Beni ben olduğum için sevmeleri gerekiyor. Benim neyime tutuldun diye sorduğumda, dış görünüşümden bahsederse direkt ben onda ciddiyet arayamam😮💨😑
2 ay
kimisi için dış görünüşten kastının ne olduğuna bağlı mesela ben bir insanın yüzüne ve temizliğine bakarım ancak kadınlar çok açık giyindiği için genelde çoğu erkek cinsellikle bakar tahriş olur ama şunu bilmekte de fayda var buna bakarak bir erkek birlikte olursa sizinle muhtemelen sizinle olduktan sorna istediğini elde etmiş ve bu şekilde bir başkasına bakabilir ve onu da elde etmek isteyebilir tabi bu biraz farkındalıkla ilgili erkek bunu dış görünüşten kastın buysa bu aşk değil sadece manipüle olmuş bir kıza özel değil o şekilde giyinen herhangi bir kıza da aynı gözle bakar 2. olarak yemek gibi düşün güzel görünmeyen bir yemeği veya temiz bir tabakta olmayan bir yemeği yemek istemezsiniz görüntüsü güzel olan bir yemeği herkes yemek ister ancak tadı güzel değilse görünüş güzel olsa da kişi çok aç değilse yemek istemez ilk kaşıktan sonra (kişi çok açsa ise yani evlenmesi gerekiyor baskı veya bir kaçış sizinle sevdiği için degil başka nedenlerden seviyor evleniyor baskı veya herhangi başka sebep) bunun dışında yemeğin tadı güzelse görüntüsü güzelse burada aşk olur ancak görüntü kötü olursa tadına hiç bakmayabilir çok aç değilse buradaki açlık ise sizinle istemeyerek tanıştı aşık oldu ama sonradan sevdi gibisinden bu yemek örneğini severim çok kullanışlı bir örnek ve pek aksini iddia edebilen olmuyor
ilk başta karşındakini tanımıyorsan fiziği vs güzelmiş dersin ona göre seversin ama
Karşıdaki kişiyi tanıdıkça zamam geçirdikçe karakterini, özünü vs ozaman sevmeye başlarsın
karşındaki kişi kafa yapısı senle uyumlu olduğunda dış görünüş önemini az daha ols yitirir özüne aşık olmaya başlarsın
Valla senin duruşun tavrın yerine göre mesafe koyman fiziksel özelliğinin önüne geçmiş durumda ama ilk izlenim genelde dış görünüş oluyor maalesef tanıdıkça bu dediğim unsurlar gün yüzüne çıkıyor
Erkekler aşırı derecede dış görünüşe önem verir genelde yani kadın kötü olsa bile umurunda olmaz birçok erkeğin yani o derece kadınlar ise daha çok bir erkeğin duruşuna ve davranışlarına odaklanır o halde erkekler 90% dış güzelliğe bakar kadınlar ise 20% diyorum
Galiba öyle ama bizim erkeklere bir güzellik borcumuz yok kusura bakmasınlar
Kıvırcıkk777, seni o kadar iyi anlıyorum ki 💔😔 Dış görünüş ilk bakışta %25-30 kıvılcım yakar ama gerçek aşk %70 ruhun, karakterin uyumuyla olur canım. Ben sevgilimle de öyle bağlandım, dıştan girdik içe daldık ❤️ Senin ideal aşkında en önemlisi ne sence? 😘
Cevap
14Cevap
kadınlar %100
Ama seni tanımadan ilk önce dış görünüşe. bakmasi doğal değil mi bence yüzde elli dış görünüş yüzde elli karakter. Dış görünüşü ben sevdikden sonra değişsede sevmeye devam ederim çünkü güzellik gelip geçici
Yüzde 50 desek geri kalanı da kafa uyumu kişilik özellikleri falan filan desek yüzde yuze tamamlamış oluruz
Dış görünüş bir noktaya kadar insan içi güzel olması lazım dışı parlak içi çürümüş le işim olmaz
Ne demişler bilirsiniz; dışını beğenmediğinin icini merak etmezsin.
%60 bence sonuçta beğenmediğin birisine aşık olmazsın
Bence yüzde 90 ni dış guzelik para zenginlik her zaman ön pilanda
%99 dış güzelliğe bakıyor ne yazık ki. eğer tipsizse tanımak bile istemiyorlar. kendimden biliyorum
Ya buyıklarına tutuldularsa😂😂
Ne güzel işte bıyığımı sevdin
Sevsin
O da dış görünüş ama😂
Bende öyle istiyorum. ama işimiz zor gibi
Gerçekten öyle adama diyorum Benim neyimi tutuldun mesela Niye benimle konuşuyorsun görünüşüm böyle naifsin falan filan yani karakterin bir kişiliğimle alakalı çok az yorum yapıyorlar Halbuki görünüşümden daha iyi
Dediklerine sonunu kadar katılıyorum. çoğu yokluktan gelme öyleleri ciddiye bile alinmaz
İşte o yüzden kimseyi ciddiye alamıyorum bir kerede olsn ya senin karakterin iyi gerçekten seni o yüzden seviyorum deseler amenna
Yüzde 70 fizik 30 uda konuşma
Yüzde 100
100 :)
Yüzde yüz
90. I nerdeyse
Seni nasıl tanıyacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?