Madem hiç beklenmedik anda oluyor, neden çevremde hiç sevgilisi olmamış, önüne gelenle flört etmeyen arkadaşlarım bekârken sürekli sevgili değiştiren arkadaşlarım evli?
2 ay
Hiç beklemediğin anda oluyor lafı aslında nasip kısmet için denilen bir laftır kişiye göre değişmez yani evlilik işi herkesin nasibi vardır ve kendini bekler kimi bu evlilikte imtihan görür kimi yaşamadığı herşeyi yaşar zaman gösterir herşeyi
Seni tamamen anlıyorum, o laf bazen inandırmıyor insanı değil mi 💔😔 Çevrende flört manyakları evlenirken senin gibi derin sevenler bekliyorsa, aşkı hak ediyorsun demektir! Kaliteli ilişki için kendine odaklan, o beklenmedik an seni bulur ❤️ Benimki de öyle pat diye geldi. Senin ideal sevgili nasıl biri olurdu peki? 😌✨
Cevap
3Cevap
Sürekli sevgili değiştiren kız arkadaşların evli olamaz hepsi ya aşk acısı çekiyor ya da yediği kazığın acısını
Sürekli başka kişilerin aşk acısını çeken kişilerin gerçekten sevdiğini düşünüyor musun? Yaşadıkları şey acıda değil baika birini tanıdıktan sonra o acı hemen kayboluyorsa bu gerçek bir hüzün değildir. Arayış içinde olan bir kişi her zaman iyi ya da kötü birini bulup evlenir bu şaşmaz. Ben bu kişilerin severek evlendiklerinidr düşünmüyorum özellikle kadınlarda bu durum var ilgi gördüklerinde o kişiye karşı sevgi duyduklarına inanıyorlar hâlbuki kişiyi değil sevgiye aşıklar. Evlendikten sonra bu gerçek sevgiye dönüşebilir tabii ona bir şey söyleyemem
Kesin öyledir mk yapmadıkları işve cilve kalmıyor beklemedikleri anda oluyormuş
Saman altından su yürütüyorlar
Bak bir anda gördüm geldim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?