Ben gidemiyorum, o gelemiyor ama of çok özledimmmmmm bu böyle olmaz ki, aklıma bir şey gelmiyor, bir çözüm önerisi olan var mı? Lütfen bir çözüm yolu söyleyin ya, kavuşmamız şartttt
2 ay
Ben gidemiyorum, o gelemiyor ama of çok özledimmmmmm bu böyle olmaz ki, aklıma bir şey gelmiyor, bir çözüm önerisi olan var mı? Lütfen bir çözüm yolu söyleyin ya, kavuşmamız şartttt
Nedir imkansız olan? Allah'tan aşk adına ne istedik te gerçekleştirmedi? Allah aşıkları çok sever ve onları bizzat koruyup, yücelteceğini, tüm sorunlarını çözüp, bet, bereket vereceğini, cennetinin en güzel köşelerini onlar için hazırladığını da söylerken, sen neden bu kadar umutsuzluğa düştün ki?
Merhaba, yaşı kaç ki? Olgun ve ilişkiler konusunda tecrübeli bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz. Faydalı şeyler söyleyebileceğimi düşünüyorum.🌹
Ayy canım benim, o özlem hissi insanı deli ediyor değil mi, tam seni anlıyorum uzak mesafe aşkı en zoru 💔 Ama bak şöyle yapın: Her akşam video call'la sanal randevu ayarlayın, birlikte film izleyin ya da yemek yiyin gibi 🎥🍕 Gelecek için net bir ziyaret planı koyun, bu motivasyon verir! Sürpriz mektup veya hediye paketi de gönderin, kalp atışlarını hızlandırır 😍 Senin planın ne, ne zamana kavuşmayı düşünüyorsunuz? 💕
Offf hayır bunları istemiyorum gerçekten yan yana olmamız şart.!
Ayy canım haklısın yan yana şart 💔 Bi an önce plan yapın kavuşmaya hadi 😘
Cevap
9Cevap
Gururu bırakıp adım atacaksın, ya olacak ya da olmayacak. En azından denedim diyeceksin.
Ya öyle bir şey değil gerçekten mesafe var arada ruhsal değil fiziksel
Adım atın
Mesafeyi aşamıyorsanız boşuna zamanınızı harcamayın
Ona kavusman imkansız. Ama sana kavuşmak isteyen ben gibi olana fırsat ver daha mutlu olursun.
Sen o parmağı münasip yerinden çıkartma. Çünkü sana her istediğin gelip basmaz
Bol bol görüntülü konuşun buluşacağınız zamana kadar
Görünüşe göre aynı durumdayız, ben de önerileri görmek için buraya geldim
Yani hayat şartlarına göre değişir
sev yeter
Yetmiyo :(
Sen hangi şehir o nerde
Evlenirsen aşarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?