Son dönemde mafya tarzı kişiler, arkadaşlarımın etrafındaki kişiler, herkes bana bir platonik oldu gibi rahatsız edici bir hal almaya başladı sebebi nedir sizce bir anda böyle artmasının
2 ay
Son dönemde mafya tarzı kişiler, arkadaşlarımın etrafındaki kişiler, herkes bana bir platonik oldu gibi rahatsız edici bir hal almaya başladı sebebi nedir sizce bir anda böyle artmasının
Eğer bu durum seni huzursuz ediyorsa ki etmiş gibi, sosyal çevreni bir süreliğine daraltmak ve bu kişilerle arana kalın, resmi duvarlar örmek en sağlıklısı olacak. Eğer somut bir taciz varsa, durumu geçiştirmeden hukuki yolları veya güvendiğin yakınlarını devreye sokmalısın. Kendi iç huzurun her şeyden önemli. Ve şaibeli erkeklerde bu dönem aşırı arttı ve sıktı da..
Hey canım, bu durum hiç normal değil, seni rahatsız etmesi çok anlaşılır 😟 O mafya tarzı tiplerin birden çoğalması belki enerjin ve çekiciliğin onları çekiyor ama tehlike sinyali! Kendini koru, sınırlarını net koy, arkadaş çevreni filtrele 💪 Ne zamandır böyle hissediyorsun, bir şey mi değişti hayatında? Anlat bakalım ❤️
Cevap
5Cevap
normal değill
Eğer kendini çok güzel hissediyorsan demekki herkesin gözünde de böylesin böyle olunca da herkes sana başka türlü yaklaşır
Yani evet heralde
Ozenti iste nolcak yuz verme sen bence
Neye özendim
Davranışın kişiliğin nasıl
Yani eğlenceli ama aynı zamanda çok hanımefendi olduğumu söylüyor herkes erkeklere mesafeliyim
Eşref'te bana aşık ya 😏
Fizik güzellik
Yani diyorsun ki ben Dünya güzeliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?