstüne üstüne gelirdi kaçamazdın
bence o kadar ilerlemezdi cunku birseyler hissediyor mu bilmiyorum hem bizim lise ful kız lisesi
Senin boy kilo fizik nasıldı
boyum 1:56 kilom 52 fizigim de iyiydi yani oyle dusunuyorum
Memen kalçan büyük mü ki
olması gereken bir şekilde
Büyükse çıtırsın bide adamın ilgisini çeker
ya adam ahlaklı biriyse
Yapmayan yapmaz tabi ama sen istiyon mu kiii
yok tabii edep diye birsey var ama o biseyler hissetsin isterdim ama ergence duygular sanırım
Hiç kimseyle oldun mu sen
yook
Babanla aran nasıl peki
babamla aram gayet iyi hatta super
Memelerinin babasıyla arası olmayor baba sevgisi arıyor sugar daddy falannn
ne
Yazsana bi konuşalım ne dersin
yok ozele gecmeyelim tesekkurler
Memelerin kaç beden merak ettim
Git sole
Ev3t
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?