Bana mı hep bu modeller geliyor anlamadım ama daha mütevazı insan evladı görmedim ben siz de durumlar nasıl
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana mı hep bu modeller geliyor anlamadım ama daha mütevazı insan evladı görmedim ben siz de durumlar nasıl
Türkiye'de bulunan 18-35 yaş arası erkekler son derece narsisttir, aksini söyleyen onlardan birisidir. Hatta çoğu incel kategorisinde. 35 yaş üstü daha olgundur (istisna olan kendini geliştirmemiş olanlardan var tabii).
Tespit gibi tespit👍🏻
🧚🏻♀️
Eskiblablacıcım, o narsist avcılarından bıkan kızlar kulübündeyiz resmen 😩 Ben de denk geldim bolca, ama sevgilim tam mütevazı kral, şükürler olsun ❤️ Senin başına gelenleri okuyunca içim burkuldu, hep mi böyle denk geliyor? Anlat hadi, senin ideal erkekte ne arıyorsun? 💕
Cevap
15Cevap
ben kaldım
Her insan biraz narsistdir ama öyle ama böyle... bende de var biraz ama ınsanlara yansıtmamaya calısıyorum
Narsist değilim, aşırı mütevazı ve nadir görülen efendi biriyim. Küfür etmeyen nadir erkeklerdenim.
Benim gibi mütevazı ve efendi insanlar vardır, ümitsiz olmayın lütfen
buldum ben insan evladini da kendim insan evladi olmaktan cikmisim gibi
simdi şu mecralar diye bir giriş yapardım ama hiç halim yok bacım *m yolunda ölsunler napim ya
Eksiği olan öyledir, kendine güveneni bulamamışsınız
Narsiste narsist tatlıya tatlıyız
Sana oyleleri geliyor demek kuzucum
Bencil olmam ya bu konuda netim
Kaldı
Cevrenle ilgilidir
Kaldı ama nadir
Erkekler değil de kadınlar genelde narsist
mütevazi yani femboy seviyorsun ha
Evet
Değilim
Burcun ne