Bir tarafta yalnız ölmek var, diğer tarafta birine bağlı yaşamak var. Evli olan evliliği kötülüyor, bekar kalan yalnızlığı. Sizce iyi tarafları mı daha çok, kötü tarafları mı?
Bence doğru insanla olunca iyi yanları daha fazla. Çünkü hayatı paylaşmak, aynı yolda birlikte yürümek ve zor zamanlarda yanında birinin olduğunu bilmek insana güç veriyor. Ama yanlış kişiyle olursa kötü yanları ağır basıyor, huzurdan çok yük getiriyor. O yüzden evliliğin kendisi değil, kiminle yapıldığı her şeyi değiştiriyor.
İnsanlar memnuniyetsiz iyi olsalar bile hep kötülüyorlar ben çok iyi yaşayan başkalarının gıpta ile baktığı insanları bile hep şikayet ettiğini görüyorum o yüzden kötü diyenlere inanmıyorum, hayat desen zaten yorgunluk hangi çağımız kolaylıkla geçiyor ki hep bir telaş..
IMrLonely, yalnızlık hissinin o ağırlığını çok iyi anlıyorum senin yerinde 😔 Evlilikte en tatlı yanı o sonsuz destek, kahkahalarla dolu anılar ve yalnız ölmemek 💕 Kötü yanlar tartışmalar olsa da, iyi taraflar kalbini daha çok ısıtıyor bence ❤️ Sevgilimle yaşadıklarım bunu gösteriyor. Sen evliliği hiç hayal ettin mi yoksa özgürlük mü ağır basıyor? 😊
İyi yanları daha çok kızım baba dediğinde dünya duruyor eve gelince sıcacak ortam haftasonu çok eğlenceli geçiyor baba vasfı olan adamlar evliliğin de sorun olsa da evliliğinin zevkini yaşarlar ama baba vasfı olmayan adam dışarıda kadın düşürmeye başlar önemli olan baba vasfı var mı?
Evliliğin iyi yanları daha fazla olabilir ama doğru kişiyle olursa Sevgi, destek, paylaşmak ve hayatı birlikte yaşamak büyük artılar Yanlış kişiyle olursa sürekli kavga, stres ve hayal kırıklığı getirir Özetle evlilik güzel ama eş seçimi her şeyi belirler doğru eşle yükünüzü birlikte omuzlarsınız yanlış kişide yükünüzün üstüne yük bindirir tamamen kiminle birlikte olduğunuzla alakalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Kötü bir evlilik yaşayanlar zaten evliliği kötüleyecek. İyi evlilik sahibi insanları ortalikts görüyor muyuz? Hayır. Mutlular. Herkesin dedigini dinlersek ohoo kime gore kotu kime göre iyi neye bakicaz o zmn? Milletin hayatına bakıp mi karar vereceğiz kendi hayatımıza saçmalık. Birseylerin arkasına siginmayi bırakın kendiniz deneyimlenip öğrenin evlen ve evlilik sana gore değilse o zaman istediğin kadar kötüleyebilirsin ama umurumuzda olmaz
Evliliğin iyi ya da kötü olması bence tamamen tarafların birbirine kattığı değer ve yaklaşımlarıyla ilgili. Her ilişki kendi içinde benzersiz; önemli olan doğru kişiyle doğru zamanı paylaşabilmek, gerisi zaten zamanla şekilleniyor.
evli olup da memnun olan kisi ya cok az gördüm ya da gormedim o derece. bekarlar daha mutlu genel olarak. ama doğru kişiyi buldugun zaman tabii ki evlilik =mutluluk demektir, o zaman iyi yanlari daha fazla olur
Kimle evlendiğine bağlı ve birazda kendimize bakmamız lazım. Bizde de kusur olabilir. Herkes mükemmel değil sonuçta, mühim olan karşılıklı sevgi saygı anlayış
İyi yanları daha çok ama saygı ve sevgi yoksa yaşanılması zor oluyor. Tanımadan evlenıyorlar. Gerçi ne kadar tanısada insanlar ya baştan gervek yüzlerini goremiyorsun ya da değişiyorlar.
Toksik ilişki ise bağlı yaşarsın. Sağlıklı bir ilişkiyse kararları beraber düşünüp alırsınız. Herkes evde sorumluluğunu vs de bilir. Bence doğru bir insanla olumlu yanları ağır basabilir.
Evli değilim ama bence bu hem kocana hem de kadınlar için gelin gittiğin aileye , erkekler için de damat gittiği aileye ve eşine göre değişebilecek bir şey.
Bence kötü yanları daha fazla. İki olgun insan bir evde yaşasa tamam da annesiyle anlaş babasıyla anlaş kardesiyle anlaş, akrabalarina güler yuzlu ol falan yorucu iş.