Duyduğum üzere Türk erkekleri minyon kız seviyormuş bi sorayım dedim. 1.70 kızla sevgili olur musunuz?
2 ay
Cevap
19Cevap
1.70 kız benle olursa neden olmasın ama gizli 🫣🙇♂️
170 bulamıyoruz ki ben 183 um max sev 165 di 170 manken diyorum ben direk
abartı uzun bir boy değilki. hem uzun olsa ne olacak.
170 bence bir kadın için standart üstü bir ölçü. Aşağısı tercihimdir ama gönül bu, 170e olmaz derim yarın 180 birisine aşık olabilirim.
O yüzden boydan ziyade kalp güzelliği önemli diyelim.
Sizin boyunuz kaç?
178
Anladim 8 cm boy farki bazilarina az gelebiliyor. Benim boyum 1.65 ama 1.60 erkekle de olur. Sacma takintilar bence.
Bencede öyle ama bu boyu erkekten ziyade kadınlar daha fazla takıyor.
165 ideal kadın boyu. 55-60 kg arasıda oldu mu yemede yanında yat der atalar :)
50 kilo olmam dışında okey😅 kilo alacağız inşallah. Asıl erkekler takıyo bu arada minyon minyon diye geziyo herkes. 1.90 adami ben göremiyorum şahsen adam 1.55 falan istiyo. Fetişizme kayıyo gibi. Ya da erkekler güçlü kadın taşıyamıyo yanında.
BEnce aksne 155ler 180+ diye dolanıyor ortalıkta. d burada bile kaç soru gördüm o şekilde.
50 kilo azmış ama cidden 3-5 kilo alırsan yakışır bence. Fetişizmle alakalı olabilir gerçekten, kadınlar üzerlerinde hakimiyet kuracak adam arıyor olabilir (en azından yatakta) ayrıca evet erkekler rekabetten hoşlanmaz o yüzden güçlü kadın konusunda haklılık payın var :)
Önemli olan kafaların uyması. Minyon kız evet çok isteniyor ama sadece bedensel olarak
Aman aman uzun değilsin seninle de sevgili olurlar rahat ol
Benim boyum değil😅
Erkeklerin minyon sevdasi midemi bulandiriyo sadece cinsel yaklasiyolarmis gibi benim boyum 1.65
Benden uzun kızla olmuştum
Boyunuz kaç?
166
E normal o zaman kız çok uzun değilmiş. Erkeklerin de kızların da boy kompleksi sıktı artık ya. Ben kendimden kısa erkekle olurum mesela
Karşımda ki kız 174tü, benimde öyle boy takıntım hiç yok benden kısalarıylada olurum uzunlarıylada, önemli olan nasıl birisi olduğu banane boyundan
olurum benden kısa olduktan sonra sorun yok
Fark etmez erkek milletine 150 bile olsa
Kız olsun yeter boyu fark etmez
Olmam. Favorim 1.55 cm kızlar
Boy takıntım yok
Kafa uyuşursa tabi
Seve seve 🙂
neden olunmasin ki
Olur neden olmasın
Evet
1.65 yok mu
İstiyorum
1.70 kız yok ki
Bizim okulda 1.85 bile var
Konum at sjsjsjs
Sen 2 metresin heralde abi kız bulamıyon gibi. d
Balıketli mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki olur, boy ne ki aşkın yanında! 😍 1.70 kızlar hem fit hem enerjik olur genelde, Türk erkekleri minyon sever diye duyumlar boş laf bence. Önemli olan kimyamız, gülüşümüz uyarsa her boy mükemmel! 💃 Senin ideal kız boyun ne, anlat bakalım? 😘