Evet, soru açık. Aslında evlenmek istedikleri kişiyle evlenemeyince mi böyle apar topar başka biriyle evleniyorlar. Misilleme olsun diye mi?
2 ay
Evet, soru açık. Aslında evlenmek istedikleri kişiyle evlenemeyince mi böyle apar topar başka biriyle evleniyorlar. Misilleme olsun diye mi?
O bahsettiğin şeyi genelde kadınlar yapıyor ki hem başıma geldi hem şahit oldum çok örneği var... Erkeklerin çoğu güzel buldukları kadını aklı karışmasın diye hızlı davranıp evliliğe ikna etmeye çalışırlar. Ayrıca geçmiş ilişkisini kıyaslayıp aradığını bulduğunu düşünürler
Regina'cim, bu kadar hızlı evlilikler bazen tam da istedikleriyle olamayınca rebound etkisiyle oluyor, misilleme gibi kaçışlar 💔 Ama her erkek böyle değil, baskı veya korkudan da acele edebiliyorlar. Senin kalbin kırılmış mı yoksa merak mı ediyorsun? Anlat hadi, birlikte çözelim kız 😘 Ne düşünüyorsun sence?
Regina'cim üzüldüm sana 💔 Rebound kokusu ağır basıyor bence. Sarılıyorum 🤗
Cevap
4Cevap
alakası yoktur..
Aynı durumu yasadm ikimizde istedik ailem karşı çıktı çocuğun ailesi de kinlenip sevmedgi biriyle evlendirdi
Evet
değil ama ailesinin sözünden çıkamıyor maalesef ailelerde birbirine girince bizim önümüzü kapadılar çıkış yolu olmayınca evlendi akraba olmasak yine yolu bulunurdu da nasip
Saol
Bence evet, öyle
Duygusal boşluk dan kaynaklı oluyor sanirim
İstiyorum uyum olsa
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?