Onca güzel, yetenekli, zarif, akıllı, iyi kız varken neden benimle görüşüyor ki çok güzelsin diyor ama ben güzel değilim, olamam ki, niye beni sevsin zaten, neyimi sevecek
2 ay
Birini sadece fiziksel görünüşü için sevmek çok yüzeysel bir yaklaşım olurdu. O seninle görüşmeyi, seni dinlemeyi ve seninle vakit geçirmeyi seçiyorsa; bu, sende gördüğü karakterin, enerjin ve kişiliğinin dış görünüşten çok daha değerli olduğunu gösterir. Başkalarıyla kendini kıyaslayarak kendi değerini düşürmek yerine, seni tercih eden kişinin gözünden kendine bakmayı denemelisin; eminim o senin fark etmediğin nice güzelliğini görüyordur.
Eski sevgilimde böyleydi şu saçımın haline bak sen benim neyimi sevdin aşkım diye kafamı şişirip dururdu ayrılıncada kapımın önünde ağlar ne olursun ayrılmayalım diye evimin önüne kadar gelir yalvarırdı bu düşünceler bence normal değil seni biriis sevdi ise sevmiştir uzatmaya bile gerek yok bence
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki, özgüvenimiz bazen böyle düşebiliyor 💔 Ama aşk güzellikten öte, senin enerjin, gülüşün, kalbin onu büyülüyor bence 😍 O kadar kız varken seni seçmesi, tam da seni özel kılan o iç güzelliğin yüzünden! Kendine biraz daha inan, sen harikasın ✨ Senin sevgilinde en çok neyi seviyorsun peki? 😘
Dayanamıyorum ben o kızlar gibi değerli güzel özel akıllı değilim onları görmeye dayanamıyorum yüzüm fiziğim tenim hiç bir şeyim onlara benzemiyor her insan farklı herkesin kendine göre bir güzelliği var deme benim güzelliğim falan yok kimse görmüyor
Ayy canım 💔 Seni o kadar iyi anlıyorum, kıyaslama kendini! O kalbinle büyülüyorsun 😘 Ne farkı var sence? ✨
Cevap
14Cevap
Bu soruyu kesin ben de soracağım o gün geldiğinde. Bu düşünce soru çok yorucu.
@kacamiyorum sence neden olabilir? Merak ettim cevabını
Her şey görünüşten ibaret değil. Bazı şeyler mantıkla olmuyor
Allah iste zekaui herkese nasip etmiyor. Zeka nasip olmus olsaydi boyle bir soruyu soracak zeka seviyesinde birini sevmezdi. Zekalarin uyumu gozlerimi yasartti
Erkekler kendiden üst olan kızları genelde istemiyorlar evlenen erkeklere bak yanında çoğunun orta düzey temiz aile kızı kadın görürsün. Eğitimmiş güzellikmiş bir yere kadar onları etkiliyor
Belki iyi birisindir yardım sever merhametli doğal yapmacık değil. Bu huyunu sevmiştir belki
Bazen bazı şeyleri sorgulamamak sadece yaşamak lazım 😉takılma devamke
Her davranışın ona hitap ediyordur düzgündür. Akıllı, güzel, yetenekli, güçlü kızı napıyım bana hitap etmedikten sonra kara toprağa etsin dursun...
Problem, onun seni neden sevdiği değil; senin kendini neden sevmediğin.
İşte bende bunun gibi malım 😂 gel sarilak boş yapma o çok mu mükemmel 🤣
güzel olup olmadığın için değil. böyle özgüvensiz olduğun için uzak dururum senden
Burdaki mesele senle konusmasi degile bence soruları hep baskasina yoneltme. sorman gerek len soru neden digerlerini kendimden guzel goruyorum ve neden degersiz goruyorsun kendini
Değersizim ondan
Hic kimse degersiz degildir sadece kendini degersiz goruyorsun.
Niye değerli olayım onca kız varken niye ben
Sen ailende hic sevgi gormedin mi acaba sevgiye muhtac olarak mi buyudun
Kimse sevmedi çekip gitti beni doğuran bile akrabalar babamın kız kardeşleri kuzenlerim hep benimle dalga geçtiler dışladılar hor gördüler bütün çocukluğum aşağalanarak kötü söz duyarak geçti
O yuzden kendini sevicek baska biri yok sen kendini svemessen. bu asagilik duygudands vazgec. karar senin
Bu ne saçma bir bakış açısı hiçbir zaman dünyadaki en güzel kız olmayacaksın
Bende daha güzelini bulur istese
cinsel bir paylaşım oldu mu aranızda
Yok.
Bilmiyorum belki sever güzellik görecelidir ama dikkatli ol yedekte olabilirsin.
Sen de güzellik dışında başka hoş özelliklerini seviyordur belki
Başka konularda iyisindir
Hiç bir konuda iyi değilim
Yokkkk
Vardir hosuna giden bir ozelligin
O kızlar ona bakmaz çünkü
Neden kendini ezik görüyorsun sen ponçik
bende öyle düşünüyordum neyse ayrıldık zaten sonra
Kalbini seviyordur ❤️
Güzel değilim yani
Güzelsin 😊
Seviliyorsun 🤗❤️🤗
Kandırma ya
Kalbimden geçenleri söylüyorum 🥰🥰
Ben niye görmüyorum güzelsem
Ayna yı temizleyip tekrar bakabilirsin 🌹🌹
Kendi çirkinliğimi göreyim diye mi
Seni görebilseydim. Sana senin güzelliğini daha net ifade ederdim.
Ben güzel falan değilim tamam mı
Güzelsin
Kalbinde güzel
Sana güzelliğini ifade edeceğim
Güzel olsam onlara benzerdim
Herkesin ayrı güzelliği var
Seninde sana özel güzelliğin var
Herşeyden öte güzel kalbin var 🥰❤️🥰
alaka verme
Ne diyon
Neyi seveyim
Seviyorum da o beni niye sevsin niye