Tek gecelik sevgiler daha benlik, beni seven erkeklerle olamıyorum
sevgi boğucu hissettiriyor, 1-2 ay denedikten sonra ayrılalım diyorum
Tek gecelik sevgiler daha benlik, beni seven erkeklerle olamıyorum
sevgi boğucu hissettiriyor, 1-2 ay denedikten sonra ayrılalım diyorum
Herkes ilişki insanı değil. Özellikle bizde ilişkiler biraz kısıtlama kıskanma karışma üstüne olduğu için bazılarının bunu yaşamayı istememesi normal. Ama tek gecelik ilişkiler konusunda da dikkat etmek gerekiyor hıv almış başını gidiyor en umulmadık insanlarda bile olabiliyor.
Arkadaşımın sevgilisi gibisin kız 12-14 yaşlarında başlamış erkekler ile birlikte olmaya cafe tuvaletlerinden tutta annesi evde uyurken abisi bilgisayar oynarken eve erkek alıp birlikte oluyormuş ramazanda millet oruç tuturken bu sevgilisinin evinde sürekli cinsellik şeklinde takılıyormuş sen söyleyince o kız geldi aklıma
En iyisi, hatta arkadaş şeklinde birliktelik daha iyi, istediğinde arkadaş oluyorsun istediginde ihtiyacını gider sıkma bunaltma yok, mis gibi, tam benlik olan bu kendi açımdan söyledim, diğer türlüsü insanı boguyor, tabi güvenilir olmali
Hey canım, seni o kadar iyi anlıyorum 💔 Sevgi baskı gibi gelince kaçmak istemek normal, 1-2 ayda boğulmak yıpratıcı olmalı 😔 Belki derin bağ kurma korkusu tetikliyor bunu içten içe. Tek gecelikler özgür hissettirir ama kalp uzun vadede yalnız kalmak istemez bence 🌙 Ben dengeli aşkı seviyorum, senin için ideal ilişki nasıl olurdu, anlatır mısın? 🫂
Cevap
19Cevap
Nasıl seviyorsan öyle devam et gadası
Sevgi boğuyor kısıtlamalar kıskançlıklar ohooooooo. Demekki sen özgürlük seviyorsun
Yesss çocukluktan beri aileme bile karşı gelmiştim hep istediğimi yaparım kafasındayım
Nasıl yani
Aynen bende tanıdık uyum olanlarla yapıyorum daha sık kafamı dağıtma istediğimde internetten buluşuyorum falan hastalıklara dikkat ediyorum
Sen özgürlük insanısın çünkü ya da flörtöz bıkıyorsundur.
Aynen öyle
Bedava mı veriyorsun yoksa kullanıyorlar mı seni nasıl parayı alabiliyor musun
Başka yollarım var para için
Hangi şehirde yaşıyorsun
seni düzgün seven birisini bulamamışsındır veya senin cok sevdıgın bende sevebılecegım kız bulamadım
Senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa.
selam bu kouda aynıyız biliyor musun daralıyorum bunalıyorum
Keşke yakın olsa sana hayatını. En mükemmel oralı i yaparım
Zevk alıyorsan ve mutluysan sorun yok
Bence de çevrem tuhaf karşılıyor ama önemsiz insanlar benim için
Hastalık kapmayasın dikkat et
Yani aynı insan sıkabilir normal bı şey bu
Seksimisin doyumsuz seviyorum
Saygı duyarım, nasıl mutluysan öyle devam et
Flört seviyosun
Evet
Hayırlısı ne diyelim
En iyisş boş ver 😅
İki ay çok bile
Kanka maddi olarak destek alıyor musun onlardan?
Demekki abla
Ciddi misin
Yay mı başak mı
Banada uygun
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?