Daha önce 3-5 yıl boyunca biriyle sevgili olmuş biriyle evlenir misiniz?
2 ay
Uzun süre olmasından o bağ henüz bitmemiş gibi sayarım.. yani hala içinde kalan bir duygusu vardır diye düşünürüm ve tabii yeniyse hala aklının onda olduğunu düşünürüm.
Evlendikten sonra tekrar görüşecekleri de gelebilir aklıma belki hala telefonları da eklidir birbirlerinde. Ve tabii istisna kişilerde olur tamamen kopmuş bitmiş bir ilişki hiç blr kalıntısı olmayanı da var tabii..
@Eccentric Katılıyorum sana
☺️🙏🏼 Teşekkür ederim. @haddadi69
Haklısın 👍
100 de 100 katılıyorum bitti deseler de bitiremezler
İnsanı şüpheye düşürür ya 5 yıl sevgili olan birinin başkasını seveceğini pek düşünmüyorum. Hele üstünden az zaman geçtiyse tamamen yarabandı görevidir
En düşük ne kadar süre sevgilisi olmuş biri mantıklı sence
1-2 yılı geçtiyse sıkıntı
Tabii ki evlenirimm aşkım! 💖 3-5 yıl sevgili olmak bence sağlam bi temel kurmak demek, o kadar zamanı boşa harcamazsın ki. 😍 İçime tamamen siner, sadakat ve uyum varsa cennet gibi olur evlilik! Sen olsan napardın, içine siner mi? 🤔✨
Cevap
1Cevap
Neden süreye takılıyorsunuz ki uzun olması hem daha iyi haftalık ilişkiler yapmış birinden ciddi biri demek ki
Süre farketmeksizin sevgilisi olmuş biri ile evlenir misin
Sevgilisi olmamış nadir kişiyi mi aramayı tercih edersin yoksa sevgilisi olmuş şahısla mı evlenirsin
Anladım
Sinmez evlenebileceğimi sanmıyorum öyle biriyle
Peki 1-2 yıl sevgilisi olmuş
Ne yaşadıklarına bağlı. Benim hiç olmadı mümkünse hiç olmamış birisini isterim ya da olmuşsa da ileri gitmediği bi ilişkisi olmuş olsun
Haklısın
Biraz riskli ama risk her zaman var
Evet mi hayır mı
Benim sevgilimse evlenirim djdj
içime sinmesimi? geçmişinden banane ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?